Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy mogę zgłosić tą sytuację? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
boniowata Już coś wie
Nick w grze : boniowata Liczba postów : 186 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Sob Sie 11, 2012 1:58 pm | |
| Więcej tutaj: http://www.zagroda-mgly.com/t8112-mika_tlr-oszustwo Przepraszam, że zakładam drugi wątek, ale tam nikt nie wchodzi | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Nie Sie 12, 2012 10:03 am | |
| Hm, dostałaś tam odpowiedź dotyczącą zgłaszania na Kontakt. A według mnie - możesz zgłosić, jeżeli masz screeny jako dowody. Ale, czy coś z tym zrobią - trudno powiedzieć. Spróbować nie zaszkodzi. | |
| | | Fleur. Już coś wie
Nick w grze : Wilczuraska Liczba postów : 190 Dołączył : 23/08/2012
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Pią Sie 24, 2012 12:50 pm | |
| Trudno stwierdzić. Jeśli masz sceerny na dowód - warto spróbować. Jednakże należy liczyć się z tym, że może zostać to odrzucone. | |
| | | Martka29 Raczkujący
Nick w grze : Martka29 Liczba postów : 68 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Wto Sie 28, 2012 12:49 pm | |
| Hmm.... Trudna sprawa... Myślę, że spróbuj się z nią dogadać, a jak nie pójdzie to możesz spróbować zgłosić... | |
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Wto Sie 28, 2012 12:49 pm | |
| Hmm.... Trudna sprawa... Myślę, że spróbuj się z nią dogadać, a jak nie pójdzie to możesz spróbować zgłosić... | |
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Wto Sie 28, 2012 12:50 pm | |
| Oj... Sorki, kliknęłam dwa razy... :$ | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Sro Sie 29, 2012 1:48 am | |
| Według mnie, powinnaś się z nią jakoś dogadać. Ustalcie wszystko razem, niech ona Ci da wypłatę - a Ty po prostu odejdziesz i będziesz u innego gracza sittterem. Jeśli nie będzie Ci odpisywała na wiadomości itd. - jak najbardziej to powinnaś zgłosić przedstawiając całą tą sytuację i dodawając screeny z priv. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? Sro Sie 29, 2012 3:12 am | |
| Miałaś wykonać określoną pracę w określonym czasie i za tą pracę dostać należną wypłatę - nie wykonałaś nie zarabiasz ja tu żadnej filozofii nie widzę. Nie ważne, że mówi nic się nie stało fakt jest taki, że się stało i prędzej czy później poniesie się tego konsekwencje. Mogła wywalić Cię od razu ale nie zrobiła tego wolałą obciąć ci pensję. To tak jak w życiu codziennym i w codziennej pracy. Kontrakt jest kontraktem i obie strony muszą się z niego wywiązać. Jeśli ty nie zrobiłaś tego co do Ciebie należało to ona nie musi ci dawać tego co powinnaś otrzymać za odpowiednio wykonaną pracę. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy mogę zgłosić tą sytuację? | |
| |
| | | | Czy mogę zgłosić tą sytuację? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|