Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

konkurs na prezke

Go down 
+6
MaryMariaMara
EveDallas
Alaya
tinolandia
Hałka
calledonia
10 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
calledonia
Już coś wie
calledonia

Nick w grze : calledonia
Liczba postów : 179

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSro Sie 08, 2012 3:02 pm

I etap - konkurs na najładniejszą prezke dla mnie
II etap (przechodzą 3 osoby) - konkurs na najładniejszego konia
Nagrody:
I msc - klacz roga z KF,OM i ZJ
II msc - klacz roga bez przedmiotów z CR
III msc - źrebak z PG powyżej 800 i UM pow 230
nagrody mogą ulec zmianie (do koni moge dorzucić rzeczy z CR)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 12:53 am

a ile ma byc ramek?
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 12:57 am

Unicorn Champions napisał:
a ile ma byc ramek?

wystarczy 1
Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 1:05 am

Z kodem?
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
Gość
Gość
Anonymous

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 1:07 am

to ja się zgłoszę!
Prezka:
Spoiler:
mogę kod dorobic Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 1:08 am

mam nadzieję że się podoba Very Happy
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 1:13 am

jest super ale kod wyślij mi na howrse.pl
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 1:14 am

Hałka napisał:
Z kodem?

tu wstawiasz grafike a kod wysyłasz na howrse.pl login mam taki jak tu
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 3:54 am

podaj niezbęde informacje
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 5:03 am

Cytat :

Tzn. trzeba będzie zrobić zdjęcie? Narysować?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 9:12 am

Alaya napisał:
Cytat :

Tzn. trzeba będzie zrobić zdjęcie? Narysować?

trzeba będzie wybrać jednego konia ze swojej hodowli na konkurs piękności
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 9:13 am

tinolandia napisał:
podaj niezbęde informacje

zdjęcie itd Ty wybierasz. ma być to prezka z 1 ramką.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 9:55 am

Gdyby nie drugi etap - zgłosiłbym się. Bo z tym drugim będzie kiepsko... szcezgólnie, jak ktoś nie ma koni z ZH.

Unicorn Champions, czyje to zdjęcie jest w prezentacji?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 11:06 am

Zgłaszam się.

Spoiler:
Po kod zgłoś się na Howrse.
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 2:12 pm

EveDallas wystarczy że koń ma ZJ lub DJ. a to czy się odbędzie drugi etap zależy od liczby uczestników
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 09, 2012 11:01 pm

Mam konie z ZJ, ale szczerze wątpię w ich wygraną - poza tym, dziewczyny tam u góry - Pani Mąkosa pozwala na przerabianie swoich zdjęć? Myślałam, że jakby nie bardzo... Może jestem na to za głupia, ale...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPią Sie 10, 2012 1:18 am

EveDallas napisał:
Mam konie z ZJ, ale szczerze wątpię w ich wygraną - poza tym, dziewczyny tam u góry - Pani Mąkosa pozwala na przerabianie swoich zdjęć? Myślałam, że jakby nie bardzo... Może jestem na to za głupia, ale...

Mi pani Małgorzata pozwoliła za zgodą przez e-mail Very Happy
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPią Sie 10, 2012 2:11 am

żeby konkurs się rozpoczął potrzebuje co najmniej 5 uczestników
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 12:41 am

kod już wysłany;)
Powrót do góry Go down
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 1:39 am

To się zgłoszę...
Powrót do góry Go down
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 2:34 am

Ok, trochę to robiłam, namęczyłam się. A tobie pewnie się nie spodoba, ale skończyłam.
Spoiler:
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 2:28 pm

brakuje jeszcze kilku graczy. zapisy do 20 sierpnia. jeżeli nikt więcej się nie zgłosi nagrody rozdam dla osób które sie już zapisały. w I etapie nagradzam 1,2,3,4 i 5 miejsce a w drugim 1,2,3 więc warto
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 9:02 am

dobra, zgłoszę się, a co ;D
konkurs na prezke Calledonia

Kod:
<div style="background:url(http://img821.imageshack.us/img821/9018/calledonia.png); width: 840px; height: 490px; overflow: auto; margin-top: -4px; margin-left: 0px;">
<div style="width: 375px; height: 390px; margin-top: 50px; margin-left: 415px; overflow: auto"><span style="font-family: Verdana"><font color="ffffff" size="1"><font style="text-shadow: 0px 0px 4px rgb(0, 0, 0);">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam eleifend eros a ligula eleifend vitae venenatis urna aliquet. Quisque sodales tempor molestie. Etiam sit amet urna id purus porttitor congue. Nam semper tellus vehicula felis tincidunt at mollis tortor auctor. Vivamus molestie felis vitae metus facilisis bibendum. Curabitur semper cursus pharetra. Phasellus ac ligula tellus, id auctor orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec id tellus sed odio vehicula fringilla. Donec imperdiet ultrices lorem, ut egestas dolor volutpat sodales. Sed ut purus lectus, in blandit mauris.<br><br>Vivamus sit amet ipsum nulla. Aliquam dignissim orci metus. Suspendisse tempor tortor eget turpis tincidunt viverra. Fusce vel nisl turpis, et rhoncus nulla. Ut ultrices tincidunt erat interdum semper. Donec ut semper neque. Nam blandit massa at lorem posuere eu mattis nunc porta. Nunc sit amet odio quis libero tincidunt accumsan id in est.<br><br>Proin consectetur auctor velit, vitae tristique ipsum adipiscing et. Vestibulum suscipit vestibulum viverra. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Aliquam gravida purus id sapien accumsan convallis. Integer in adipiscing nunc. Phasellus nibh elit, volutpat quis venenatis eu, auctor eget risus. Fusce sit amet ullamcorper nisl. Mauris ante elit, scelerisque ac placerat et, eleifend ac lectus. Vivamus faucibus erat ut ipsum mollis in laoreet nulla porta.<br><br>Praesent ut mi sapien, et faucibus urna. Integer dapibus lorem quis elit tincidunt consequat. Duis orci lorem, facilisis sodales sagittis sed, tempor et sapien. Mauris nec libero lacus. In varius erat in ligula blandit hendrerit a ac lacus. Etiam vitae ultricies eros. Vivamus vehicula aliquet tellus, et tincidunt lacus molestie id. Integer vel ligula tortor. Mauris nunc nisi, dictum quis lobortis at, pretium sed sapien. Quisque mattis posuere est, eget viverra dolor pellentesque eu. Praesent a accumsan dolor. Etiam nec urna lobortis nisi pretium tincidunt. Etiam ultrices elementum tincidunt.<br><br>Aliquam dignissim porta tempor. Pellentesque quis libero lectus, et pulvinar purus. Donec vel urna sed velit fringilla dictum. Vestibulum neque sem, feugiat non congue in, vehicula non risus. Fusce vel felis justo, quis suscipit eros. Etiam pulvinar lacinia sapien eget vestibulum. Nam rutrum convallis hendrerit. Mauris bibendum venenatis vestibulum. Nunc non orci magna, nec suscipit nunc. In placerat dapibus mi, eu malesuada nisl molestie ac. Aliquam erat volutpat. <br>
</font></font></span></div></div>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 9:37 am

EveDallas napisał:

Jakby coś to się pytałam kiedyśtam przez maila.
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 9:39 am

Karolina211 a jaki masz login na howrse.pl ??
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 1:00 pm

masz link w podpisie.
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSro Sie 15, 2012 12:25 am

ja dzisiaj myślę, że jakąś prezkę zrobię... może z fiordem? :3
Powrót do góry Go down
calledonia
Już coś wie
calledonia

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostSro Sie 15, 2012 6:44 am

natalias143 zapisać Cie do konkursu??
wykonanie prezki dowolne:)
Powrót do góry Go down
natalias143

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostCzw Sie 16, 2012 12:34 am

jeszcze nie zapisuj, zobaczymy czy w ogóle coś zrobię po tym jak mi gimp posłuszeństwa odmówił i już wyciętego, rozmazanego konia do prezentacji straciłam :/
Powrót do góry Go down
natalias143

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 2:29 am

http://natalias143.strefa.pl/fiord.html

coś takiego zrobiłam. ramka jest trochę przezroczysta. jeśli będzie taka potrzeba, to html podam (jeśli się nie spodoba - nie widzę sensu podawania kodu).
Powrót do góry Go down
Sponsored content

konkurs na prezke Empty
PisanieTemat: Re: konkurs na prezke   konkurs na prezke I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

konkurs na prezke
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Konkurs na prezke :)
» Konkurs na prezkę!
» Strefa Evie - czyli prezentacje HTML, avki oraz grafiki pod prezkę.
» Jak naprawić moją prezke?
» SPRZEDAM PREZKĘ ZA 10 TYŚ 1 RAMKA!!!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: