| HOWRSE CUP POLSKIE | |
|
+67Forest_Girl amorkowa _pati201_ blueberry. Uśmieszek carrie17 hanka1998 Nika346 Arbuzek_10 Sabula Ejli anna i wiki Ayame kucykwyrwij Sathilia Ayashi Alaya Łapa98 Zaplątana mufff123@o2.pl lala299 Majka122333 myszka23 wikid5 avrilka MrsKopytko Domcia56 ola_l Ulquiorra666 Luixza Takashiro Aglyss archalowa wilczyca1000 Puretka Domel Kuilu Poezja992 Akardo KHC LadyArvena Wiktoria_koniara Temperance Philipek katty88888 marmurkowa EveDallas Kowusia KaVcia AnanaaseQ Bella300 Alasky Sakenoi ilofhorses Nixsia -Eruina- Pojara kaprysab Anett1906 zαbαvεcкαα Bezbarwna92 anteek Nevarra Malto Mikim7 xTikTakx arlyn 71 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:05 am | |
| Kamil, tam sie koń starzeje co sześć rzeczywistych godzin i nie możesz go wcześniej postarzyć z tego co wiem, więc troszkę pożyje... nawet i bez KF ;d |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:06 am | |
| ja mam mistrzostw, ale nadal jakos nie odnajduje sie tam jak trenujesz konia to nie musisz wybierac czasu postarzyc konia mozna zjada mu 4 miesiace zycia | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:12 am | |
| kaprysab, mogłabyś pisać nieco... wyraźniej, bo w sumie nic nie zrozumiałam z tej drugiej linijki tekstu. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:20 am | |
| Każdy koń ma swój własny dzień, który nie jest odpowiednikiem naszego dnia. Historia dnia jest wyświetlana w lewej dolnej części strony konia. Dzień konia zaczyna się o 8 rano, kiedy się on budzi. Każda akcja, którą każesz mu wykonać, zajmuje pewną ilość czasu, np. posiłki zajmują 30 minut. Konia należy położyć spać przed północą (wedle jego czasu), ponieważ potem nie będzie on w stanie wykonywać żadnych akcji (wyjątkiem jest oźrebienie, które może nastąpić w dowolnej chwili). Aby utrzymać konia w formie, musisz kłaść go spać nie później niż o 10 wieczorem (jego czasu). Gdy koń skończy swój dzień, musisz położyć go spać. Nie musisz kłaść spać źrebaków przebywających ze swoimi matkami, ponieważ chodzą spać razem. Upewnij się tylko, że dobrze się nimi opiekujesz. Starzenie
Gdy kładziesz swojego konia spać, automatycznie starzeje się po 6 godzinach czasu rzeczywistego. Gdy twój koń budzi się, zaczyna się dla niego nowy dzień.Na Howrse Cup , konie starzeją się o okres 4 miesięcy. Jeśli nie położysz swojego konia spać, nie postarzeje się. Oznacza to, że jeśli nie grasz, twój koń nie starzeje się. Aby postarzeć konia bez czekania 6 godzin, potrzebujesz punktów dorastania. Możesz znaleźć kilka, gdy koń obudzi się (będą widniały w jego historii). W przeciwnym razie możesz kupić punkty dorastania za kupony. Na czarnym rynku dostępny jest przedmiot pozwalający postarzeć konia o tyle, ile chcesz, bez używania punktów dorastania: Objęcia Morfeusza. Po osiągnięciu 30 lat koń zacznie starzeć się: jego zdrowie będzie malało. Jeśli dobrze się nim zaopiekujesz, dożyje maksymalnie do 37miu lat. | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:20 am | |
| - vernille napisał:
- Kamil, tam sie koń starzeje co sześć rzeczywistych godzin i nie możesz go wcześniej postarzyć z tego co wiem, więc troszkę pożyje... nawet i bez KF ;d
Można normalnie postarzać | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:23 am | |
| Nagrody w GP:
Po tygodniowym rankingu przyznawane są: Dla zwycięzcy: Slejpnir Za drugie miejsce: Grani Za trzecie miejsce: Grani Pierwsza 5 wygrywa skarb tygodnia. Pierwsza 10 otrzymuje nagrodę na swoich profilach. Miejsca od 6ego do 100ego otrzymują 7miodniowy dostęp do fontanny. Fontanna zastępuje koryto i potraja przyrost energii oraz morale | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:29 am | |
| - Nevarra napisał:
- Nagrody w GP:
Po tygodniowym rankingu przyznawane są: Dla zwycięzcy: Slejpnir Za drugie miejsce: Grani Za trzecie miejsce: Grani Pierwsza 5 wygrywa skarb tygodnia. Pierwsza 10 otrzymuje nagrodę na swoich profilach. Miejsca od 6ego do 100ego otrzymują 7miodniowy dostęp do fontanny. Fontanna zastępuje koryto i potraja przyrost energii oraz morale Niezłe te nagrody tylko czemu Slep i Grani są tacy cenni ? |
|
| |
Sakenoi Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:29 am | |
| Też tak chcę ;( Pozazdrościć. | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:31 am | |
| Ten kod dostaje się tak poprostu jak się gar w howrse,czy trzeba coś tam zrobić na stronie howsrecup? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:33 am | |
| Alasky błagam, bo już w tym wątku któryś raz powtarzam, że dostajesz od Howrse wiadomość z informacją, że zostałaś testerem i dostajesz od nich kod.
