Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Astala dorwała się do aparatu

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Astala dorwała się do aparatu Empty
PisanieTemat: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 11:35 am

Najlepsze to one nie są, no ale się uczę Smile
Krytyka mile widziana
Spoiler:
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 12:52 pm

Świetne zdjęcia!Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostSro Sie 01, 2012 1:05 pm

Jestem laikiem jak chodzi o fotografię, ale spróbuję ocenić Wink ogólnie zdjęcia ładne, ale...
1 - jak dla mnie zbyt ciemne. Znaczy takie.. Szarawe. Nie oddaje dobrze ani błękitu nieba, ani koloru chmur, ale może to przez pogodę Wink
2 - robione trybem macro? Niestety ciut rozmazane :>
3 - szczerze mówiąc nie wiem co to jest, na początku myślałam, że brzoskwinie, ale to chyba kwiatek XD tutaj ładnie, fajne kolory, kropelka nawet ładnie przybliżona (:
4 - tu chyba to samo co wyżej, albo eee.. ręka? Very Happy mogłoby być jaśniejsze, ale ogólnie okej.
5 - o kurczę, to jest to samo co w 3 i 4 ;D wg mnie ładniej wyglądałoby zdjęcie, gdyby był ukazany cały kwiat, ucięty nie wygląda już tak dobrze.
6 - znowu to samo, ucięty, a może po prostu ja takich zdjęć nie lubię... wolę jak dany przedmiot jest ukazany w całości, ale może to moje 'widzimisie' (:
7 - to mi się podoba najbardziej Wink

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam, ogólnie jest dobrze, poprawisz drobne błędy i od razu milej będzie się na zdjęcia patrzyło : )
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostCzw Sie 02, 2012 12:52 am

Zdjęcia ogólnie piękne! Very Happy
Powrót do góry Go down
Aorami
Nowy

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostCzw Sie 02, 2012 1:03 am

Ładne, jakbym miała ocenić to 9/10. W ostatnim zdjęciu się zakochałam. ♥ Zdradzisz jakim
aparatem cykasz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostCzw Sie 02, 2012 12:20 pm

carrie - mam manię ucinania przedmiotów, moja koleżanka też nie jest tym zachwycona xd Dziękuję za rady Smile
Aorami - Nikon Coolpix L310 Smile
Powrót do góry Go down
kucykwyrwij
Przyjaciel Zagrody
kucykwyrwij

Nick w grze : kucykwyrwij
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipostCzw Sie 16, 2012 2:17 pm

Najlepsze 3 i ostatnie :*
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Astala dorwała się do aparatu   Astala dorwała się do aparatu I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Astala dorwała się do aparatu
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: