Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

prezentacja-kod HTML

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
izunia
Nowy
izunia

Liczba postów : 3

prezentacja-kod HTML Empty
PisanieTemat: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 3:34 am

Mam problem z moją prezentacją. Wstawiłam tło i jedną ramkę z tekstem (wszystko robiłam w HTML). Po przejściu na tryb normalny wszystko było OK, ale kiedy zapisałam prezentację okazało się, że ramka zjechała pod obrazek. Sprawdziłam kod HTML i był nieco inny od tego który wstawiłam.

Ten kod wstawiłam: div style="overflow: auto; position: absolute; top: 50px; left:50px; width: 400px; height: 450px"
A tak wyglądał kod po zapisaniu prezentacji: div style="overflow: auto; position left:50px; width: 400px; height: 450px"

Próbowałam to zmieniać na różne sposoby i nic. Wie ktoś może co z tym zrobić? Z góry dziękuję Very Happy

Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 5:13 am

korzystasz ze starszego kodu, on już nie działa poprawnie, polecam zapoznać się z tym: http://i-love-howrse.blogspot.com/2012/02/ramki-html.html#comment-form
Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
izunia
Nowy
izunia

PisanieTemat: Re: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipostSob Sie 11, 2012 5:41 am

Dzięki Wink Ten kod rzeczywiście podziałał jak należy, ale teraz zniknął suwak i nie wiem co zrobić żeby znowu się pojawił Razz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 10:39 am

Jeśli chcesz, to pokaż kod w znaczniku [code ] i [/code ] (bez spacji) tutaj, kto zauważy błąd, pomoże w naprawie, albo podpowie w czym rzecz:)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
izunia
Nowy
izunia

PisanieTemat: Re: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 7:34 am

Już nie trzeba. Właśnie naprawiłam wszystko jest jak należy. Dzięki za pomoc! Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prezentacja-kod HTML   prezentacja-kod HTML I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

prezentacja-kod HTML
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacja i HTML
» Prezentacja do kupienia a HTML