| Chcesz miec własny dział? | |
|
+8wercia d martosia2004 EveDallas natalias143 avrilka Philipek Narkotyka LadyArvena 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Chcesz miec własny dział? Wto Lip 31, 2012 5:50 am | |
| Chcesz otrzymać dział dla swojej Hodowli, którą prowadzisz z znajomymi? Napisz do któregoś z adminów, utworzy go dla ciebie. Wystarczy, że podasz nazwę hodowli oraz nazwy działów (np. Hodowla, Organizacja, Pogawędki, Inne sprawy). Modem zostaniesz ty, i to ty będziesz zatwierdzał, kto ma mieć dostęp do działu.
Nikt poza grupą hodowlaną nie widzi tematów.
Aktualnie swoje działy posiadają: - Angloaraby Shagya - Stars of Europe - hodowla gwiazd - Per aspera ad astra - Sugar Blood/Blood of Rohan - Indian Shuffle - Dream's of the sky - Waniliowe Kopyta - ...Brezze - The best stars - Wild Mustangs - Out to be free - Eglantine - hodowla jednorożców arabskich
Zalety działu dla swojej hodowli: - nikt niepowołany nie może zajrzeć, w przeciwieństwie do innych for, które moglibyście założyć na potrzeby hodowli - zaglądając na Zagrodę widzicie od razu nowości w hodowli. Nie trzeba zaglądać na kilka for - możecie omawiać różne kwestie w kilka osób, zamiast po kolei na PW - jeśli podacie swoje zasady - nowi członkowie hodowli automatycznie je widzą. Nie musicie od nowa spisywać zasad i wysyłać każdemu pojedynczo
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Wrz 07, 2012 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sro Sie 01, 2012 8:24 am | |
| komentarz do zdania "nikt niepowołany nie może zajrzeć, w przeciwieństwie do innych for, które moglibyście założyć na potrzeby hodowli"No bez przesady, jestem administratorem forum hodowli Royal Blood i nikt po za osobami z hodowli nie ma dostępu do naszych treści. Nie jest skomplikowane tworzenie for ukrytych dla danych grup | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sro Sie 01, 2012 1:27 pm | |
| Narkotyka,ale Arvenie nie oto chodziło. Miała na myśli ogólnie forum ZM. Czyli inni użytkownicy nie mogą wejść,gdyż dział jest ukryty. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 02, 2012 5:05 am | |
| - LadyArvena napisał:
- nikt niepowołany nie może zajrzeć, w przeciwieństwie do innych for, które moglibyście założyć na potrzeby hodowli
ja tutaj widzę, że jest napisane czarno na białym, że chodzi o inne fora niż zagroda mgły Zresztą, jak zwykły używkownik mógłby zalożyć fora lub subfora na ZM nie mając dostępu do panelu administracyjnego? | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 02, 2012 5:49 am | |
| Konkretniej chodziło mi o to, że osoby młodsze wiekiem mają często problemy z założeniem forum A co dopiero z blokowaniem dostępu dla niewtajemniczonych... Tu sytuację mają ułatwioną | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 02, 2012 6:20 am | |
| For - fora to inaczej działy, nie chodzi tu o główne forum Arveno - ja od 2 lat się 'bawię' w fora, czyli jako 9-latka miałam pierwsze, takie rzeczy nie są raczej trudne, przynajmniej dla mnie |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 02, 2012 6:32 am | |
| Jednak już parę razy otrzymywałam prośby, żeby napisać gdzie i jak można stworzyć własne forum, jak dodawać kolejne działy itp. Jedni potrafią coś zrobić jako 5latki, inni w wieku lat 20 mają z tym problemy. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sob Sie 11, 2012 9:40 am | |
| Witam Cię Arveno ! Chciałabym własny dział dla Waniliowych Kopyt Z góry dziękuję |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Wto Sie 14, 2012 9:27 am | |
| Arveno,też bardzo bym prosiła o dział dla mojej hodowli. Nazwa ''...Brezze'' Proszę. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 16, 2012 5:53 am | |
| Melduję, że działy został otwarty. Moderatorami w poszczególnych są Rida/Koszatka. Nowych członków grupy dodajecie klikając na górze przycisk "grupy" i znajdując nazwę Hodowli. Na dole macie tam ramkę na wpisanie ksywki i przycisk "dodaj członka" Jeśli komuś chcecie dodać prawa moderatora - piszcie na PW. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 16, 2012 6:11 am | |
