Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Super Agentki | |
|
+4Evelynek Graczka która gra czoko Aglyss 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Super Agentki Sro Wrz 12, 2012 5:32 am | |
| A więc, jest to strona internetowa wzorowana na Odlotowych Agentkach (ang. ,,Totally Spies"). Wybieramy swoją agentkę, dołączamy do jednej z trzech organizacji chroniącej ludzkość przed zagładą. Oto i one: Centralne Biuro Ochrony CBO to najstarsza tajna organizacja na świecie. Została stworzona przez Johna Stevensa i od 1931 roku chroni świat przed zagładą nuklearną, kosmiczną oraz apokalipsami. Chcesz zostać bohaterką i ratować świat? Dołącz do CBO. Federalna Agencja Cybernetyczna FAC to najbardziej tajna agencja - jej członkowie na zawsze pozostają anonimowi. W skład Agencji wchodzą najlepsi hakerzy, szpiedzy i detektywi. Tropią największe afery, bronią świat przed złymi hakerami i kometami lecącymi w kierunki ziemi. Agencja Bezpieczeństwa Stylu i Mody ABSIM to Agencja powstała jako ostatnia. Jej Agenci walczą na śmierć i życie o modę: dobry wygląd, nienaganny styl i najnowsze trendy, nie zapominając o reliktach przeszłości. Czujesz, że moda to Twoja pasja? ABSIM czeka na Ciebie. Sens całej gry opiera się na wykonywaniu misji, za których rozwiązanie dostajemy monety lub diamenty. Owe misje są ciekawymi zagadkami, i aby je rozwiązać, trzeba poświęcić trochę czasu i obudzić szare komórki Dlatego zapraszam do rejestracji! Ja gram pod nickiem Aglyss. P.S. Jeśli chcecie się zarejestrować, to bardzo proszę, poprzez ten link: http://superagentki.pl/invitation/6645/b8fd7211e5/ Zaczniecie wtedy grać z korzyścią dla mnie | |
| | | czoko Nowy
Nick w grze : Hanni Liczba postów : 10 Dołączył : 02/09/2012
| Temat: Re: Super Agentki Pią Wrz 14, 2012 11:49 am | |
| jestem jako czoko i dopiero ogarniam | |
| | | Graczka która gra Już coś wie
Nick w grze : Graczka która gra Liczba postów : 137 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Super Agentki Czw Lis 08, 2012 8:32 am | |
| Jestem Szandra | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Super Agentki Czw Lis 08, 2012 1:55 pm | |
| | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Super Agentki Czw Lis 15, 2012 9:07 am | |
| Gram. To jest coś takiego jak stardoll... | |
| | | Highstreet Nowy
Nick w grze : Rejnboł Liczba postów : 12 Dołączył : 13/03/2013
| Temat: Re: Super Agentki Pon Kwi 01, 2013 11:07 am | |
| Ooo, super agentki! Kiedy jeszcze byłam w FashionGroup testowałam tę grę zanim była dostepna dla innych użytkowników! Większość elementów do tej gry pochodzi z FS'a, czyli fashionstyle.pl. Serdecznie polecam, wspaniali ludzie tam grają! Ja jestem tam jako Piernik. i Login.. Można wybrać jedną z dwóch karier - modelkę lub projektantkę. Wybierając modelkę nie musisz robić praktycznie nic, wystarczy klikać w przyciski na stronie, a waluta sama dodaje się do Twojego konta, jednakże będą modelką nie możesz zdobyć waluty specjalnej. Wybierając projektantkę musisz się trochę wysilić, projektując ubrania dla innych użytkowników. Muszą one być ładne i regulaminowe, abyście mogły zarabiać. Możecie wtedy wstawiać ciuchy za walutę specjalną, którą inne użytkowniczki kupują lub zarabiają tak ja wy. Bardzo polecam siedzenie wieczorami na fs'owym czacie, ponieważ siedzą tam wspaniali ludzie. (m.in. ja XD) Jednak najpierw radzę zapoznać się z regulaminem, bo można dostać bana! Reszty dowiecie się po rejestracji, jeśli będziecie mieli problemy to możecie zawsze do mnie napisać na pw tutaj lub na fashionstyle! | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Super Agentki Czw Kwi 04, 2013 9:25 am | |
| Właśnie się zarejestrowałam jako Kath_ | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Super Agentki Czw Kwi 04, 2013 9:36 am | |
| A ja jako Sheyira | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Super Agentki Czw Kwi 04, 2013 10:23 am | |
| Czy wam też zamiast puzzli pojawia się szary kwadrat? | |