Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Tora zaczyna przygodę z pisaniem.

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Empty
PisanieTemat: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostCzw Sie 16, 2012 11:41 pm

Naszła mnie chęć na napisanie czegoś...
Horror.. coś w tym stylu.

Obudziłam się w ciemnym pokoju, bez okien i lamp. Było tak ciemno, że nie zauważałam ręki którą machałam sobie przed twarzą. Zaczęłam szukać drzwi po kątach pokoju. Nagle natknęłam się na włącznik wbudowany do ściany. Bez wahania nacisnęłam i wreszcie ujrzałam choć trochę jasności. Była to malutka lampa stojąca na stoliczku nocnym. Tak! - wykrzyknęłam gdy nagle obróciłam się a za mną stały drzwi. Natychmiast wyszłam. Przede mną zauważyłam wejścia do kolejnych trzech pokoi. Jeden po lewej, drugi pośrodku i trzeci po prawej. Postanowiłam wejść do środkowego. Co to ma być.. - pomyślałam. Ujrzałam krzesło na którym siedział zakrwawiony miś. Trzasnęłam drzwiami i weszłam do pokoju po lewej. Zemdlałam...

Chcecie wiedzieć co było dalej?

Ostatnio zmieniony przez Toranne dnia Pią Sie 17, 2012 9:57 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 12:10 am

Dawaj, Oo lubię takie horrorki :>

"stały trzy pokoje" ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 12:13 am

Tu mi właśnie nie pasowało.. Jakbym napisała drzwi to byłoby powtórzenie.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 3:08 am

Cytat :
Tak! - wykrzyknęłam gdy nagle obróciłam się a za mną stały drzwi. Natychmiast wyszłam. Przede mną zauważyłam wejścia do kolejnych trzech pokoi.
tak chyba będzie lep[iej:3
I tak, chcemy dalej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 8:39 am

Dziękuję Eve. Wink

Jeszcze dziś coś napiszę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 9:48 am

Gdy się obudziłam siedziałam na krześle. Usta miałam zaklejone taśmą, nogi i ręce były przywiązane mocnymi linami do krzesła. Na początku wszystko było rozmazane, lecz potem wróciło do normy. Znajdowałam się w dużym garażu. Nad moją głową wisiała lampa z wzorem czarnego kruka. Byłam tam tylko ja i mała myszka przechodząca obok mojej nogi. A ponieważ boję się myszy, zaczęłam szaleć i ją odganiać. Nie był to dobry pomysł, bo krzesło razem ze mną przewróciło się na twardą podłogę. Ni stąd ni zowąd zauważyłam w oddali pomieszczenia misia. Na dodatek tego samego, którego spotkałam w domu! Nie, to już było chore. Zaczęłam czołgać się po zimnej metalowej podłodze i szukać wyjścia.

Niestety, dużo powtórzeń słowa ,krzesło'. Nie mogłam znaleźć innego wyrazu na zastępstwo.

Wiem, trochę to powiewa nudą, ale wena odleciała.
Powrót do góry Go down
Hałka
Przyjaciel Zagrody
Hałka

Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 10:23 am

No fajne, lubię takie opowiadania. Pisz dalej, pisz Tora zaczyna przygodę z pisaniem. 4074547142
Powrót do góry Go down
http://www.chomiki.darmowefora.pl/
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 11:06 am

Słabe. Pisz coś mocniejszego tak by ciarki przeszły. Shitty - pasta jak na razie , ale myślę ,że będzie lepiej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 11:53 am

To się dopiero rozwija, nie mogłoby być na początku bardzo strasznie, bo potem byłoby nudno.
Boję się pisać o krwi, nożach i innych rzeczach.. Mogą mi dać bana. x3
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 11:53 am

Horror? Ja tu się spodziewałam co najmniej seryjnego mordercy - co raczej też zbyt oryginalne nie jest, ale zawsze - a na razie to takie... nijakie. Ja tam nie poczułam grozy czytając o zakrwawionym misiu-prześladowcy, może moja psychika osiągnęła wyższy poziom tragiczności xD
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 12:22 pm

Właśnie słabe to. Jak boisz się to po co zaczęłaś to pisać ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 1:10 pm

Dobra, ale powiedzcie modom żeby mnie nie zakopali pod ziemię. ;>

Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 1:14 pm

Hmh.. dobra, skoro są takie opinie.. zamykam wątek. Założę nowy, ale z takim horrorem że modzi mnie zbanują. :>
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem.   Tora zaczyna przygodę z pisaniem. I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Tora zaczyna przygodę z pisaniem.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: