Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kim chcę być???

Go down 
+43
Mononoke Hime
PlaybackJunkie8
hanka1998
ana0000000000
blackshadow
Pani_Snow
Arbuzek_10
Chantell
Alexinda
zαbαvεcкαα
Evangeline
Czarny Kot
Uśmieszek
Aangelika101
torontko
Aglyss
EveDallas
Majka
asia_
Kyou
avrilka
blueberry.
Sakura
koniki0099
koniara25000
Asiaa.
Pati...xd
bibi666689
Ejli
natalia651998
Eamelaa
Ayame
domikdomik
Piernikowa Mamba
Philipek
Krysia1
ZetkaEmka
amorkowa
Vensis
Aki
Olcia_98
Chrupcia
Baltuś
47 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Baltuś
Nowy
Baltuś

Liczba postów : 3

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostWto Cze 07, 2011 11:36 am

Co chcesz robić w przyszłości?
Może będziesz pomagał zwierzętom?
Jeździł w zawodach?
A czy to w ogóle jest związane z końmi??
No to opowiadajcie Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=249424
Chrupcia
Nowy
Chrupcia

Liczba postów : 27

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostCzw Cze 16, 2011 2:25 pm

Jestem po technikum weterynaryjnym Wink Od przedszkola chciałam być weterynarzem, jednak ostatnio moje plany obróciły się prawie, że o 180* Very Happy
Czy będę pomagać zwierzętom? To na pewno Wink Już teraz angażuję się w wiele akcji, które mają na celu pomoc i ochronę zwierząt. Zwierzęcym wolontariatem zajmuję się już kilka lat. Aktualnie chcę się wdrożyć w akcję "domu adopcyjnego" dla psów z grupy szpiców. Chcę, aby zwierzęta, które czekają na nowy dom nie musiały marnieć w schroniskach. Jednak jako jedna osoba nie mam możliwości, aby wziąć do domu na "przeczekanie" wszystkich psów, a ich jest na prawdę ogromna ilość. Jednak zrobię co się da by im pomóc.
Kieruję się na studia pedagogiczne: Prewencja patologii i zagrożeń społecznych. Do tego chcę zrobić kurs na instruktora jazdy konnej. Do tego kurs na tresera psów. I prawdopodobnie studium behawiorystyki Wink
Trochę tego jest Wink Ale jak się uprę to nie jest to niewykonalne Wink
Powrót do góry Go down
Olcia_98
Nowy
Olcia_98

Liczba postów : 7

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Sie 19, 2011 2:34 am

Ja jeszcze do końca nie wiem, kim chciałabym zostać... Chciałam już być: treserem psów, mieć własną hodowlę rasy beagle, psim hotelarzem. Chyba zdecyduję się na to ostatnie, ale beagle'a też będę miała Very Happy Będę też tworzyć DT dla piesków ze schronisk Surprised
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPon Sie 29, 2011 7:02 am

Ja jestem dość nietypowa jak na swój wiek, moje koleżanki pragną być modelkami, aktorkami itd. a ja wolę być adwokatem (może w dalekiej przyszłości sędzią...?). Mam zamiar założyć kancelarię prawną i zgarniać krocie za obronę w sądzie Twisted Evil Oczywiście 40% dochodów będę przeznaczać na domy dziecka i schroniska.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 12:36 pm

Ja to dopiero mam nietypowe marzenia, chcę bowiem być... nauczycielką xd Dokładniej to polonistką, od zawsze o tym marzyłam Wink Mam nadzieję, że mi się uda i nie zrażają mnie ani marne pensje nauczycieli, ani warunki pracy w polskich szkołach.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 12:46 pm

Vensis, ja mam podobne marzenie Smile
Ale chciałam być nauczycielką maty Smile a teraz mi się ubzdurało nad historią i sama nie wiem już co scratch
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 12:53 pm

Szczerze to jeszcze niedawno ciągnęło mnie do NASA Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Wrz 10, 2011 1:11 pm

nadia.amorek napisał:
Ale chciałam być nauczycielką maty Smile a teraz mi się ubzdurało nad historią i sama nie wiem już co scratch

Tak właściwie to mogłabym być nauczycielką większosci przedmiotów, bo (na razie) nie mam z żadnym problemów Wink

Ciągnię mnie do nauczania początkowego (czy coś w ten deseń) w klasach 1-3. Niby fajna robota, ale jakoś nie chce mi się użerać z małymi dzieckami (wiem coś o tym xd).
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Wrz 30, 2011 2:47 pm

mycha805 napisał:
Szczerze to jeszcze niedawno ciągnęło mnie do NASA Laughing
To źle? Poleciałabyś na Marsa i byłabyś tam pierwszym człowiekie, a w dodatku pierwszą kobietą.xD
Powrót do góry Go down
Krysia1
W skromnych progach Zagrody
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Paź 14, 2011 11:59 am

Vensis napisał:
nadia.amorek napisał:

Tak właściwie to mogłabym być nauczycielką większosci przedmiotów, bo (na razie) nie mam z żadnym problemów Wink

Ciągnię mnie do nauczania początkowego (czy coś w ten deseń) w klasach 1-3. Niby fajna robota, ale jakoś nie chce mi się użerać z małymi dzieckami (wiem coś o tym xd).

