Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

najka prosi o głosy :D

Go down 
+6
finka123
hanka1998
Karolina211
Manroe
Hałka
najreproduktor
10 posters
AutorWiadomość
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

Liczba postów : 518

najka prosi o głosy :D Empty
PisanieTemat: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 11:26 am

Tak więc proszę o głosy dla osioła. Wysłałam go w 2 wersjach ale w jednej coś było nie tak z jakością. o.O Tak więc przeszedł osioł w wersji magicznej. : )

Bardzo bardzo prosze o głosy ! najka prosi o głosy :D 1600913619

Magik - proszę nie mówcie o błędach, bo nie mogę poprawić. xD Ale proszę o krytykę / pochwałę.

najka prosi o głosy :D 347i98m

Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 11:33 am

Osioł mi się nie podoba - kopyta i nogi małe w stosunku do ciała. Ale liczą się chęci. Podziwiam Cię za pięknie cieniowanie, więc głosik poleci Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 11:34 am

Oko jakieś dziwne, a i ta kreska na końcu grzywy... Tak to jest świetna. Wink
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 11:42 am

Hałka - ok. : ) W prawdzie to moja pierwsza praca i cieniowanie (całościowe), co do nóg to takie były na zdjęciu ale może ciut źle narysowałam. Razz

woxys - kreska na końcu grzywy to ta pręga muła może trochę nie wygląda. xD
Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 11:46 am

woxys napisał:
Oko jakieś dziwne, a i ta kreska na końcu grzywy... Tak to jest świetna. Wink

Osiołki tej maści tak mają Wink
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 12:08 pm

pyszczek mi coś nie pasi, nawet nie wiem co. nóżki też ciut dziwne, ale głos masz Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 12:14 pm

karol - dzięki Razz Ogólnie moja pierwsza skończona praca więc nieudana ale miejmy nadzieje, że będzie lepiej. Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 12:56 pm

Nie pasuje mi lewe tylne kopytko, coś nie tak z nim.. Ale ogólnie jest świetny, gdybym miała osły, to już bym na niego czekała Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
finka123
Nowy
finka123

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 1:14 pm

Wiesz, nie chcę być niemiła, ale tak często i ostro krytykujesz innych, jakbyś była nie wiadomo jaką artystką, a tak szczerze powiedziawszy (napisawszy?Smile ) to Twoja praca zaprezentowana wyżej jest do kitu. Ni to ładne, ni to anatomiczne. Źle zaznaczone cienie i ogólny nieład w pracy. No nie popisałaś się tym razem. Nie, przepraszam, właściwie każda Twoja praca jest taka. Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 1:17 pm

Hanka - Dzięki. Smile

flinka - ja nie miła ? Ale odkrycie ... Co do osła cienie są w prawdzie dobrze ułożone bo pracuję ze zdjęciem kawałek po kawałeczku. : ) Ale ok, nie podoba się - nie głosuj proste. ; )

Ostatnio zmieniony przez najreproduktor dnia Wto Sie 07, 2012 1:01 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 1:58 pm

Oczywiście <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
i3nici
Już coś wie
i3nici

Nick w grze : i3nici
Liczba postów : 182

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 4:22 pm

Muszę w końcu to powiedzieć - zgadzam się z finką, ale w stosunku do wszystkich artystów stąd. Tak na prawdę rysować potrafi jedynie vernille i Kajtus (Arabian-Alice na dA). Nie zwracam się teraz do Ciebie naj - bo rozumiem, że jesteś początkująca i zaskarbiłaś sobie moją sympatię tą właśnie ostrą krytyką na prace wszystkich pozostałych na zagrodzie. Chyba muszę przestać tu zaglądać, bo nie dobrze mi się robi jak widzę wszystkie te pochwały i słodkie komentarze skrajnie pokracznych koni bez kości i tym podobnych. UWAGA : NIE twierdzę że jestem geniuszem, ani nawet że jestem dobra, akceptuję krytykę, ale nie mogę patrzeć jak beznadziejni amatorzy digitalu są przekonywani o swojej świetności - to na prawdę szkodzi.
Powrót do góry Go down
http://konikfryzyjski.deviantart.com/
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Sie 06, 2012 10:42 pm

Przesuwam do prac ukończonycvh.
Mi osie się podoba, jednak chciałabym zobaczyć wersję 'nie-magiczną' Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 12:59 am

Spoko, nie wszystkim się podoba - ok, ale proszę też o wyrozumiałość, ja też spróbuję być bardziej wyrozumiała.

Eve - dzięki. ; ) Nie magiczna wersja nie przeszła bo miała problemy z jakością. : ( Wyślę ją za miesiąc to zobaczycie ją i nowe prace. : )
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 1:13 am

i3inci - według Ciebie tylko vernille i Kajtus są dobrymi grafikami ? Nie zgadzam się. Jak dla mnie każdy kto odwiedza te wątki, tworzy .. itd jest grafikiem - może nie jakiś świetnym ale do tego dąży i dojdzie, a w tamtej chwili Tobie wyjdą oczy. Wink Moim zdaniem świetnymi grafikami w przyszłości z pewnością będą poezja, wilczyca, pyśka (już prawie jest), nie wspominając o karolinie i szarusi bo one są już znakomitymi grafikami jak dla mnie. Ja podziwiam tych wszytskich ludzi, choć może nie okazuję tego.

