Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Problem krytyczny

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Breaking
Nowy
Breaking

Liczba postów : 20

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: Problem krytyczny   Problem krytyczny I_icon_minipostPon Cze 27, 2011 2:04 am

Od dłuższego czasu poluje na Luzanta. Ale mam problem. Moje fundusze nie dochodzą nawet do 2000 a potrzebuje pieniędzy na wyposażenie i inne drobiazgi.
I muszę sobie spisywać na kartce wydatki w sensie
- konie:
-jedzenie max 100 eq na 3 konie
Nawet na rzepy mnie nie stac.
Powrót do góry Go down
Chrupcia
Nowy
Chrupcia

Liczba postów : 27

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: Re: Problem krytyczny   Problem krytyczny I_icon_minipostWto Cze 28, 2011 6:07 am

Hmm...a może skonkretuzujesz w czym mamy Ci pomóc? Very Happy Bo narazie opisałaś problem, ale nie napisałaś czego konkretnie od Nas oczekujesz? Wink
Bo możemy Cię Problem krytyczny 546975209 pocieszyć i powiedzieć: "Trzymaj się będzie dobrze" Razz
Ale nie sądzę, by Ci to jakoś pomogło Wink Także rozwiń proszę swoje oczekiwania ;p
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: Re: Problem krytyczny   Problem krytyczny I_icon_minipostWto Cze 28, 2011 7:08 am

Ja też tak kiedyś miałam. Tylko że do oporządzenia ponad 70 koni lol! .

Jeśli chcesz zarobić to proponuję:

-lekcje
-zawody
-zabawa z towarzyszami
-sprzedaż koni
-sprzedaż rzeczy z CR
-Wysyłanie konia na GP (1000 equus dziennie 1 koń)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: Re: Problem krytyczny   Problem krytyczny I_icon_minipostWto Cze 28, 2011 12:36 pm

Ja miałam kryzys kiedy moje fundusze dochodziły do 160 tys (maksymalnie wtedy udało mi się osiągnąć 180 tys) lol! .
Sprężyłam się i... Każdy mój koń z rzędem brał udział w lekcji oraz zawodach. Jeśli to ogier, to + pokrycie. Zawody, to te z najwyższą stawką. Jeśli masz GP, to polecam. Bardzo się opłaca (a zwłaszcza jeśli się ma tak jak ja ten bonus, że można 4 konie zapisać). Opłaca się również sprzedawać pkt. dorastania, łajno, jabłka lub wymieniać się za Equus. W ostateczności, to sprzedawaj konie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Breaking
Nowy
Breaking

Liczba postów : 20

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: .......   Problem krytyczny I_icon_minipostSro Cze 29, 2011 12:15 am

podbiłam się!! Luzanta z 6 * wynegocjowałam za 2700, mam 100 ileś rzep i 9 tys coś
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Problem krytyczny Empty
PisanieTemat: Re: Problem krytyczny   Problem krytyczny I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Problem krytyczny
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem?
» Problem ;(