| Kim chcę być??? | |
|
+43Mononoke Hime PlaybackJunkie8 hanka1998 ana0000000000 blackshadow Pani_Snow Arbuzek_10 Chantell Alexinda zαbαvεcкαα Evangeline Czarny Kot Uśmieszek Aangelika101 torontko Aglyss EveDallas Majka asia_ Kyou avrilka blueberry. Sakura koniki0099 koniara25000 Asiaa. Pati...xd bibi666689 Ejli natalia651998 Eamelaa Ayame domikdomik Piernikowa Mamba Philipek Krysia1 ZetkaEmka amorkowa Vensis Aki Olcia_98 Chrupcia Baltuś 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Baltuś Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 07/06/2011
| Temat: Kim chcę być??? Wto Cze 07, 2011 11:36 am | |
| Co chcesz robić w przyszłości? Może będziesz pomagał zwierzętom? Jeździł w zawodach? A czy to w ogóle jest związane z końmi?? No to opowiadajcie | |
|
| |
Chrupcia Nowy
Liczba postów : 27 Dołączył : 16/06/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Czw Cze 16, 2011 2:25 pm | |
| Jestem po technikum weterynaryjnym Od przedszkola chciałam być weterynarzem, jednak ostatnio moje plany obróciły się prawie, że o 180* Czy będę pomagać zwierzętom? To na pewno Już teraz angażuję się w wiele akcji, które mają na celu pomoc i ochronę zwierząt. Zwierzęcym wolontariatem zajmuję się już kilka lat. Aktualnie chcę się wdrożyć w akcję "domu adopcyjnego" dla psów z grupy szpiców. Chcę, aby zwierzęta, które czekają na nowy dom nie musiały marnieć w schroniskach. Jednak jako jedna osoba nie mam możliwości, aby wziąć do domu na "przeczekanie" wszystkich psów, a ich jest na prawdę ogromna ilość. Jednak zrobię co się da by im pomóc. Kieruję się na studia pedagogiczne: Prewencja patologii i zagrożeń społecznych. Do tego chcę zrobić kurs na instruktora jazdy konnej. Do tego kurs na tresera psów. I prawdopodobnie studium behawiorystyki Trochę tego jest Ale jak się uprę to nie jest to niewykonalne | |
|
| |
Olcia_98 Nowy
Liczba postów : 7 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Sie 19, 2011 2:34 am | |
| Ja jeszcze do końca nie wiem, kim chciałabym zostać... Chciałam już być: treserem psów, mieć własną hodowlę rasy beagle, psim hotelarzem. Chyba zdecyduję się na to ostatnie, ale beagle'a też będę miała Będę też tworzyć DT dla piesków ze schronisk | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pon Sie 29, 2011 7:02 am | |
| Ja jestem dość nietypowa jak na swój wiek, moje koleżanki pragną być modelkami, aktorkami itd. a ja wolę być adwokatem (może w dalekiej przyszłości sędzią...?). Mam zamiar założyć kancelarię prawną i zgarniać krocie za obronę w sądzie Oczywiście 40% dochodów będę przeznaczać na domy dziecka i schroniska. | |
|
| |
Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Wrz 10, 2011 12:36 pm | |
| Ja to dopiero mam nietypowe marzenia, chcę bowiem być... nauczycielką xd Dokładniej to polonistką, od zawsze o tym marzyłam Mam nadzieję, że mi się uda i nie zrażają mnie ani marne pensje nauczycieli, ani warunki pracy w polskich szkołach. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Wrz 10, 2011 12:46 pm | |
