Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Lethal i Tristy

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

Lethal i Tristy Empty
PisanieTemat: Lethal i Tristy   Lethal i Tristy I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 8:08 am

Rozdział 1
[Lethal]

Siedziałam na skraju klifu. Wiał letni, ciepły wietrzyk. Promienie słońca muskały mnie po twarzy. Moje łzy rozbijały się o skały. Moje życie było beznadziejne. Jeszcze raz spojrzałam na dół. Widziałam ostre skały oraz morze. Wstałam. Odwróciłam się. I skoczyłam. Leciałam w dół. Sekundy zdawały się być minutami. Nagle poczułam poszturchiwanie i głos. Słyszałam słowa "Kochanie, wstawaj, spóźnisz się do szkoły...". I się ocknęłam. Na początku nie wiedziałam, gdzie jestem. Rozejrzałam się po pokoju. Zobaczyłam biurko, okno, kosz na śmieci, plakaty. A na łóżku siedziała mama. I w końcu to zrozumiałam: to był tylko sen! Świetny, realistyczny i fantastyczny sen!

Jestem Lethal. Chodzę do drugie klasy gimnazjum. Ale nie co tu o mnie opowiadać. Moje życie jest beznadziejne. Ojciec - alkoholik. Mama...mama jest ok, ale strasznie pochłonięta pracą. Dziadków nie mam, zginęli w wypadku samochodowym. W dodatku ostatnio się przeprowadziliśmy, bo mama dostała jakąś propozycję z pracy. Jedyne wsparcie mam teraz u mojej młodszej siosrty, Chayenne. Myślałam, że już nikt nie ma gorzej. Dopóki nie poznałam Tristy...

Wyjaśnienie: Książka będzie podzielona tak jakby na dwie części. Wszystko będzie widziane z oczu dwóch nastolatek.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

Lethal i Tristy Empty
PisanieTemat: Re: Lethal i Tristy   Lethal i Tristy I_icon_minipostPon Sie 13, 2012 11:21 am

Świetne, pisz dalej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Lethal i Tristy Empty
PisanieTemat: Re: Lethal i Tristy   Lethal i Tristy I_icon_minipostWto Sie 14, 2012 4:50 am

Hy hym. jak dla mnie, zalatujee słabostką. No ale, zobaczymy dalej. p[isaj, pisaj.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

Lethal i Tristy Empty
PisanieTemat: Re: Lethal i Tristy   Lethal i Tristy I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 8:48 am

Właśnie, pisaj, bo fajne. Jestem ciekawa co dalej. Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Lethal i Tristy Empty
PisanieTemat: Re: Lethal i Tristy   Lethal i Tristy I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Lethal i Tristy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: