Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy to żart? | |
|
+8Malto Anka 88 EREIS LadyArvena koziorożec XX_lero Manroe xTikTakx 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 1:43 am | |
| Mam screeny jego prezki. udało mi się zrobić po spytaniu się cioci, bo jestem u cioci na kompie i ten. Tora też ma screeny ale nie da ich autorowi, bo to by faktycznie było niemiłe. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 1:44 am | |
| Teadie,jak widać jest zasadnicza różnica między byciu niemiłym wypisując na niego złe rzeczy i oskarżaniu o kradzież jakiegoś avka,a ciąganiu człowieka po sądach. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 1:49 am | |
| Pyś, wiem, zrozumiałam to z torą.
Them, trochę przesada z tym nickiem na tym samym miejscu. oO |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 1:54 am | |
| No właśnie wiem, więc piszę, żebyś zrozumiała, że nie tylko Ciebie, o, za przeproszeniem, gó***o zgłasza. |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 2:03 am | |
| Napisałam mu to. Nie mówił o samym nicku, lecz o całej prezentacji...
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 2:08 am | |
| - Catherine. =] napisał:
- Napisałam mu to. Nie mówił o samym nicku, lecz o całej prezentacji...
No jak mi napisał, że splagiatowałam prezentację, to mu odpisałam, że nie widzę plagiatu, a on mi napisał, że nick jest w tym samym miejscu. |
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 2:12 am | |
| Dostałam kopię tej wiadomości, napisał, że miejsce na tekst, nick oraz zdjęcie są tak samo ułożone. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 2:28 am | |
| Dobrze, że mi przypomniałaś Jak chcesz, załóż osobny temat, albo przejdźmy na priv, to temat innej osoby. Z resztą, to tak samo, jak bym zrobiła prezentację z jedną ramką - zdjęcie po lewej, nad nią nick, a obok ramka. Mało osób robi takie prezentacje? |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 2:47 am | |
| | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 3:04 am | |
| Nie ma co zgłaszać autorowi grafiki, gdyż naprawdę za byle bzdurę w cyberświecie można komuś nabruździć w prawdziwych papierach tylko dlatego, że przyczepił się do cudzego stylu. Karać powinno się za naprawdę ciężkie cyberprzestępstwa, jak np. pedofilia w sieci, ale nie to, że ktoś wykorzystał grafikę. Nie wpadajmy już w skrajność, bo wyjdzie na to, że mamy w Polsce drugie Chiny. Nie zmienia to faktu, że Oha'io jest plagiatorem i to nie on wymyślił styl tego avatara, tylko ktoś dawno temu, za górami, za lasami... On go tylko podpatrzył, a teraz wydaje mu się, że może na to nałożyć autoryzację. Żadną filozofią nie byłoby stworzenie tego typu avataru, nie widząc podobnego nigdy wcześniej na oczy. Wystarczy PS lub Gimp i własna wyobraźnia. Wydaje mi się, że wystarczy po prostu zwrócenie mu uwagi, że autor grafiki wykorzystanej w avie i prezce zastrzegł brak możliwości kopiowania i wykorzystywania do własnych celów swoje prace. Tak, jak już wcześniej pisałam, zrobiłam kiedyś własnoręcznie (nie kopiowałam grafiki z neta, szablon od A-Z zrobiłam samodzielnie) podobną prezentację do tych, jakie wykonywała Graficzna Szafa. Nawet Malto, która była w tej grupie, pochwaliła ją, zamiast przyczepić się, że plagiatuję styl. Teraz nawet, jeżeli ktoś chciałby przypiąć się do tego, prezentacji już od dawna nie ma . | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 3:13 am | |
| Sprawa zamknięta już chyba;]
Ostatnio zmieniony przez mina stirit1 dnia Nie Lip 29, 2012 9:28 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 3:15 am | |
| Poza tym on już usunąl swój av i prezentacje więc nie ma dowodów, że ktoś go plagiatuje | |
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 4:05 am | |
| Mina, jesteś opóźniona, przeczytaj wcześniejsze posty. XD Według mnie sprawa jest już zakończona. | |
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 5:20 am | |
| - Catherine. =] napisał:
- Mina, jesteś opóźniona, przeczytaj wcześniejsze posty. XD
Według mnie sprawa jest już zakończona. Sorry, czytalam niektóre ale niektórych nie przecztalam może z rozpędu Sprawa powinna zostać zakończona, racja | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 6:02 am | |
| Taaaa.... Toranee usuwa konto z tego powodu. Super po prostu. |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Czy to żart? Pią Lip 27, 2012 6:04 am | |
| wydaje mi się że już wystarczy tych żali i wydziwiania - chce to niech usuwa ale wybacz co nam do tego?? | |
| Temat: Re: Czy to żart? Sob Lip 28, 2012 3:06 am | |
| Teadie, skoro usuwa to widocznie według niej tak będzie najlepiej. Gadałam z Oha'io i nie masz prawa go za to obwiniać, dostałam screnn całej jego rozmowy z Toranee, więc wiem co i jak. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy to żart? | |
| |
| | | | Czy to żart? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|