Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| PG +1.2 i zwierzaki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: PG +1.2 i zwierzaki Wto Cze 14, 2011 12:52 pm | |
| Jest już nowy plan PG zw zwierzakami? |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki Wto Cze 14, 2011 1:07 pm | |
| One nic nie zmieniają przy 1.2 PG. Dopiero później ma rolę jakiego oszołomka kupisz, jedne dają kasę, inne umiejętności. | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki Sro Cze 15, 2011 2:35 pm | |
| Zauważyłam, że ze zwierzakami jestem w stanie wyciągnąć więcej, niż 1,2 PG. To znaczy, o ile by się dało, bo po 1,2 nic się więcej nie dostaje. Korzystam z planu podanego na forum. Jest to o tyle dobre, że jak się w czymś kopnę, to łatwiej mi sprostować to. ;P Po prostu zostaje mi pod koniec dnia czas i energia na jakąś godzinkę dodatkowej zabawy. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki Sro Cze 15, 2011 3:28 pm | |
| Kotersiow mi sie dzisiaj udało zrobić 1,21 z wiewiórą, robiłam wszystko jak zawsze a jednak z poczatkowego 501,12 wyszło 502,33:D |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki Sro Cze 15, 2011 3:45 pm | |
| Naprawdę? O! Jak się nie kopnęłam nigdzie i robiłam te dodatkowe zabawy, to przy ostatniej, dwóch ostatnich, to tylko energię mi zjadało, nie dodawało PG. Paczpani, muszę źrebaka sobie zrobić i sprawdzić to dokładnie. ;p A może zmiany jakieś się szykują? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki Czw Cze 16, 2011 12:45 am | |
| Dla mnie to głupie bo po cholerę prysznice, zwierzaki skoro PG i tak wychodzi 1.2. Co prawda te przedmioty nie służą głównie do tego celu, jednak wpływają na to i moim zdaniem powinny coś dawać. Jak ktoś bierze i płaci za prysznic, dostaje i zwierzaka to dlaczego ma poniekąd wyrzucać kasę w błoto? Jeśli ma dobrego zwierzeka i prysznic to niech ma tyle ile mu wychodzi z treningów! Co o tym myślicie? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: PG +1.2 i zwierzaki | |
| |
| | | | PG +1.2 i zwierzaki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|