Do wszystkich :

Uważajcie mnie za wredną, samolubną, zakochaną w swoich pracach - najważniejsze, że ja i moi bliscy znajomi wiedzą jaka jestem na prawdę i co zawsze mam na myśli, w tej chwili wisi mi co o mnie myślicie, jestem jaka jestem i muszę z tym żyć także jak masz coś na mój temat powiedzieć powiedz mi to pw to jest wątek pracy nie mnie. Nienawidzę podejścia `wredna osoba - zła praca, nie głosować, krytykować` - znowu pewnie powiecie, że jestem zakochana w pracach własnej roboty - NIE !

Niedługo usuwam konto na Zagrodzie, także nie musicie się obawiać `wrednych postów` - nie będzie już tego.
Powrót do góry Go down
i3nici
Już coś wie
i3nici

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 2:33 am

Nie twierdzę, że nie są grafikami - twierdzę że są słabi (na razie) i po prostu takie komplementy szkodzą i powstrzymują rozwój. A, prawda, zapomniałam o szarusi. W takim razie Szar, Kajtus i vernille. Nikt więcej.
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 2:43 am

Krytyka im takze nie pomoże - bardziej zaszkodzi. :/ Pewnie po krytyce nie będą mieli chęci do rysowania bo po co ? Jak i tak nikt nie docenia. Moim zdaniem każdą pracę powinno się trochę chwalić ale też powiedzieć co jest nie tak.

A jak dla mnie nie są słabi - są bardzo dobrzy i wierzę, że dojdą do swojego i to szybko i ja na ich miejscu olałabym wszystkich którzy olewali ich jak nie umieli jeszcze rysować. A myślisz, że vernille, Kajtus czy szarusia od urodzenia umieli rysować ? Weszli na kompa i kurde od razu piórko i lecą. Też się uczyli, obejrzyj prace vernille sprzed 2 lat to wtedy powiedz czy reszta jest słaba w porównaniu - są tacy sami, lub lekko gorsi - nie każdy ma chęci rysowania po krytyce i czas trzeba mieć.

Dobra ja więcej po prostu już się tu nie wypowiadam wydusiłam z siebie wszytsko co miałam i dobrze mi z tym.
Powrót do góry Go down
i3nici
Już coś wie
i3nici

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 2:53 am

Przepraszam, czy ja kiedykolwiek wspomniałam coś o przeszłości lub tym, co będzie kiedyś? Nie, rozmawiamy o obecnym stanie rzeczy - kiedy jest tutaj trzech na prawdę dobrych artystów, a reszta to kiepscy amatorzy. Rozumiem, że się uczą, co nie znaczy, że powinno się ich traktować bardziej ulgowo od tych, którzy mają już doświadczenie. Chętnie zobaczę dobre prace tych właśnie kiepskich amatorów za kilka lat i pochwalę, na razie jestem zniesmaczona.

Wiesz może co to jest konstruktywna krytyka? Nie wydaje mi się. A słowo 'konstruktywna' jest tam nie bez powodu - pomaga ona się rozwijać i zauważać swoje błędy. A wmawianie autorowi, że krzywa kolorowa plama to dzieło sztuki utwierdzi go w przekonaniu, że jest już dobry i nie musi się starać poprawić. Doprawdy odnoszę wrażenie, że większość osób tworzących tutaj nie widziało konia na oczy.

Nie chodzi mi także o mieszanie z błotem, ale komentarze w stylu 'troszkę krzywe oczko, ale poza tym przecudny' również raczej nie pomogą. Dlatego wcześniej napisałam, że szanuję Cię za wytykanie co jest nie tak, bo właśnie to jest konstruktywna krytyka. Szkoda tylko, że robią tak tutaj może dwie osoby - Ty i okazjonalnie vernille.
Powrót do góry Go down
najreproduktor
Jedną nogą w ZM

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 2:58 am

Nie chcę się tu kłócić- jak chcesz pogadać to na osobności, proszę nie wypowiadaj się już w moim poście, chcę to zakończyć bo będzie tylko gorzej.
Powrót do góry Go down
i3nici
Już coś wie
i3nici

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostWto Sie 07, 2012 3:09 am

Dobrze, ja już i tak nie mam nic więcej do powiedzenia. Wink
Powrót do góry Go down
najlepsza9
Nowy
najlepsza9

Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 12:55 pm

Mi się osioł bardzo podoba:)Naprawdę mi i tam się nogi,pyszczek podoba.Gratulacje
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:00 pm

Według mnie, osiołek jest super śliczny najka prosi o głosy :D 4074547142
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: najka prosi o głosy :D   najka prosi o głosy :D I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

najka prosi o głosy :D
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Philip prosi o lajki <3
» Koleżanka Proszi o głosy
» Pokelife - Ivysaur prosi o nakarmienie :3
» proszę o głosy
» Proszę o głosy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach