Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jelly Watches! =)

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Jelly Watches! =) Empty
PisanieTemat: Jelly Watches! =)   Jelly Watches! =) I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 2:46 am

Jelly Watches, jak pewnie większość z Was wie, to różnokolorowe zegarki. Są naprawdę przeróżne, od prostych 'kwadratowych' do cienkich itp. Przy większości można komponować zegarek samemu - np. różowy pasek i zielona tarcza Smile Zegarki są idealne na lato i letnich strojów.

Ja dopiero jutro z pewnych przyczyn zamówię sobie JW. Wybrałam sobie T01 ciemno-różowy, pasek zielony i T19 jasnoniebieski Wink

Ceny? Na prawdę różne. Oryginalne kosztują (te proste, najczęściej spotykane, kwadratowe) od 20 do 29 zł. Podróbki kosztują od 5 do 15, jednak ja wolę zamówić z jednej strony, nie z Allegro, bo, szczerze mówiąc, może się okazać, że badziewie za 5zł będzie działać tydzień itp, ale to oczywiście kwestia przekonań.

Jelly Watches! =) 0_0_productGfx_30f92deec412ce70615e044edd619a84

Jelly Watches! =) 0_0_productGfx_683734c18fc99f45e90a38a4d73c3984

Jelly Watches! =) 0_0_productGfx_0828d34fb19bc55aad241a9a94c9770a

Jelly Watches! =) Kwadratowe-jelly

Jelly Watches! =) Okragle-jelly

Jelly Watches! =) Jelly-eco
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Jelly Watches! =) Empty
PisanieTemat: Re: Jelly Watches! =)   Jelly Watches! =) I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 3:00 am

Ja mam taki jeden podobny tylko, że z House'a i muszę w nim wymienic baterię. xD
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

Jelly Watches! =) Empty
PisanieTemat: Re: Jelly Watches! =)   Jelly Watches! =) I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 3:21 am

ja też mam od nie dawna
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
Sponsored content

Jelly Watches! =) Empty
PisanieTemat: Re: Jelly Watches! =)   Jelly Watches! =) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jelly Watches! =)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-