Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
SalineroNatka Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Czw Lip 12, 2012 2:57 pm | |
| Mam pomysł na maść do złotego jabłka, ale nie mam Gimpa, a nie chcę go ściągać bo boje się, że mógłby zaszkodzic mojemu komputerowi i poza tym nie mam czasu na zabawe w takim programie. Oczywiście zapłacę za wykonanie maści. Pisać bezpośrdnio na howrse pl. SalineroNatka | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Pią Lip 13, 2012 2:18 am | |
| Hmm, spróbuję Ci wykombinować liner konia. | |
| | | SalineroNatka Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Sob Lip 14, 2012 2:08 pm | |
| Do zαbαvεcкαα, napiszesz do mnie na prywatną ? | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Pon Lip 16, 2012 1:00 am | |
| | |
| | | Poezja992 Już coś wie
Liczba postów : 178 Dołączył : 26/04/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Sro Lip 18, 2012 8:08 am | |
| ja potrafię troszkę maści robić napiszę ci na pw | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Sob Lip 21, 2012 9:45 am | |
| Gimp raczej ci nie zaszkodzi. Sama mam go na starszym komputerze, więc jeśli masz starszego złomka to nic się nie stanie. | |
| | | Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Czw Sie 30, 2012 3:37 am | |
| gimp nie zaszkodzi, nie ma wirusów ani innych takich, a więc możesz go ściągnąć | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Czw Sie 30, 2012 6:59 am | |
| Wątpię aby ktoś się kwapił,aby zrobić Ci konia do przestrzeni twórczej jeśli może go zrobić samemu i zdobyć więcej kuponów. Gimp nie zaszkodzi Twojemu komputerowi, pobierz najlepiej z dobreprogramy.pl - nie powinnaś raczej złapać żadnego wirusa. Mam tu parę LineArt'ów do ćwiczeń i nie tylko autorstwa AdmYrrek. Można je wykorzystać do Czarnej Perły. Wystarczy pomalować,pocieniować,dodać jakąś charakterystyczną końską rzecz - np. odmiany na pysku,nogach,jakieś łaty na zadzie itd. - Spoiler:
WYBACZCIE ZA ROZMIAR. : ( Wzięłam w spoiler:3 (EveDallas) | |
| | | Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? Sob Wrz 15, 2012 3:24 am | |
| poćwiczyłam na jednym (drugi obrazek) i wyszło całkiem nieźle, ale do CP jeszcze się nie nadaje | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? | |
| |
| | | | czy ktoś pomoże mi z maścią do złtego jabłka w Gimpie ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|