Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| farmerzy - gra farmerska | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ozzy4401 Już coś wie
Nick w grze : ozzy4401 Liczba postów : 110 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: farmerzy - gra farmerska Wto Sie 07, 2012 6:32 am | |
| Witam. Zapraszam na http://farmerzy.eu5.org/index.php Zapraszam też na forum tej gry. Forum- http://board.farmerzy.bugs3.com/index.php Przypominam! Jest to gra w wersji alfa czyli niedokończona w pełni.
Pozdrawiam w imieniu ekipy forum gry farmerzy.
Ostatnio zmieniony przez ozzy4401 dnia Pią Sie 17, 2012 5:01 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska Wto Sie 07, 2012 7:02 am | |
| Próbowałam się zalogować na przed chwilą założone konto,jednak ujawnił mi się komunikat iż strona zawiera zbyt wiele przekierowań. D: | |
| | | ozzy4401 Już coś wie
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska Wto Sie 07, 2012 2:46 pm | |
| - Ejli napisał:
- Próbowałam się zalogować na przed chwilą założone konto,jednak ujawnił mi się komunikat iż strona zawiera zbyt wiele przekierowań. D:
Ja teraz mam dobrze. Jeżeli tak dalej będzie to napisz do administratora (4 ikonka "Kontakt") lub na forum (http://board.farmerzy.bugs3.com/index.php) | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska Sro Sie 08, 2012 1:14 am | |
| Dobrze,udało mi się zalogować.Jednak samouczka ani widu,ani słychu,pomocy również nie ma,trudno odnaleźć sens rozgrywki,gdyż nie wiem czy żeby posadzić na przykład ziemniaki musze zaorać pole,a jak już to nie wiem jak. | |
| | | ozzy4401 Już coś wie
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska Sro Sie 08, 2012 2:22 pm | |
| - Ejli napisał:
- Dobrze,udało mi się zalogować.Jednak samouczka ani widu,ani słychu,pomocy również nie ma,trudno odnaleźć sens rozgrywki,gdyż nie wiem czy żeby posadzić na przykład ziemniaki musze zaorać pole,a jak już to nie wiem jak.
Wejdź na forum do którego link podałam wcześniej. Tam cała ekipa forum Ci wszystko wytłumaczy (ja jestem tam SMOD_Aniasr1 [tak, należę do ekipy]). Gra jest w wersji "alfa", jak została na początku ledwo otwarta to nawet strona główna nie była zrobiona. Wersja alfa to jest tak jak wersja beta czyli testowa, nie dokończona. Ja niestety nie mam wglądu w sprawy techniczne gry, jak i forum. Wiedz że na forum musisz się zarejestrować. | |
| | | Bodajże Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Kasidy Liczba postów : 573 Dołączył : 02/11/2012
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska Sob Lis 03, 2012 1:16 pm | |
| Hmm, ja się nie zarejestruje, mam już dość gier farmerskich... Farmerama, Zielone Imperium, Wolni Farmerzy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: farmerzy - gra farmerska | |
| |
| | | | farmerzy - gra farmerska | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|