Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Sro Cze 22, 2011 2:57 pm | |
| Bo, podobnie jak Bonny2, brakuje mi dwóch znajomych, a nie chcę dodawać w ciemno. I podobnie nie obrażę się, jak ktoś mnie usunie po 24 godzinach, natomiast sam nikogo nie usunę. No, chyba że ktoś wyraźnie sobie zażyczy.
A jako że podejrzewam, iż więcej osób może mieć podobny problem, proponuję zostawienie tematu dla innych. Tak więc przyjmuję wszystkie zaproszenia, mi dodatkowi znajomi nie przeszkadzają ;p Proponuję, żeby osoby chętne do pomocy w tym zadaniu wpisywały tu swoje nicki i ewentualnie zasady, jak się ma to odbywać (najpierw napisać, później usunąć, etc.).
Mój login kravcio
Pozdro! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 2:18 am | |
| wysłałam Ci zaproszenie, jeśli ktoś jeszcze potrzebuje to niech mi wysle zaproszenie i wiadomość na Pw, w której wpisze "Zagroda Mgły" |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 3:46 am | |
| Ja także wysłałem i również się polecam | |
| | | Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 4:47 am | |
| Dzięki! No i zachęcam do wpisywania, zawsze jest możliwość, że ktoś wyjedzie, więc im więcej chętnych, tym lepiej ^^ | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 5:23 am | |
| Jesli tylko wczesniej dostane wiadomosc o co chodzi chetnie przyjme zaproszenie I wcale nie musi sie skonczyc na jednej wiadomosci, czesto mi sie nudzi i szukam rozmowy. ^^ | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 9:24 am | |
| ja już dawno odpuściłam sobie prowadzenie normalnych znajomości XD Na liście mam kawał osób, których nie znam. Część została z loterii ostatniej, część tak podsyła zaproszenia... Odechciało mi się odpisywanie z zapytaniem "my się znamy?". Stwierdziłam, że może niektórzy właśnie do zaliczenia zadania potrzebują... Znajomych ksywki sama znam, w liście być nie muszą | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych Czw Cze 23, 2011 11:24 am | |
| Jasne, wysyłam zaproszenie. O ile chcesz, mogę zostać na Twojej liście. (: | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych | |
| |
| | | | Zadanie 57 - zaproszenie do znajomych | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|