| Vensis, ja mam podobne marzenie Ale chciałam być nauczycielką maty a teraz mi się ubzdurało nad historią i sama nie wiem już co | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Wrz 10, 2011 12:53 pm | |
| Szczerze to jeszcze niedawno ciągnęło mnie do NASA | |
|
| |
Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Wrz 10, 2011 1:11 pm | |
| | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Wrz 30, 2011 2:47 pm | |
| - mycha805 napisał:
- Szczerze to jeszcze niedawno ciągnęło mnie do NASA
To źle? Poleciałabyś na Marsa i byłabyś tam pierwszym człowiekie, a w dodatku pierwszą kobietą.xD | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Paź 14, 2011 11:59 am | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Paź 14, 2011 12:15 pm | |
| Ja chciałabym zostać instruktorką jazdy konnej lub weterynarzem. Lubię wykonywać coś związanego z zwierzętami,a tym bardziej pomagać zwierzętom oraz w nauce jazdy konnej innym. Jeśli chodzi o zawody-TAK,byłam na zawodach konnych już kilkanaście rasy. Wysokiej klasy. Głównie ujeżdżenie lub skoki przez przeszkody. Cross country lub wyścigi też się często zdarzały. Nasza stadnina organizuje takie rzeczy,przyjeżdżają różni ludzie z innych miast itp. Byłam także na zawodach lekkoatletycznych. Jak widać,większość rzeczy jest związana z końmi. W każdym bądź razie,będę bardzo się starała o te kariery. | |
|
| |
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Paź 14, 2011 2:03 pm | |
| Ja myślę jeszcze o studiach paranormalnych i aktorskich. Chociaż nauczyciel matmy i fizyki też wcale nie są złymi zawodami. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| |
| |
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Paź 15, 2011 5:46 am | |
| | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Paź 16, 2011 3:37 am | |
| | |
|
| |
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Paź 16, 2011 7:09 am | |
| Będę pomagać zwierzętom,jak?Chcę adoptować prawie wszystkie psy z pobliskiego schroniska i dać im dom ,taki hotel da bezdomnych psów,czyli schronisko,ale lepsze : D Chciałabym też mieć własny ośrodek jeździecki *-* i mieć własnego konia ,fryzyjskiego lub Araba.Chciałabym być też trenerką psów lub tygrysów! Nie no z tygrysami przesadzam : D | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Paź 16, 2011 9:15 am | |
| Chciałabym zostać gwiazdą rock'a, jednak to raczej nie jest możliwe, bo nie lubię występować przed dużą publicznością. Przejdźmy do realnych spraw. Rzeczą która najwięcej sprawiałaby mi przyjemności byłoby na pewno gotowanie, uwielbiam gotować kuchnie włoską jak i swoje nieco oryginalne i dziwne pomysły, tworzę łatwą kuchnie z tego co mam pod ręką. W międzyczasie mogłabym napisać książkę (kucharską oczywiście) ilustrowaną zdjęciami dań, ba, fotografuje też, jednak jeżeli miałabym iść tym kierunkiem wybrałabym fotografię przyrody/zwierząt/martwej natury.
