Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wydajna produkcja kuponów? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Wydajna produkcja kuponów? Pon Lip 16, 2012 6:25 am | |
| Jak efektywnie "robić" konie na kupony? Nie wydając fortuny w PD?
Jako że koń do ukatrupienia jest po 30 roku życia, 6 dorastań na rok, przekłada się to na 180 dni czasu rzeczywistego czyli pół roku czasi rzeczywistego klikania w "nakarm" i "połóż spać". Dla efektywnego 10 koni na miesiąc należałoby utrzymywać hodowlę 60 koni na kupony. Chyba by mnie pogięło gdybym tak miał dzień w dzień przeklikać 60 koni tylko po kupony.
Jak wy robicie z produkcją kuponów, żeby nie dostać !cenzura!? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wydajna produkcja kuponów? Sro Lip 18, 2012 1:52 am | |
| Większość konie na kupony dobrych graczy posiada OM, dlatego nie marnują PD i szybciej im to idzie. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Wydajna produkcja kuponów? Sro Lip 18, 2012 4:50 am | |
| Dokładnie, większość hodowli (a przynajmniej te z górnej półki) mają stały dostęp do OM - eksploatują konie ma maksa i potem stają się kuponem Ja nie prowadzę żadnej hodowli, więc wszystkie PD ładuję w konie do zabijania. Zaczynam postarzać od 20 roku życia (wcześniej kupowałam konie ponad 15 lat za marne grosze) - w efekcie miesięcznie zdobywam 10 kuponów, a część koni wystawiam za equus jako gotowce - podczas promocji, gdzie wszyscy się rzucają na kupony, taki koń schodzi mi za średnio 190 tysięcy. | |
| | | Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Wydajna produkcja kuponów? Czw Lip 19, 2012 6:20 am | |
| Dzięki Choć... skoro OM kosztują 3 kupony a z wyeksploatowanego konia jest 1, to skąd oni biorą pozostałe 2? Sprzedaż źrebaków? Handel na CR? | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Wydajna produkcja kuponów? Czw Lip 19, 2012 6:32 am | |
| Rzadko kupuje się OM z rynku tylko od graczy za 2 kupony, lub za kupon i equus.. A najlepsze hodowle sprzedają źrebaki po 2-3 kupony nawet. Jak nie lepiej. Handlować, też raczej nie handlują, prędzej skupują przedmioty niż je sprzedają, bo wszystko się przydaje | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wydajna produkcja kuponów? | |
| |
| | | | Wydajna produkcja kuponów? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|