Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Bieg przełajowy? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Bieg przełajowy? Pon Cze 20, 2011 12:27 pm | |
| Mam dla was podchwytliwe pytanie. Widzieliście gdzieś kiedyś by konie w realnym świecie brały udział w "biegu przełajowym"? Bo ja nie. Liczyłam na to że ten żenujący błąd zostanie naprawiony ale chyba się sama nie doczekam. Pisałam już dwa razy i nic to nie dało. Co wy na to żeby zrobić coś żeby to poprawili? | |
| | | Feniks Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 24/05/2011
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Sro Cze 22, 2011 6:39 am | |
| W realu jest WKKW W Wszechstronny Konkurs Konia Wierzchowego ) Myślę, że chodzi im o to. Można to też nazwać biegami przełajowymia różnie się na to mówi | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Sro Cze 22, 2011 8:35 am | |
| Są takie rajdy po lesie, przez przeszkody naturalne się skacze. To może coś podobnego. |
| | | Hella Już coś wie
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Sro Cze 22, 2011 11:25 am | |
| Feniks to nie jest WKKW bo ono składa się z trzech części ujeżdżenia, próby terenowej i skoków. Ta dyscyplina na howrse nie ma prawdziwie polskiej nazwy to po prostu Cross. Wszystkich zachęcam do wysłania opinii na kontakt (zgłoś błąd) i wstawienia tego oto bannera. Link | |
| | | WeraSmela Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Nie Cze 26, 2011 4:36 am | |
| Mogliby nazwać "próba terenowa" albo "cross"
| |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Wto Cze 28, 2011 1:14 pm | |
| Ja na takie szczegóły mało co zwracam uwagę,a le jak już założyłaś coś takiego, to wydaje mi się nawet ok | |
| | | Hella Już coś wie
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Sro Cze 29, 2011 3:11 pm | |
| Dzięki wszystkim za poparcie. Każdy banner przyczynia się do poprawy. Może jestem przewrażliwiona ale każdy ma swoje odchyły. Mój jest mam nadzieję w dobrą stronę. | |
| | | Anonimowy_Hodowca Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 29/10/2011
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Sob Paź 29, 2011 6:32 am | |
| Tak samo jak nie ma czegoś takiego (przynajmniej mnie nie udało sie znaleźć) jak bieg kłusem bądź galopem, raczej są biegi krótko lub długodystansowe bądź pokazy ujeżdżenia. Co jak co, ale bieg przełajowy może zostać, bo w końcu można uznać go za usamodzielnioną próbę terenową z wcześniej już wspomnianych zawodów WKKW. | |
| | | Hella Już coś wie
| Temat: Re: Bieg przełajowy? Wto Lis 15, 2011 12:48 pm | |
| W sobotę wysłałam im zgłoszenie i cały czas jest otwarte. Wcześniej wysyłałam kilka razy oponie -> zgłoś błąd ale się za bardzo nie zainteresowali. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Bieg przełajowy? | |
| |
| | | | Bieg przełajowy? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|