Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Prezentacja z podstronami... Sob Cze 25, 2011 4:34 pm | |
| Wiem, że być może porywam się na tajemnicę Poliszynela, ale liczę na to, że jakaś dobra dusza zlituje się i podpowie, czego chociaż szukać... Po tym rozpaczliwym i enigmatycznym wstępie przejdę do rzeczy. Otóż, jak nietrudno się domyślić, chętnie zrobiłabym sobie prezentację z podstronami. Dla własnego użytku, nie dla zarobku. Jako że lubię do wszystkiego dojść sama, metodą prób i błędów, zabrałam się za przeszukiwanie netu i polowanie na magiczny kod do podstron. I tak szukam już z dobre dwie godziny. Znajduję, owszem, ale kody, które odsyłają do innych stron typu .html czy .php. Więc, w akcie rozpaczy - nie proszę o kod, bo wiem, że go nie dostanę, ale poproszę chociaż o wskazówki, czego szukać... Z góry dziękuję | |
|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Prezentacja z podstronami... Nie Cze 26, 2011 5:23 am | |
| Wiesz... Wiem o co chodzi, mimo że w praktyce nie potrafię tego wykorzystać Ale odezwij sie na PW | |
|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Prezentacja z podstronami... Sro Lip 13, 2011 2:02 pm | |
| Miałam podobną zagwozdkę. W końcu wstawiłam sobie zwyczajna prezkę z prostymi ramkami, bo tych podstron nie mogłam ni w ząb rozgryźć... Zawsze wkurzam się na siebie, jak czegoś nie wiem. | |
|
lubię konie 27 Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: ja mogę ci napisać na PW Czw Lip 14, 2011 4:44 am | |
| cały poradnik ale za odpowiedna cenę moj login na howrse lubię konie 27 | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacja z podstronami... | |
| |
|