Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 5 darmowych programów do obróbki zdjęć | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Pon Cze 27, 2011 7:01 am | |
| Nie wiedziałem gdzie zamieścić temat. Link do artykułu tutaj.
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lip 05, 2011 7:23 am | |
| To prawda.Gimp jest wspaniały;)Tyle funkcji za darmo.Proponuję robić w nim maści do CP.Ślicznie wychodzą |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Wto Lip 05, 2011 8:07 am | |
| Ja tam na Photoshopie oraz Photofiltre pracuje od poczatku i nie narzekam Super programy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lip 05, 2011 9:31 am | |
| Star-x3 zgadzam sie.Photoshopa mam w małym paulszku,ale Photofiltre to nie dla mnie;) |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Sob Gru 31, 2011 1:16 am | |
| Ja tam zostaje przy bazgraniu w paincie, i przeróżnych cosiach w PhotoScape. Fakt,mam gimpa,jednak talentem już nie grzeszę,chyba że na realnej kartce. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Sob Gru 31, 2011 5:28 am | |
| GIMP - program tak naprawdę do wszystkiego związanego z grafiką. Można i coś samemu nabazgrać, można przerobić zdjęcie, wykadrować itd. Jedyny wyłapany przeze mnie minus: jak ma się sporo pościąganych brushy to strasznie długo się włącza. PhotoScape - programik do prostej i szybkiej obróbki zdjęć. I nic ponadto. Art Rage - odpowiednik machania pędzlem PhotoFiltre - coś pomiędzy PhotoScape a Gimpem. Sporo filtrów zmieniających wygląd zdjęcia. | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Sob Gru 31, 2011 5:41 am | |
| nevarra GIMP z podstawowymi pędzlami włącza się rok. Wiem bo go mam,ale rzadko używam. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć Sob Gru 31, 2011 9:06 am | |
| Ja jeszcze parę pościągałam. I spokojnie mogę iść rybki nakarmić, herbatkę sobie zrobić w tym czasie. Masakra. Ale nadal wolę gimpa od photoshopa | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 5 darmowych programów do obróbki zdjęć | |
| |
| | | | 5 darmowych programów do obróbki zdjęć | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|