Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Sob Sie 04, 2012 6:49 am | |
| Uwaga, graczka nisiek12 otrzymała ogiera do BLUPU, obecnie wystawia pokrycia publiczne tymże ogierem, rozmnaża z innymi klaczami Pinto, nie reaguje na wiadomości aby zaprzestała tych praktyk, na próby odkupienia tego konia wystawia innego ogeira, o znacznie niższym PG, wyglądającego tak samo jak ogier którego otrzymała do BLUP'u!
Jeśli ktoś miał do czynienia z takimi oszustami, prosimy o porady co zrobić w tej sytuacji! | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Sob Sie 04, 2012 7:14 am | |
| Zbyt wiele nie pomogę, ale... Z tego co się orientuję, każda hodowla (a przynajmniej te lepsze) ma swój regulamin. Nowa osoba, chcąca przystąpić do hodowli, powinna taki regulamin otrzymać do przeczytania i zaakceptować. Więc jeśli mieliście coś takiego i ta osoba wie, że powinna zwrócić konie, możesz pisać na kontakt - dokładnie opisując co i jak. Jeśli nie było regulaminu to cóż.. Próbować zawsze możesz, ale konia raczej nie odzyskasz. Następnym razem uważniej dobierajcie osoby do hodowli, np kogoś znanego/poleconego/kogoś, kto już jest w jakiejś lepszej hodowli.
Edit: możesz również napisać do tej osoby, że masz dowody na jej oszustwo, które powędrują na kontakt. Może się przestraszy. Zgłoś ją również do nas na czarną listę. | |
| | | Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Sob Sie 04, 2012 7:42 am | |
| Jest regulamin, nie wiem kto ją przyjmował do Pin(ci)acolady, ja zarządzam w Royal Blood. Nie wiem, czy zgłoszenie na kontakt pomoże, zostało wysłane razem z PrintSceenami. Mam nadzieję, że zespół Oliwient, czy kto to tam będzie rozpatrywał, weźmie pod uwagę również nasz wewnętrzny, hodowlany regulamin.
Co do zgłoszenia na czarną listę - strona do zgłaszania graczy wyświetla mi się jako nieaktywna.
Bardzo prosimy o niewykorzystywanie pokryć tym ogierem http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11007865
akceptując pokrycia, akceptujecie oszustwa.. | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Sob Sie 04, 2012 9:44 am | |
| Narkotyko , powinniście co do regulaminu - Pierwszy koń musiałby być robiony na czyimś koncie po przez współdzielenie. Tak jak jest w Hanopolis. | |
| | | Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Sob Sie 04, 2012 11:42 am | |
| Dziękuję wilczyca za dobrą radę. Postaram się ją wprowadzić w obu hodowlach. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy Czw Sie 09, 2012 11:31 am | |
| Widzę, że konika odzyskałyście, brawo. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy | |
| |
| | | | OSZUSTKA nisiek12 hodowla Pin(ci)acolada potrzebuje pomocy | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|