Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| prezentacja-kod HTML | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
izunia Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 11/08/2012
| Temat: prezentacja-kod HTML Sob Sie 11, 2012 3:34 am | |
| Mam problem z moją prezentacją. Wstawiłam tło i jedną ramkę z tekstem (wszystko robiłam w HTML). Po przejściu na tryb normalny wszystko było OK, ale kiedy zapisałam prezentację okazało się, że ramka zjechała pod obrazek. Sprawdziłam kod HTML i był nieco inny od tego który wstawiłam. Ten kod wstawiłam: div style="overflow: auto; position: absolute; top: 50px; left:50px; width: 400px; height: 450px" A tak wyglądał kod po zapisaniu prezentacji: div style="overflow: auto; position left:50px; width: 400px; height: 450px" Próbowałam to zmieniać na różne sposoby i nic. Wie ktoś może co z tym zrobić? Z góry dziękuję | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: prezentacja-kod HTML Sob Sie 11, 2012 5:13 am | |
| korzystasz ze starszego kodu, on już nie działa poprawnie, polecam zapoznać się z tym: http://i-love-howrse.blogspot.com/2012/02/ramki-html.html#comment-form | |
| | | izunia Nowy
| Temat: Re: prezentacja-kod HTML Sob Sie 11, 2012 5:41 am | |
| Dzięki Ten kod rzeczywiście podziałał jak należy, ale teraz zniknął suwak i nie wiem co zrobić żeby znowu się pojawił | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: prezentacja-kod HTML Nie Sie 12, 2012 10:39 am | |
| Jeśli chcesz, to pokaż kod w znaczniku [code ] i [/code ] (bez spacji) tutaj, kto zauważy błąd, pomoże w naprawie, albo podpowie w czym rzecz:) | |
| | | izunia Nowy
| Temat: Re: prezentacja-kod HTML Pon Sie 13, 2012 7:34 am | |
| Już nie trzeba. Właśnie naprawiłam wszystko jest jak należy. Dzięki za pomoc! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: prezentacja-kod HTML | |
| |
| | | | prezentacja-kod HTML | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|