Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Amaranth Sky

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

Amaranth Sky Empty
PisanieTemat: Amaranth Sky   Amaranth Sky I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 2:42 pm

Nie byłam pewna w jakim dziale umieścić ten temat, ten uznałam za najodpowiedniejszy. Amaranth Sky? Tak, to mój blog. Jest on głównie o moim życiu codziennym, radościach, nadziejach i smutkach. Znajdą się tu też liczne rozmyślania, które pomogą niektórym zrozumieć rzeczy niejasne w ludzkiej naturze. Będę starać się pisać jak najczęściej i mam nadzieję zdobyć jak najwięcej wiernych czytelników. Mam już w głowie pewien fajny projekt, który być może niedługo zamieszczę na blogu. Oprócz tego, jeśli poczujesz, że chcesz ze mną o czymś porozmawiać, śmiało możesz pisać. To by było na tyle w dużym skrócie, ale spodziewajcie się stopniowego ulepszania pamiętnika tak, aby był wielu osobom pomocny i bliski (: Amaranth Sky
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

Amaranth Sky Empty
PisanieTemat: Re: Amaranth Sky   Amaranth Sky I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 3:51 pm

Przeniosłam temat tutaj Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

Amaranth Sky Empty
PisanieTemat: Re: Amaranth Sky   Amaranth Sky I_icon_minipostPią Sie 24, 2012 2:15 am

Ok, ten dział w sumie bardziej pasuje Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Amaranth Sky Empty
PisanieTemat: Re: Amaranth Sky   Amaranth Sky I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Amaranth Sky
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: