Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Problem krytyczny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Breaking Nowy
Liczba postów : 20 Dołączył : 27/06/2011
| Temat: Problem krytyczny Pon Cze 27, 2011 2:04 am | |
| Od dłuższego czasu poluje na Luzanta. Ale mam problem. Moje fundusze nie dochodzą nawet do 2000 a potrzebuje pieniędzy na wyposażenie i inne drobiazgi. I muszę sobie spisywać na kartce wydatki w sensie - konie: -jedzenie max 100 eq na 3 konie Nawet na rzepy mnie nie stac. | |
| | | Chrupcia Nowy
Liczba postów : 27 Dołączył : 16/06/2011
| Temat: Re: Problem krytyczny Wto Cze 28, 2011 6:07 am | |
| Hmm...a może skonkretuzujesz w czym mamy Ci pomóc? Bo narazie opisałaś problem, ale nie napisałaś czego konkretnie od Nas oczekujesz? Bo możemy Cię pocieszyć i powiedzieć: "Trzymaj się będzie dobrze" Ale nie sądzę, by Ci to jakoś pomogło Także rozwiń proszę swoje oczekiwania ;p | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Problem krytyczny Wto Cze 28, 2011 7:08 am | |
| Ja też tak kiedyś miałam. Tylko że do oporządzenia ponad 70 koni . Jeśli chcesz zarobić to proponuję: -lekcje -zawody -zabawa z towarzyszami -sprzedaż koni -sprzedaż rzeczy z CR -Wysyłanie konia na GP (1000 equus dziennie 1 koń) | |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Problem krytyczny Wto Cze 28, 2011 12:36 pm | |
| Ja miałam kryzys kiedy moje fundusze dochodziły do 160 tys (maksymalnie wtedy udało mi się osiągnąć 180 tys) . Sprężyłam się i... Każdy mój koń z rzędem brał udział w lekcji oraz zawodach. Jeśli to ogier, to + pokrycie. Zawody, to te z najwyższą stawką. Jeśli masz GP, to polecam. Bardzo się opłaca (a zwłaszcza jeśli się ma tak jak ja ten bonus, że można 4 konie zapisać). Opłaca się również sprzedawać pkt. dorastania, łajno, jabłka lub wymieniać się za Equus. W ostateczności, to sprzedawaj konie. | |
| | | Breaking Nowy
Liczba postów : 20 Dołączył : 27/06/2011
| Temat: ....... Sro Cze 29, 2011 12:15 am | |
| podbiłam się!! Luzanta z 6 * wynegocjowałam za 2700, mam 100 ileś rzep i 9 tys coś | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Problem krytyczny | |
| |
| | | | Problem krytyczny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|