Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| O co biega? :P | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: O co biega? :P Pią Lip 13, 2012 2:59 am | |
| Dobra, wiem że SPAMuję... Ale długo mnie na howrse nie było. Na Zagrodę też rzadko wchodziłam. A widzę po postach że coś się stało w howrse. Jakieś bany, protest... Niech mi ktoś to wytłumaczy - Rabbitek będzie wdzięczny | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: O co biega? :P Pią Lip 13, 2012 3:19 am | |
| Jednym słowem (ok, dwoma) BRAK TOWARZYSZY w tym króliki | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: O co biega? :P Pią Lip 13, 2012 4:30 am | |
| Upraszczanie gry. Zabierają towarzyszy i automatyzuję 1,2 PG. Teraz źrebak będzie się bawił tylko dla um. Hodowle 0 PG padają, bo nie będą mogły go zniżać. Wczoraj w teorii był protest, żeby Owlient zauważył, że nam się to nie podoba, nie chcemy takiego uproszczania gry... Część ludzi miała się nie logować. Ale, ze człowiek jest z natury ciekawy, a część jest już uzależniona... To pomimo, że się zadeklarowali i tak weszli -.- | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: O co biega? :P Pią Lip 13, 2012 4:31 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Upraszczanie gry. Zabierają towarzyszy i automatyzują 1,2 PG. Teraz źrebak będzie się bawił tylko dla um. Hodowle 0 PG padają, bo nie będą mogły go zniżać.
Wczoraj w teorii był protest, żeby Owlient zauważył, że nam się to nie podoba, nie chcemy takiego uproszczania gry... Część ludzi miała się nie logować. Ale, ze człowiek jest z natury ciekawy, a część jest już uzależniona... To pomimo, że się zadeklarowali i tak weszli -.- | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: O co biega? :P Pią Lip 13, 2012 11:09 am | |
| Nie ma królików?! Co za bezczelność! Zamorduję chyba... Ja się miałam zalogować, ale z ciekawości zajrzałam do Zagrody. Spełniłam wasze żądanie i się nie zalogowałam ;d | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: O co biega? :P | |
| |
| | | | O co biega? :P | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|