Ja mam zamiar zostać nauczycielem matematyki...oczywiście też kurs na instruktora tez będzie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Paź 14, 2011 12:15 pm

Ja chciałabym zostać instruktorką jazdy konnej lub weterynarzem. Lubię wykonywać coś związanego z zwierzętami,a tym bardziej pomagać zwierzętom oraz w nauce jazdy konnej innym. Jeśli chodzi o zawody-TAK,byłam na zawodach konnych już kilkanaście rasy. Wysokiej klasy. Głównie ujeżdżenie lub skoki przez przeszkody. Cross country lub wyścigi też się często zdarzały. Nasza stadnina organizuje takie rzeczy,przyjeżdżają różni ludzie z innych miast itp. Smile Byłam także na zawodach lekkoatletycznych.

Jak widać,większość rzeczy jest związana z końmi. Smile W każdym bądź razie,będę bardzo się starała o te kariery.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Krysia1
Krysia1

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Paź 14, 2011 2:03 pm

Ja myślę jeszcze o studiach paranormalnych i aktorskich. Chociaż nauczyciel matmy i fizyki też wcale nie są złymi zawodami.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 4:24 am

Krysia1 napisał:
Ja myślę jeszcze o studiach paranormalnych i aktorskich. Chociaż nauczyciel matmy i fizyki też wcale nie są złymi zawodami.
Paranormalnych? Suspect Będziesz wywoływaczką duchów? farao Kim chcę być??? 1554703490
Powrót do góry Go down
Krysia1
Krysia1

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 5:46 am

ZetkaEmka napisał:
Krysia1 napisał:
Paranormalnych? Suspect Będziesz wywoływaczką duchów? farao Kim chcę być??? 1554703490

Wywoływaczką duchów? Nie! A zresztą nie wiem po prostu ciągnie mnie do tego... niespokojne dusze i te sprawy...
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Paź 16, 2011 3:37 am

Krysia1 napisał:
ZetkaEmka napisał:
Krysia1 napisał:

Wywoływaczką duchów? Nie! A zresztą nie wiem po prostu ciągnie mnie do tego... niespokojne dusze i te sprawy...
Rzeczywiście ciekawe. Ja mam na to za słabe nerwy... Ja bym chciała być informatykiem. I zrobić kurs na instruktora jazdy konnej. I zdać na wszystkie odznaki.
Powrót do góry Go down
Piernikowa Mamba
Raczkujący
Piernikowa Mamba

Liczba postów : 82

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Paź 16, 2011 7:09 am

Będę pomagać zwierzętom,jak?Chcę adoptować prawie wszystkie psy z pobliskiego schroniska i dać im dom ,taki hotel da bezdomnych psów,czyli schronisko,ale lepsze : D Chciałabym też mieć własny ośrodek jeździecki *-* i mieć własnego konia ,fryzyjskiego lub Araba.Chciałabym być też trenerką psów lub tygrysów! Nie no z tygrysami przesadzam : D
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Paź 16, 2011 9:15 am

Chciałabym zostać gwiazdą rock'a, jednak to raczej nie jest możliwe, bo nie lubię występować przed dużą publicznością.
Przejdźmy do realnych spraw. Rzeczą która najwięcej sprawiałaby mi przyjemności byłoby na pewno gotowanie, uwielbiam gotować kuchnie włoską jak i swoje nieco oryginalne i dziwne pomysły, tworzę łatwą kuchnie z tego co mam pod ręką.
W międzyczasie mogłabym napisać książkę (kucharską oczywiście) ilustrowaną zdjęciami dań, ba, fotografuje też, jednak jeżeli miałabym iść tym kierunkiem wybrałabym fotografię przyrody/zwierząt/martwej natury.

oho, ale się rozpisałam.
Powrót do góry Go down
domikdomik
Nowy
domikdomik

Liczba postów : 9

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Paź 21, 2011 5:16 am

Może głupie ale ostatnio mnie naszło żeby pójść do wojska Kim chcę być??? 2511873334
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostPią Paź 21, 2011 10:19 am

Sama właściwie nie wiem xD Coś mnie ciągnie w stronę pisarstwa, może będę pisać książki? Mama mówi, żebym poszła do szkoły aktorskiej, bo z tego też coś mam. Rysowanie również udzie mi dobrze, ale na artystkę chyba się nie nadaję. Zresztą mam jeszcze trochę czasu, żeby się nad tym zastanowić Wink
Powrót do góry Go down
Eamelaa
Nowy
Eamelaa

Nick w grze : Eamelaa
Liczba postów : 30

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostCzw Paź 27, 2011 10:55 am

ZetkaEmka napisał:
Krysia1 napisał:
ZetkaEmka napisał:
Krysia1 napisał:

Rzeczywiście ciekawe. Ja mam na to za słabe nerwy... Ja bym chciała być informatykiem. I zrobić kurs na instruktora jazdy konnej. I zdać na wszystkie odznaki.

W dzisiejszych czasach trudno troszkę zdać na odznakę ;] Tzn. na brązową nie jest tak trudno , bo przecież brąz jest na zawsze Very Happy Ale już na srebrną musisz zdobyć licencje i z złotem tak samo ( i tak co roku trzeba od nowa zdawać licencje i srebro ) ;]

Ja osobiście waham się nad weterynarią , a hodowlą koni Very Happy
Powrót do góry Go down
natalia651998
Nowy
natalia651998

Liczba postów : 2

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Lis 06, 2011 10:31 am

Ja bym bardzo chciała być zawodniczką głównie w ujeżdżeniu albo chociaż trenerem. : )
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Gru 31, 2011 1:20 am

Grafik komputerowy. Równie dobrze rysownik.. Byleby polegało to na bazgraniu,bo to uwielbiam. Kim chcę być??? 546975209
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
bibi666689
Raczkujący
bibi666689

Liczba postów : 91

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Gru 31, 2011 5:53 am

Ja myślałam o kilku zawodach w których mogę się sprawdzic ale nie jestem jeszcze pewna który wybiorę:
- weterynarz
- rysownik np. komiksów
- fotograf
- albo pracowac dla NASA
To ostatnie mnie pociąga najmocniej. Dla moich znajomych to dziwne zainteresowania ale taka praca jest pasjonująca (dla mnie).
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Gru 31, 2011 6:09 am

JA bym chciała bym być którąś z tych zawodów:
-weterynarzem
-aktorką (to na pewno nie możliwe)
-gitarzystką w jakimś zespole (też nie możliwe)
-policjantką
-prawnikiem (nie wiem czemu ale bardzo ciągnie mnie do bycia adwokatem)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Gru 31, 2011 6:22 am

Pati...xd napisał:

-prawnikiem (nie wiem czemu ale bardzo ciągnie mnie do bycia adwokatem)
Mnie też. Smile
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostSob Gru 31, 2011 7:10 am

Ja bym coś z związne z informatyką-albo nauczyciel informatyki albo ktoś kto siedzi w kodach.To jest moja pasjaa ;DD
Lub dziennikarka Smile
Powrót do góry Go down
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Sty 29, 2012 5:21 am

Ja chcę zostać paleontologiem, osoba ta wykopuje skamieniałe kości dinozaurów i ogólnie prechistorycznych zwierząt, i nie mylić z archeologiem. Bo aecheolodzy odkopują zkamieniałe naczynia i narzędzia. A wszystkie moje kolezanki z klasy to chcą zostać modelkami, wprzez to większość mnie nie lubi.
Powrót do góry Go down
koniki0099
koniki0099

Liczba postów : 374

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Sty 29, 2012 5:30 am

Ja bym chciała być veterynarzem
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 5:29 am

Mysia napisał:
Ja jestem dość nietypowa jak na swój wiek, moje koleżanki pragną być modelkami, aktorkami itd. a ja wolę być adwokatem (może w dalekiej przyszłości sędzią...?). Mam zamiar założyć kancelarię prawną i zgarniać krocie za obronę w sądzie Twisted Evil Oczywiście 40% dochodów będę przeznaczać na domy dziecka i schroniska.

Mysia, chyba jesteś całkowitym moim przeciwieństwem, bo jak mam do czynienia z prawem, kodeksami, ustawami, robi mi się słabo Razz. Prawo w Polsce jest tak beznadziejne i dziurawe, jak ser szwajcarski, uderzające przede wszystkim w zwykłych ludzi, że nie da się go szanować i absolutnie respektować.

Asiaa. napisał:
Ja bym coś z związne z informatyką-albo nauczyciel informatyki albo ktoś kto siedzi w kodach.To jest moja pasjaa ;DD
Lub dziennikarka Smile

Znasz Pascala, CePlusa, Delphi Javę? Jak tak, to dobra jesteś Very Happy. Ja osobiście próbowałam się ich nauczyć, niestety mój mózg jest zbyt tępy na kody, atrybuty, etc. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipostNie Kwi 15, 2012 5:46 am

A ja chcę być hodowcą jednorożców! Laughing
Tak na poważnie. Odkąd pamiętam pragnę być weterynarzem. Jednak nie takim co babra się przy operacjach [nie wytrzymam "ciachania" psa, kota czy gryzonia]. Chciałabym również być hodowcą: myszoskoczków [kuku!], owczarków niemieckich [kuku! x2] oraz arabów [kuku! x10]. Podoba mi się również groomerstwo [strzyżonko psiaków ew. kociaków]. Także plany dosyć wybujałe. Smile Może coś mi się uda, ale szczerze mówiąc chwilami powątpiewam w jednorożce. xD Twisted Evil
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Sponsored content

Kim chcę być??? Empty
PisanieTemat: Re: Kim chcę być???   Kim chcę być??? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kim chcę być???
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» prezentacja nie chcę się zapisać
» BYĆMOŻE praca na styczeń - chcę poznać opinię
» Chcę założyć własną stronę www i mam kilka pytań.
» Facebook chce pieniędzy za pewność, że znajomi zobaczą nowy wpis
» Kiedy choroba nie pozwala na zbyt długie siedzenie na kompie, a spać się nie chce..

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: