| szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! | |
|
+8PlaybackJunkie8 Basia Ejli Nevarra Alaya kucykwyrwij -Eruina- EveDallas 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Czw Sie 16, 2012 5:57 am | |
| Temat dla każdego rodzaju bet. Beta - mówiąc ogólnikowo, to osoba, która pomaga twórcy zedytować tekst, poprawia jego błędy, zmienia niektóre rzeczy. Szukasz bety? Napisz w tym temacie. Podejmiesz się betowania tekstu? Również napisz!
Aktualna lista osób, wykazujących chęć zostania betą: EveDallas -Eruina- Alaya
Aktualnie wybetowane teksty (w nawiasie osoba, która pomagała przy edycji): Optymista, by Ejli (Alaya)
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Nie Sie 19, 2012 10:52 am, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Czw Sie 16, 2012 10:45 am | |
| | |
|
| |
kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Czw Sie 16, 2012 2:10 pm | |
| Hmm,domyślam się,że to po przeczytaniu mojego opowiadania -,- Może następnym razem zgłoszę się do którejś z was,ale prosiłabym tylko o poprawki błędów,a nie zmiany tekstu...
Edit by EveDallas:Po przeczytaniu wszystkich tekstów:3 Zmiany tekstu - chodzi o zwyczajowe poprawski słów i takie tam, al jak chcesz:) | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Pią Sie 17, 2012 8:42 am | |
| Zgłaszam się. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Pią Sie 17, 2012 2:11 pm | |
| kucykwyrwij - Nie da się betować tekstu, poprawiając jedynie przecinki i literówki. Czasem po prostu całe zdanie wymaga zmiany, by pasowało do kontekstu całości. | |
|
| |
kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Pią Sie 17, 2012 2:15 pm | |
| Aha,dzięki za wyjaśnienie | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Sie 19, 2012 3:04 am | |
| Alaya, jako beta, czy chcesz zgłosić tekst? bo ja tępa jestem:P | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Sie 19, 2012 3:53 am | |
| - Spoiler:
"Życie jest piękne" pomyślał Optymista na widok dziecka w wózku,bawiącego się misiem.Na ulicy obok,ciężarówka przejechała gołębia,którego optymista nie dostrzegł.Przechodziła obok niego grupka śmiejących się nastolatków,śmiejących się co tchu."Na pewno są szczęśliwi,bo mają siebie i rodzinę." - znów pomyślał optymista.Nie usłyszał jednak,z czego się śmieją,a śmieli się z bezdomnego siedzącego w ślepym zaułku,próbując znaleźć coś do jedzenia w koszu na śmieci.Optymista dostrzegał jedynie piękno życia,podczas gdy obok niego działa się tragedia.
Poproszę o wybetowanie. :> | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Sie 19, 2012 5:11 am | |
| Eve, jako beta. Ejli: - Spoiler:
"Życie jest piękne" - pomyślał Optymista na widok dziecka w wózku bawiącego się misiem. Chwilę później na ulicy obok ciężarówka przejechała nieuważnego gołębia, lecz Optymista go nie dostrzegł. Przechodziła obok niego grupka nastolatków śmiejących się co tchu. "Na pewno są szczęśliwi, bo mają siebie i rodzinę." - znów pomyślał. Nie wiedział jednak z czego się śmieją, a śmiali się z bezdomnego siedzącego w ślepym zaułku, który próbował znaleźć coś do jedzenia w koszu na śmieci. Optymista dostrzegał jedynie piękno życia, podczas gdy obok niego działa się tragedia.
| |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Sie 19, 2012 9:23 am | |
| Alaya, zapisuję,i dodaję optymistę do wybetowanych tekstów :3 | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Sie 19, 2012 10:48 am | |
| | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Sro Sie 22, 2012 7:27 am | |
| Jestem chętna. I tuta jeszcze raz napisze dla Alaya : tragedia się nie dzieje, tylko rozgrywa.
| |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Sob Gru 08, 2012 2:15 pm | |
| Mogę zostać, ale boję się, że mogę więcej błędów dodać, niż usunąć. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Sob Gru 08, 2012 2:44 pm | |
| EveDallas, nie dajemy przecinków przed i. xD Ja też mogę zostać. | |
|
| |
modzelixxx Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 3 Dołączył : 09/06/2013
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 6:03 am | |
| a więc jestem chętny skorzystać z waszej pomocy : ) Sytuacja jest taka że moja dziewczyna dostała tekst do przetłumaczenia z j. staro łacińskiego(czy coś w tym stylu ) poprosiła mnie o pomoc dlatego że się z tym nie wyrobi bo ma 7 kolosów w przyszłym tyg ; / A ja jestem powiedzmy bardzo słaby w te klocki dlatego muszę poprosić o pomoc was chciałbym dodać ze jest to potrzebne na jutro także proszę o szybka pomoc lub odp żebym wiedział co mam robic :] (podam link na pw bo nie mogę umieszczać linków przez pierwszy tydzień ) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 6:05 am | |
| modzelixxx - nie odświeżaj starych wątków Ten wątek jest z Sierpnia 2012 |
|
| |
modzelixxx Nowy
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 6:07 am | |
| - Cytat :
- Szukasz bety? Napisz w tym temacie.
nie rozumiem ? wiec gdzie mam napisac ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 6:16 am | |
| - modzelixxx napisał:
-
- Cytat :
nie rozumiem ? wiec gdzie mam napisac ?
Takie stare wątki są nie aktualne - autor i tak tego najpewniej nie przeczyta :/ |
|
| |
modzelixxx Nowy
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 6:18 am | |
| ehh... jak zawsze coś ; / | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Nie Cze 09, 2013 8:26 am | |
| - Ogier12 napisał:
- modzelixxx napisał:
-
- Cytat :
nie rozumiem ? wiec gdzie mam napisac ?
Takie stare wątki są nie aktualne - autor i tak tego najpewniej nie przeczyta :/ Akurat ten wątek powinien być wciąż aktualny. Umiejętności nie wyparowywują | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Czw Cze 13, 2013 8:40 am | |
| - modzelixxx napisał:
- tekst do przetłumaczenia z j. staro łacińskiego
~ ohoho, to ja nie pomogę, jeśli chodzi o tłumaczenie. Chyba, że ma już przetłumaczony, tyle, że chce, żeby ktoś sprawdził ortografię, interpunkcję etc. :c | |
|
| |
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! Sob Sie 17, 2013 5:20 pm | |
| Jeśli ktoś chce, abym sprawdziła mu tekst może śmiało pisać. Co prawda może i wszystkich błędów nie wyłapie, ale z chęcią przeczytam i sprawdzę ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! | |
| |
|
| |
| szukasz kogoś, kto pomoże Ci zedytować tekst? Bardzo dobrze trafiłeś! | |
|