Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FRUGO i jego teksy! | |
|
+5EveDallas Pati...xd кoкo Takashiro Diana375. 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: FRUGO i jego teksy! Pią Lip 13, 2012 8:59 am | |
| Jak otworzysz frugo i spojrzysz na zakrędkę CZASEM może tam być jakiś napis. Jak znacie jakieś napisy to piszcie! Oto moje FRUGO-teksty: -Nie wyrzucaj butli,zawieś j do wujka na wieś,będzie mieć na mleko -W butelce po FRUGO,kwiatki będą stały długo Moje ulubione frugo: żółte,pomarańczowe,czerwone,zielone(ciemne),czarne,białe Wszystkie FRUGO: | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Pią Lip 13, 2012 9:06 am | |
| ''Szklana reinkarnacja.Jestem butelką,bedę szklaną kulą!" Moje ulubione to pomarańczowe i zielone ciemne.Piłam jeszcze różowe,białe,czarne i czerwone.A chciałabym kiedyś spróbować żółtego,niebieskiego,granatowego i jasno zielonego. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Sob Lip 14, 2012 12:09 am | |
| "Zrób ze mnie wazon, a zostanę z tobą na zawsze!" Komiczne i praktyczne |
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Sob Lip 14, 2012 2:29 am | |
| ''W wazonie po Frugo kwiaty będą stały długo!"
| |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Sob Lip 14, 2012 3:52 am | |
| - Unicorn Champions napisał:
- "Zrób ze mnie wazon, a zostanę z tobą na zawsze!" Komiczne i praktyczne
- nataliaizy napisał:
- ''Szklana reinkarnacja.Jestem butelką,bedę szklaną kulą!"
Moje ulubione to pomarańczowe i zielone ciemne.Piłam jeszcze różowe,białe,czarne i czerwone.A chciałabym kiedyś spróbować żółtego,niebieskiego,granatowego i jasno zielonego. Też to miałam - nataliaizy - to było tak ''Szklana reinkarnacja.Byłem słoikiem, jestem butelką, bedę szklaną kulą!" | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Sob Lip 14, 2012 4:02 am | |
| Ja wczoraj pijąc frugo miałam pod nakrętką: "Sklej mały statek, wlej wody, dorzuć trochę piasku i poczuj może ". Ja najbardziej lubię: żółte, zielone i czarne, a wczoraj udało mi się kupić loda frugo żółtego (akurat ostatni był w sklepie xD). | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Czw Lip 26, 2012 1:29 pm | |
| Wystaw pustą butelkę za okno. Niech sąsiedzi wiedzą, że masz dobry gust. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Czw Lip 26, 2012 1:31 pm | |
| Ja miałam to z mlekiem, teraz się przerzuciłam na frugowe kisielki *jutro jade po kolejną porcję* :3 | |
| | | tamara4 Już coś wie
Nick w grze : tamara4 Liczba postów : 155 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Czw Lip 26, 2012 2:35 pm | |
| to ja jeszcze parę "Zostaw kumplowi ostatniego łyka-teraz butelka to jego problem." "Padła ci komórka? Wyślij wiadomość w butelce" "Zakręć butelką. Na kogo wypadnie ten stawia Frugo!" "Wypij Frugo i butelkę schowaj w piwnicy, za 60 lat będzie bezcenna." "Butelka Frugo nr 89564873" A ulubione to żółte i czarne | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Pią Lip 27, 2012 1:42 am | |
| Na razie są FRUGO: -czarne -zielone -pomarańczowe -różowe -białe -żółte -czerwone -zielone orzeź (Aloes) -żółte orzeź (Kiwano) Nie istnieją fioletowe, niebieskie, itp. Ostatnio słyszałam, że mają zamiar wprowadzić niebieskie, ale pracują nad naturalnym, niebieskim barwnikiem, gdyż nie chcą dodawać sztucznych. Podobno kiedyś niebieskie było, ale składnik, który dodawali jako barwnik pozyskiwano z jakiejś rośliny, która później została objęta ochroną.
