Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Tora zaczyna przygodę z pisaniem. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Czw Sie 16, 2012 11:41 pm | |
| Naszła mnie chęć na napisanie czegoś... Horror.. coś w tym stylu.
Obudziłam się w ciemnym pokoju, bez okien i lamp. Było tak ciemno, że nie zauważałam ręki którą machałam sobie przed twarzą. Zaczęłam szukać drzwi po kątach pokoju. Nagle natknęłam się na włącznik wbudowany do ściany. Bez wahania nacisnęłam i wreszcie ujrzałam choć trochę jasności. Była to malutka lampa stojąca na stoliczku nocnym. Tak! - wykrzyknęłam gdy nagle obróciłam się a za mną stały drzwi. Natychmiast wyszłam. Przede mną zauważyłam wejścia do kolejnych trzech pokoi. Jeden po lewej, drugi pośrodku i trzeci po prawej. Postanowiłam wejść do środkowego. Co to ma być.. - pomyślałam. Ujrzałam krzesło na którym siedział zakrwawiony miś. Trzasnęłam drzwiami i weszłam do pokoju po lewej. Zemdlałam...
Chcecie wiedzieć co było dalej?
Ostatnio zmieniony przez Toranne dnia Pią Sie 17, 2012 9:57 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 12:10 am | |
| Dawaj, Oo lubię takie horrorki :>
"stały trzy pokoje" ? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 12:13 am | |
| Tu mi właśnie nie pasowało.. Jakbym napisała drzwi to byłoby powtórzenie. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 3:08 am | |
| - Cytat :
- Tak! - wykrzyknęłam gdy nagle obróciłam się a za mną stały drzwi. Natychmiast wyszłam. Przede mną zauważyłam wejścia do kolejnych trzech pokoi.
tak chyba będzie lep[iej:3 I tak, chcemy dalej. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 8:39 am | |
| Dziękuję Eve. Jeszcze dziś coś napiszę. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 9:48 am | |
| Gdy się obudziłam siedziałam na krześle. Usta miałam zaklejone taśmą, nogi i ręce były przywiązane mocnymi linami do krzesła. Na początku wszystko było rozmazane, lecz potem wróciło do normy. Znajdowałam się w dużym garażu. Nad moją głową wisiała lampa z wzorem czarnego kruka. Byłam tam tylko ja i mała myszka przechodząca obok mojej nogi. A ponieważ boję się myszy, zaczęłam szaleć i ją odganiać. Nie był to dobry pomysł, bo krzesło razem ze mną przewróciło się na twardą podłogę. Ni stąd ni zowąd zauważyłam w oddali pomieszczenia misia. Na dodatek tego samego, którego spotkałam w domu! Nie, to już było chore. Zaczęłam czołgać się po zimnej metalowej podłodze i szukać wyjścia.
Niestety, dużo powtórzeń słowa ,krzesło'. Nie mogłam znaleźć innego wyrazu na zastępstwo.
Wiem, trochę to powiewa nudą, ale wena odleciała. |
| | | Hałka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 188 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 10:23 am | |
| No fajne, lubię takie opowiadania. Pisz dalej, pisz | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 11:06 am | |
| Słabe. Pisz coś mocniejszego tak by ciarki przeszły. Shitty - pasta jak na razie , ale myślę ,że będzie lepiej. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 11:53 am | |
| To się dopiero rozwija, nie mogłoby być na początku bardzo strasznie, bo potem byłoby nudno. Boję się pisać o krwi, nożach i innych rzeczach.. Mogą mi dać bana. x3 |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 11:53 am | |
| Horror? Ja tu się spodziewałam co najmniej seryjnego mordercy - co raczej też zbyt oryginalne nie jest, ale zawsze - a na razie to takie... nijakie. Ja tam nie poczułam grozy czytając o zakrwawionym misiu-prześladowcy, może moja psychika osiągnęła wyższy poziom tragiczności xD | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 12:22 pm | |
| Właśnie słabe to. Jak boisz się to po co zaczęłaś to pisać ;3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 1:10 pm | |
| Dobra, ale powiedzcie modom żeby mnie nie zakopali pod ziemię. ;>
|
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. Pią Sie 17, 2012 1:14 pm | |
| Hmh.. dobra, skoro są takie opinie.. zamykam wątek. Założę nowy, ale z takim horrorem że modzi mnie zbanują. :> |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tora zaczyna przygodę z pisaniem. | |
| |
| | | | Tora zaczyna przygodę z pisaniem. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|