oho, ale się rozpisałam. |
|
| |
domikdomik Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 23/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Paź 21, 2011 5:16 am | |
| Może głupie ale ostatnio mnie naszło żeby pójść do wojska | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Pią Paź 21, 2011 10:19 am | |
| Sama właściwie nie wiem xD Coś mnie ciągnie w stronę pisarstwa, może będę pisać książki? Mama mówi, żebym poszła do szkoły aktorskiej, bo z tego też coś mam. Rysowanie również udzie mi dobrze, ale na artystkę chyba się nie nadaję. Zresztą mam jeszcze trochę czasu, żeby się nad tym zastanowić | |
|
| |
Eamelaa Nowy
Nick w grze : Eamelaa Liczba postów : 30 Dołączył : 17/04/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Czw Paź 27, 2011 10:55 am | |
| | |
|
| |
natalia651998 Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Lis 06, 2011 10:31 am | |
| Ja bym bardzo chciała być zawodniczką głównie w ujeżdżeniu albo chociaż trenerem. : )
| |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Gru 31, 2011 1:20 am | |
| Grafik komputerowy. Równie dobrze rysownik.. Byleby polegało to na bazgraniu,bo to uwielbiam. | |
|
| |
bibi666689 Raczkujący
Liczba postów : 91 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Gru 31, 2011 5:53 am | |
| Ja myślałam o kilku zawodach w których mogę się sprawdzic ale nie jestem jeszcze pewna który wybiorę: - weterynarz - rysownik np. komiksów - fotograf - albo pracowac dla NASA To ostatnie mnie pociąga najmocniej. Dla moich znajomych to dziwne zainteresowania ale taka praca jest pasjonująca (dla mnie). | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Gru 31, 2011 6:09 am | |
| JA bym chciała bym być którąś z tych zawodów: -weterynarzem -aktorką (to na pewno nie możliwe) -gitarzystką w jakimś zespole (też nie możliwe) -policjantką -prawnikiem (nie wiem czemu ale bardzo ciągnie mnie do bycia adwokatem) | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Gru 31, 2011 6:22 am | |
| - Pati...xd napisał:
-prawnikiem (nie wiem czemu ale bardzo ciągnie mnie do bycia adwokatem) Mnie też. | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Sob Gru 31, 2011 7:10 am | |
| Ja bym coś z związne z informatyką-albo nauczyciel informatyki albo ktoś kto siedzi w kodach.To jest moja pasjaa ;DD Lub dziennikarka | |
|
| |
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Sty 29, 2012 5:21 am | |
| Ja chcę zostać paleontologiem, osoba ta wykopuje skamieniałe kości dinozaurów i ogólnie prechistorycznych zwierząt, i nie mylić z archeologiem. Bo aecheolodzy odkopują zkamieniałe naczynia i narzędzia. A wszystkie moje kolezanki z klasy to chcą zostać modelkami, wprzez to większość mnie nie lubi. | |
|
| |
koniki0099 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 374 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Sty 29, 2012 5:30 am | |
| Ja bym chciała być veterynarzem | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Kwi 15, 2012 5:29 am | |
| - Mysia napisał:
- Ja jestem dość nietypowa jak na swój wiek, moje koleżanki pragną być modelkami, aktorkami itd. a ja wolę być adwokatem (może w dalekiej przyszłości sędzią...?). Mam zamiar założyć kancelarię prawną i zgarniać krocie za obronę w sądzie Oczywiście 40% dochodów będę przeznaczać na domy dziecka i schroniska.
Mysia, chyba jesteś całkowitym moim przeciwieństwem, bo jak mam do czynienia z prawem, kodeksami, ustawami, robi mi się słabo . Prawo w Polsce jest tak beznadziejne i dziurawe, jak ser szwajcarski, uderzające przede wszystkim w zwykłych ludzi, że nie da się go szanować i absolutnie respektować. - Asiaa. napisał:
- Ja bym coś z związne z informatyką-albo nauczyciel informatyki albo ktoś kto siedzi w kodach.To jest moja pasjaa ;DD
Lub dziennikarka Znasz Pascala, CePlusa, Delphi Javę? Jak tak, to dobra jesteś . Ja osobiście próbowałam się ich nauczyć, niestety mój mózg jest zbyt tępy na kody, atrybuty, etc. | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Kim chcę być??? Nie Kwi 15, 2012 5:46 am | |
| A ja chcę być hodowcą jednorożców! Tak na poważnie. Odkąd pamiętam pragnę być weterynarzem. Jednak nie takim co babra się przy operacjach [nie wytrzymam "ciachania" psa, kota czy gryzonia]. Chciałabym również być hodowcą: myszoskoczków [kuku!], owczarków niemieckich [kuku! x2] oraz arabów [kuku! x10]. Podoba mi się również groomerstwo [strzyżonko psiaków ew. kociaków]. Także plany dosyć wybujałe. Może coś mi się uda, ale szczerze mówiąc chwilami powątpiewam w jednorożce. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kim chcę być??? | |
| |
|
| |
| Kim chcę być??? | |
|