Kamil, bo wygrywają sporo diamentów, które ponoć nabijają ranking. To chyba nie są te same diamenty co na Howrse. ;D |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:40 am | |
| O to mogę sobie pomarzyć ;[ Szkoda,chciałam zobaczyć jak się ma takiego boskiego :[ | |
|
| |
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:43 am | |
| kurcze nacisnelam cos http://int.preprod.howrsecup.com/elevage/chevaux/?elevage=all-horses jest tam napis, z tego co sie domyslam, stworz nowego konia doroslego i dostalam konia juz do zawodow. Dziwne to | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:47 am | |
| Niech nie będzie tak słodko, łyżka dziegciu tez się znajdzie - można kupić / sprzedać tylko JEDNEGO konia na tydzień.
| |
|
| |
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:55 am | |
| ale mozesz tworzyć konie, dostajesz losowego konia losowej rasy i po zakonczonym treningu | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 11:57 am | |
| Ale ze startowym pg, czyli 515.00. Na lepszego trzeba tydzień czekać O, cuś co Nev lubi - szansa na roga to 1:2.5 (tak, jeden do dwóch i pół ) | |
|
| |
Bella300 Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 1:33 pm | |
| A co ja mam powiedzieć? gram na Howrse ponad 523 dni i ani jednego boskiego konia i na koncie jeden wlam, ktory zrujnowal mi gre. no, ale gratuluje wszytskim ktorzy dostali kod. | |
|
| |
AnanaaseQ Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 1:36 pm | |
| ale to jest dziwne. Czy ci gracze :testerzy" zatrzymają swoje konta jeśli gra wejdzie w życie? bo jeśli tak, to będzie nie fair, bo to takie faworyzowanie. a gracze "normalni" nie testerzy nie będą mieli z nimi szans. Nie chce tu nikogo obrazić, ale owlinet trochę nawaliło( znowu ) | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
AnanaaseQ Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 1:39 pm | |
| aha. kurcze, szkoda, że nie mam kodu, fajnie by było mieć boskiego konia i kupony( chociaż nawet 1, a tu aż 1000!) | |
|
| |
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 1:59 pm | |
| a wiec Tak sie przedsawiaja zawody, ze od 4 miejsca dostaje sie diamenty http://int.preprod.howrsecup.com/elevage/competition/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 2:00 pm | |
| - kaprysab napisał:
- a wiec Tak sie przedsawiaja zawody, ze od 4 miejsca dostaje sie diamenty
http://int.preprod.howrsecup.com/elevage/competition/ My i tak nic nie zobaczymy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 2:07 pm | |
| Chciałam tylko dodać, że neuromaniac również dostała zaproszenie do testowania Howrse Cup łącznie z całym uposażeniem i boskimi:) |
|
| |
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 2:07 pm | |
| Kamil to powiedz mi jak zrobic screena
| |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 2:30 pm | |
| ok dzieki Kamil | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 3:08 pm | |
| Howrse Cup nie zmieniając nic, oprócz zresetowania kont testerów będzie nie fair w stosunku do przyszłych-normalnych graczy. Poznanie mechanizmów gry zajmuje jakiś czas.
Gratuluję wszystkim wybrańcom. ;> | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 3:15 pm | |
| |
|
| |
Kowusia Raczkujący
Liczba postów : 55 Dołączył : 09/08/2011
| Temat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE Sro Lip 11, 2012 3:29 pm | |
| | |