Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

"Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

"Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" Empty
PisanieTemat: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostWto Wrz 11, 2012 10:04 am

Więc nie wiem czy to dobry dział, ale gdzie indziej mi zbytnio nie pasowało - najwyżej ktoś przeniesie Razz

z prezentacji mojej siostry:
"W tę grę już nie gram, ale postanowiłam wesprzeć
polskich artystów. Szczególnie tych, którzy wysłali swoje maści zaraz
przed wprowadzeniem Przestrzeni Twórczej. Jeżeli usuwasz konto, a masz
na zbyciu Złote Jabłko lub Zestaw Harmonii przekaż mi je i wiedz, że się
nie zmarnują

Ostatnio zmieniony przez asiamar98 dnia Pon Wrz 17, 2012 1:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostWto Wrz 11, 2012 3:12 pm

Ok, a teraz proszę napisz o co chodzi, w kilku zdaniach. Zrozumiałych.
(za kanty łamiemy kołem, no nie polecam)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSro Wrz 12, 2012 8:05 am

O co chodzi? Z B I E R A M Y Z Ł O T E J A B Ł K A od ludzi, którzy już ich nie potrzebują, bo na przykład kończą grę - co jest ostatnio częstym zjawiskiem. I za pomocą owych Złotych Jabłek dajemy koniom maści, które dostały się do CP bezpośrednio przed wprowadzeniem Przestrzeni Twórczej - czego ludzie czynić nie chcą najczęściej robić z powodu braku możliwości podarowania takiemu zwierzęciu tła.
A że w poprzednim poście bełkot wyszedł jaki wyszedł to tylko wina tego, że nie umiem tłumaczyć kiedy jestem do tego zmuszana, ot co Laughing
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 7:00 am

Czyli wyłudzamy rzeczy, no nieładnie.

Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Czw Wrz 13, 2012 2:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 9:41 am

Czemu od razu wyłudzamy? Może rzeczywiście to robią... Chociaż uważam, że lepiej byłoby zrobić listę takich maści i niech każdy sam to robi. Smile
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 11:18 am

Proszę nas przekonać, może faktycznie zbyt pochopnie napisałem. Smile
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 1:52 pm

Poza tym... nie no, nie powstrzymam się... mogę?
"nieładnie" razem piszemy. Smile
Przepraszam... Mam nadzieję, że się nie obrazisz. "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" 546975209
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostCzw Wrz 13, 2012 2:14 pm

Dziękuję, poprawiłem Smile
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostPią Wrz 14, 2012 3:50 pm

Wyłudzamy? Fajnie wiedzieć ^^ Jak już mówiłam zbieramy jabłka od ludzi, którzy z gry rezygnują i takowe nie będą im już potrzebne, a chciałam tu napisać, żeby więcej osób mogło przeczytać. Ale jak widać ludzie nie ogarniają naszego pomysłu, więc równie dobrze można przenieść ten temat do kosza, żeby nie było zbytnich nieporozumień ;3
Jabłka zbieramy tez na własną rękę, z własnych funduszy, żeby teraz nie było, że pasożytujemy jedynie na innych.
Po co robić listę? Jakby ludzie chcieli dawać koniom maści ze Złotego Jabłka, które nie są dopasowane do Promienia Heliosa, to by to robili, a raczej nie robią. Poza tym na liście Karo są wymienione te prace, więc nie widzę w tym większego sensu.
Amen
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSob Wrz 15, 2012 2:04 am

Jak na przykład trenują konia i nie zależy im na maści, tylko na bonusie z niej...
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSob Wrz 15, 2012 2:17 am

Ja mam takiego jednego konisia ale no niestety nie dam za darmo Wink XD
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSob Wrz 15, 2012 3:17 am

korane, im nie chodzi o konie, tylko o jabłka. Niewykorzystane
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSob Wrz 15, 2012 4:01 am

Zetka acha jabłko też mam Smile

A Zestawy Harmonii też bierzecie?
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostSob Wrz 15, 2012 9:03 am

Po co Zestawy, jak to mają być maści, które nie pasują do PH?
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipostPon Wrz 17, 2012 1:58 pm

Zestawy? No, w sumie też tam jest Złote Jabłko, nie? Tylko wtedy się PH "zmarnuje" Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"   "Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego" I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

"Ministerstwo kultury i dziedzictwa narodowego"
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: