Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Wiktoria_koniara Nowy
Nick w grze : Wiktoria_koniara Liczba postów : 37 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! Wto Lip 24, 2012 10:17 am | |
| Witam! Prowadzę gazetkę o Howrse od jakiegoś czasu i z okazji nadchodzącego 10. numeru ,,World of Howrse" postanowiłam urządzić konkurs na artykuł do gazetki! Może brać w nim udział każdy, kto potrafi pisać dobre artykuły i ma talent dziennikarski, a przynajmniej interesuje się ową tematyką. Oto ogólne warunki do konkursu: KLIK Artykuły proszę wysyłać na e-mail: worldofhowrse@gmail.com. Nie zapomnijcie o podpisaniu się swoim nickiem na Howrse! Więcej o konkursie dowiecie się z 9. numeru mojej gazetki, link do mojego profilu poniżej! W tym wątku także możecie mówić, że się zgłaszacie Zapraszam do brania udziału! | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! Czw Sie 16, 2012 4:30 am | |
| | |
| | | calledonia Już coś wie
Nick w grze : calledonia Liczba postów : 179 Dołączył : 02/07/2012
| Temat: Re: Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! Czw Sie 16, 2012 6:05 am | |
| chyba postaram się coś wydziergać | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! Czw Sie 16, 2012 6:13 am | |
| Konkurs już tak jakby zakończony jest:) czekamy tylko na wieści od autorki,jeśli nic przedłużone/jakaś druga edycja, temat będzie zamknięty.
NIEAKTUALNE! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! | |
| |
| | | | Konkurs na artykuł do gazetki ,,World of Howrse"! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |