Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mój pierwszy liner! | |
|
+5wilczyca1000 Karolina211 i3nici asiamar98 Clockvise 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Mój pierwszy liner! Pią Sie 17, 2012 12:53 pm | |
| Konik rysowany ze zdjęcia. Nie kopiować! Proszę o oceny :3 | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Pią Sie 17, 2012 1:06 pm | |
| Humpf, ja wiem, że sama nie umiem jednakowoż trochę się na anatomii znam i... kiedyś dostałam opie*rz, że jadę po pracach innych, a sama nie umiem, ale mam nadzieję, że mnie zrozumiesz =) Dobrze, że ze zdjęcia, a nie z głowy, ale na razie radziłabym żebyś poćwiczyła najpierw na kartce, no anatomia leży... tak trochę. Jak na pierwszy raz nie jest źle - oglądałam pierwsze popisy Karo xDD [przedstawianie znajomych od najlepszej strony mode on & off] Pokazałabym mojego pierwszego Qnia, ale to nie mój komp, a z image'a dawno usunęłam, żeby dzieci nie straszył jak go gdzieś znajdą. No, dobra, przechodzę do konstruktywnej krytyki. Wiem, że konie jak chcą to potrafią się zatrzymać równo, ale jednak pod jakimś kątem widać chociaż kawałek nóg "z tyłu", a jak mi się wydaje to miała być taka "luźniejsza" poza - więc brak dwóch nóg to raz. Dwa; klata jest strasznie wysunięta do przodu i jakaś taka, nie wiem, spiczasta? Krzywa! xP Kopyta zbyt spiczaste, pęciny dziwnie opuchnięte. Tylna noga wygląda na złamaną "Polik" słabo zarysowany. Ogon, moim zdaniem, wyrasta ze zbyt dużej części zadu. To mi się jako pierwsze rzuciło w oczy. W każdym razie ćwicz, ćwicz, a może kiedyś będziesz tak dobra jak ja *parska niepohamowanym śmiechem* xD | |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Pią Sie 17, 2012 1:13 pm | |
| | |
| | | i3nici Już coś wie
Nick w grze : i3nici Liczba postów : 182 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Pią Sie 17, 2012 1:23 pm | |
| Rysuj cieńszą kreską i rysuj także wewnętrzne linie. Zaznacz łopatkę, miednicę, grzebień twarzowy i ganasz. WIĘCEJ DETALI. Popatrz na rysunki szkieletu konia i układu mięśni. Anatomii Twój koń nie ma w ogóle. | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Pią Sie 17, 2012 2:25 pm | |
| - asiamar98 napisał:
- Jak na pierwszy raz nie jest źle - oglądałam pierwsze popisy Karo xDD [przedstawianie znajomych od najlepszej strony mode on & off]
Dziękuję, ah dziękuję XD Oprócz tego co aś ci już powiedziała to szyja jest zbyt gruba, nogi ogólnie dziwne - brakuje mi zarysu stawów i mięśni, albo chociaż ich kształtu, łeb jest dziwnie ustawiony względem uszu, brakuje ganasz... u? a? (nevermind xD)Oprócz tego pamiętaj - chrapy nie są jak u człowieka zaokrągloną dziurką, poprzyglądaj się na różnych zdjęciach, a się przekonasz To tyle z mojej strony, jak na razie. | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Sob Sie 18, 2012 3:16 am | |
| Hm. Hm hm. Cóż. Jak na pierwszy raz to może być. Trenuj. A teraz mua zła strona której czytać nie należy : To jest tak obrzydliwe ,że muszę zakładać klapki na oczy by się ze śmiechu nie popłakać.
:3 | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Sob Sie 18, 2012 1:40 pm | |
| - Karolina211 napisał:
- asiamar98 napisał:
- Jak na pierwszy raz nie jest źle - oglądałam pierwsze popisy Karo xDD [przedstawianie znajomych od najlepszej strony mode on & off]
Dziękuję, ah dziękuję XD A spoko, nie ma za co xP Tak btw to też chciałam napisać o tych uszach, ale nie wiedziałam jak to ująć, więc sobie darowałam, żeby z mojego tłumaczenia nie wyszedł "brak profesjonalizmu" xD | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Czw Sie 23, 2012 1:45 pm | |
| Rysuj cieńszym pędzlem tak ok. 2px. | |
| | | Asia015 Raczkujący
Nick w grze : Asia015 Liczba postów : 73 Dołączył : 02/10/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Pon Paź 22, 2012 8:27 am | |
| czy ona ma dwa kopyta? xd | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| | | | najlepsza9 Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 27/10/2012
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! Sob Paź 27, 2012 9:56 am | |
| Rysuj cieńszym pędzlem lub kredką.Praca nawet ładna jak na pierwszą ale jeszcze dopracuj niektóre detale ogon,grzywa,nogi | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mój pierwszy liner! | |
| |
| | | | Mój pierwszy liner! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|