Moje ulubione to żółte i zielone. Kisieli nie lubię w ogóle, więc i te z FRUGO mi nie przypadły do gustu. Lody są, najlepsze zielone i żółte.
I na koniec...rozmowa moja i koleżanki (J=ja, K=koleżanka). Dodam, że nie piłam białego FRUGO, gdyż nie lubię bananów. "[J] -Piłaś białe FRUGO? [K] -Tak. [J] -Jak smakuje? [K] -Hm... Wiem! Jak rozwodniony banan. [J] -A białe lody FRUGO? [K] -Nie, choć pójdziemy zobaczyć czy w Żabce są. <Idziemy, były, więc ona kupiła białego, ja żółtego> [J] -I jak? [K] -Jak rozwodniony, zamrożony banan!"
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Pią Lip 27, 2012 1:47 am | |
| - Diana375. napisał:
- zawieś
Tak na pewno nie pisało xD - tamara4 napisał:
- to ja jeszcze parę
"Zostaw kumplowi ostatniego łyka-teraz butelka to jego problem." "Padła ci komórka? Wyślij wiadomość w butelce" "Zakręć butelką. Na kogo wypadnie ten stawia Frugo!" "Wypij Frugo i butelkę schowaj w piwnicy, za 60 lat będzie bezcenna." "Butelka Frugo nr 89564873"
A ulubione to żółte i czarne Miałam te wszystkie, tylko w ostatnim oczywiście inne numerki - julcia0101 napisał:
- Na razie są FRUGO:
-czarne -zielone -pomarańczowe -różowe -białe -żółte -czerwone -zielone orzeź (Aloes) -żółte orzeź (Kiwano) Nie istnieją fioletowe, niebieskie, itp. Ostatnio słyszałam, że mają zamiar wprowadzić niebieskie, ale pracują nad naturalnym, niebieskim barwnikiem, gdyż nie chcą dodawać sztucznych. Podobno kiedyś niebieskie było, ale składnik, który dodawali jako barwnik pozyskiwano z jakiejś rośliny, która później została objęta ochroną.
Moje ulubione to żółte i zielone. Kisieli nie lubię w ogóle, więc i te z FRUGO mi nie przypadły do gustu. Lody są, najlepsze zielone i żółte.
I na koniec...rozmowa moja i koleżanki (J=ja, K=koleżanka). Dodam, że nie piłam białego FRUGO, gdyż nie lubię bananów. "[J] -Piłaś białe FRUGO? [K] -Tak. [J] -Jak smakuje? [K] -Hm... Wiem! Jak rozwodniony banan. [J] -A białe lody FRUGO? [K] -Nie, choć pójdziemy zobaczyć czy w Żabce są.
[J] -I jak? [K] -Jak rozwodniony, zamrożony banan!"
Niebieskie jest, np. w Niemczech.
Ostatnio zmieniony przez Themma dnia Pią Lip 27, 2012 1:51 am, w całości zmieniany 1 raz |
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Nie Paź 07, 2012 8:00 am | |
| Pusta butelka Frugo= zajefajne akwarium dla neonków : ) | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Pon Paź 08, 2012 10:29 am | |
| Moje ulubione smaki to pomarańczowy i czarny, a najlepszy tekst to 'zostaw kumplowi ostatniego łyka, teraz butelka to jego problem' | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! Pon Paź 08, 2012 11:12 am | |
| - -Eruina- napisał:
- Moje ulubione smaki to pomarańczowy i czarny, a najlepszy tekst to 'zostaw kumplowi ostatniego łyka, teraz butelka to jego problem'
Też mi się podoba ten tekst jest świetny :d W sumie moje ulubione to żółte z ...kiwano bodajże. To trochę inna seria frugo w dużych butelkach. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FRUGO i jego teksy! | |
| |
| | | | FRUGO i jego teksy! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|