Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Breaking Nowy
Liczba postów : 20 Dołączył : 27/06/2011
| Temat: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? Pon Cze 27, 2011 7:02 am | |
| Jeżeli masz problem bo uparte osoby łażą za Tobą i Twoimi koleżankami szukając "przyjaciół" to witaj w klubie. Tutaj możesz nam przedstawić swoją historię a także inni będą w stanie Ci pomóc. No to może ja zacznę. Mam dwie przyjaciółki. Klarę i Karolinę. Jest jeszcze taka jedna uparta która za nami łazi bo nie ma przyjaciół. Łazi za nami bez przerwy i nęka wtrącając się w nie swoje sprawy i powtarzając teksty. Ktoś jest mi w stanie pomóc? | |
| | | Kraviec Nowy
Liczba postów : 30 Dołączył : 15/06/2011
| Temat: Re: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? Pon Cze 27, 2011 4:53 pm | |
| Powiedz coś w ogóle niezwiązanego z tematem. Albo ustalcie jakąś frazę, na którą wszystkie wybuchniecie śmiechem. To zniechęca.
Jeśli wypadnie parzysta, to jestem złym człowiekiem za dawanie takich rad ;p | |
| | | Pani Losu LOS
Liczba postów : 825 Dołączył : 31/01/2011
| Temat: Re: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? Pon Cze 27, 2011 4:53 pm | |
| The member 'Kraviec' has done the following action : Dices roll
'k20' : 8 | |
| | | Breaking Nowy
Liczba postów : 20 Dołączył : 27/06/2011
| Temat: Przyjażń Wto Cze 28, 2011 12:22 am | |
| Kraviec, my się cały czas śmiejemy. Ostatnio przed zakończeniem roku to się poryczała i znów zaczęła | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? Sro Gru 21, 2011 9:16 am | |
| No to kiedyś [teraz też] mam w klasie "kolegę", który jest trochę tęższy i ma duże problemy, bo inni go przezywają. Chodzi za mną, chce 'dać buzi' i się ze mną ożenić. A sam mówi że zostanie księdzem xD | |
| | | Kesha09 Nowy
Liczba postów : 25 Dołączył : 08/12/2011
| Temat: Re: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? Sro Gru 21, 2011 9:26 am | |
| Breaking, u nas też była taka jedna dziewczyna, która nie dawała nam spokoju. To było strasznie denerwujące. Wypisała się ze szkoły, a teraz, po latach, zaprzyjaźniłam się z nią, jest w porządku. Olejcie ją po prostu, albo pogadajcie i powiedzcie wprost że nie pasuje wam to, że się przyczepiła. Jest samotna i dlatego za wami łazi. Nie róbcie tylko rzeczy, których możecie potem żałować. Niech znajdzie sobie jakąś koleżankę, która będzie chciała się z nią zadawać a nie na upór szuka w was przyjaciół.
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? | |
| |
| | | | Irytujący koledzy łażą za tobą na przerwach? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|