| Dziękuję najmocniej | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Sie 20, 2012 11:13 am | |
| Dziękuję Arveno |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Sie 20, 2012 11:25 am | |
| Kochana LadyArveno, daj jeszcze prawa moderatora dla użytkownika KWPN |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Wto Sie 21, 2012 8:00 am | |
| Pierwsze odczytałam PW Załatwione | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Czw Sie 23, 2012 8:58 am | |
| Proszę o dział dla hodowli "Out to be free" z funkcją moderatora dla mnie i Anella313 | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pią Sie 24, 2012 4:05 am | |
| Załatwione Dałam tylko dział "aktualności". Jak chcesz inne - pisz Nowych członków grupy dodajecie klikając na górze przycisk "grupy" i znajdując nazwę Hodowli. Na dole macie tam ramkę na wpisanie ksywki i przycisk "dodaj członka". Macie też możliwość przylepienia ogłoszenia w dziale Tylko nie dawajcie "ogłoszenie globalne" bo to wlepia post we wszystkie działy na forum | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pią Sie 24, 2012 5:55 am | |
| Dzięki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Nie Gru 23, 2012 7:57 am | |
| Proszę o dział dla hodowli 'Loudness'. Z trzema działami 'Aktualności', 'Hodowla' i 'Pogawędki'. |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Nie Gru 23, 2012 10:17 am | |
| Zrobione Dodawać do grupy potrafisz, czy wyjaśnić? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 24, 2012 12:42 am | |
| A jak 'przylepiać' ogłoszenia? Aha no i jeszcze o funkcję moderatora dla mnie. :3 |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 24, 2012 12:56 am | |
| Jak piszesz ztemat to tam masz opcje 'przyklejony', i 'ogłoszenie' :> Tylko nie globalne, bo wywali na całe forum:> | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 24, 2012 1:03 am | |
| Matko Święta ślepa jestem nie widzę. Już wiem gdzie to jest, ale u mnie tego nie ma! |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 24, 2012 4:32 am | |
| Moderowanie dodane, bo rzeczywiście zapomniałam Co do przyklejania - jak piszesz nowy temat, to pod tymi przyciskami "preview" i "send" powinnaś mieć jeszcze belkę "opcje" i pod nią: - Cytat :
| Napisz temat jako: Normalny Przyklejone Ogłoszenie |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 24, 2012 4:46 am | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Wto Gru 25, 2012 10:34 am | |
| To ja poproszę dział dla mojej hodowli Hodowla nazywa się "Danubi Vale". Poproszę działy: Aktualności, Czarny Rynek, Krycia, Ogólne Pogawędki. I funkcję moderatora dla mnie . |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sro Gru 26, 2012 3:29 am | |
| Vinona - zrobione Marlenka - kurczę, nie wiem, dlaczego nie masz... Powinno ci się wyświetlać. Sprawdź teraz - oprócz ciebie, dałam możliwość pisania ogłoszeń całej twojej grupie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sro Gru 26, 2012 3:59 am | |
| Arvenko teraz działa. Dzięki ;3 |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Sro Gru 26, 2012 4:45 am | |
| |
|
| |
martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Pon Gru 31, 2012 9:47 am | |
| W-tam Lady! (Nje, dla M nie jesteś Arveną).....Proszę o dział dla hodowli -Hooves Welsh - Walijczyki
EDIT: W środku działy: Czarny Rynek, Konie na sprzedaż, PGenetyczny, UMiejętnośco, BLUP, Ustawienia | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? Wto Sty 01, 2013 9:54 am | |
| proszę o dział dla hodowli "My (I)Curly Mane!" a w środku proszę o działy: aktualności konie i hodowcy pomysły
pogadanki
i moderatorstwo dla mnie i gracza Baroka
przepraszam, ale trochę czasu minęło i nadal nie ma działu. kiedy będzie? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chcesz miec własny dział? | |
| |
|
| |
| Chcesz miec własny dział? | |
|