Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Tło | |
|
+6Anulka03 Basia MrsKopytko Kajtus Karolina211 Kemishi 10 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Tło Wto Wrz 18, 2012 8:21 am | |
| - Spoiler:
Oto moje tło. Co poprawić? A i pytanko. Mam usunąć ramkę czy poprawiać te krechy Ale najważniejsze- co poprawić? I jeszcze- jak się nie dostanę do głosowania, albo nie przejdę głosowania, to zwrócą koszty A oto nowe ,,dzieło", jeszcze nie ukończone (za małe). Mam plan, aby dorysować więcej, w sensie poszerzyć i wgl. A na razie, to jak? :/
Ostatnio zmieniony przez Kemishi dnia Wto Gru 25, 2012 8:32 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Tło Wto Wrz 18, 2012 10:37 am | |
| Nie widzę obrazka. Ramka musi być. + w przypadku tła muszą zostać wolne piksele w rogach ramki, było na howrse napisane gdzieś. Jak praca nie wejdzie do PH to zawsze, chyba że cię zbanują, dostajesz zwrot kosztów, niezależnie czy odpadnie przez graczy czy przez Owlient. Jak wejdzie to dostajesz nagrodę | |
| | | Kajtus Raczkujący
Nick w grze : Kajtus Liczba postów : 81 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: Tło Sro Wrz 19, 2012 1:03 am | |
| Jezeli mam być szczera to praca wyglada trochę jak dziecięcy rysunek - za mało cieni i detali. Popracuj jeszcze | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Tło Sro Wrz 19, 2012 4:19 am | |
| Mój kuzyn rysuje takie rzeczy na kompie (w gwoli wątpliwości ma 6 lat). Lepiej nie wysyłaj bo wątpię, że ktoś będzie na to głosował. Bez obrazy | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Tło Sro Wrz 19, 2012 11:14 am | |
| Nie lubię pisać takich opinii, ale nie lubię też owijać w bawełnę. Nie przejdzie na pewno i szczerze jest bardzo słabe. Co poprawić? Cienie, cienie i jeszcze raz cienie, Powinny być wszędzie. Piasek to ma ziarnka i powinno być to widać. Kaktus to nie owal z kreskami, kwiatek to nie kilka kółek. O słońcu i chmurach lepiej nie wspominać... Na razie poćwicz, a nie bierz się za CP. | |
| | | Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Tło Pią Wrz 21, 2012 8:13 am | |
| Podoba mi się piasek reszta hmmm... CIENIE ! | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Tło Pon Wrz 24, 2012 9:03 am | |
| Takie jakieś puste to tło. Piasek, niebo, chmury i kaktus. No wiem, że to pustynia i tu powinno być dość pusto, ale mogłabyś narysować jeszcze parę kaktusów, może jakieś pustynne rośliny. Powinnaś przede wszystkim pocieniować, dodać więcej szczegółów... Chmury wyglądają trochę jak dym, zobacz sobie tutoriale np. ten: klik. Na słońcu mogłoby być widać więcej kolorów, nie tylko jeden odcień żółtego. Kaktus wygląda jakby miał włosy, a nie kolce. Ogółem, musisz jeszcze trochę poćwiczyć. Widziałam gorsze prace, ale widziałam też lepsze, więc jeśli chcesz, by Twoje tło przeszło głosowanie, musisz jeszcze poprawić sporo rzeczy. | |
| | | Graczka która gra Już coś wie
Nick w grze : Graczka która gra Liczba postów : 137 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Tło Sob Lis 10, 2012 7:55 am | |
| Trochę za mało cieniowania panienko ! Nu , nu , nu ! | |
| | | ♞ignotum♞ Nowy
Nick w grze : ♞ignotum♞ Liczba postów : 25 Dołączył : 01/12/2012
| Temat: Re: Tło Nie Gru 09, 2012 4:21 am | |
| Wróć za jakieś 6 lat treningu z tabletem, gimpem i talentem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Tło Nie Gru 09, 2012 4:37 am | |
| - ♞ignotum♞ napisał:
- Wróć za jakieś 6 lat treningu z tabletem, gimpem i talentem.
To chamskie. Nie potrzeba 6 lat, tabletu, gimpa, i talentu, aby zrobić dobre tło. Wystarczy pasja i umiejętność rozwijania swojej sztuki. Pare miesięcy i jej rysunek może zmienić się tak bardzo, że nie uwierzysz w to.. |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Tło Wto Gru 25, 2012 8:32 am | |
| - ApplePie napisał:
- ♞ignotum♞ napisał:
- Wróć za jakieś 6 lat treningu z tabletem, gimpem i talentem.
To chamskie. Nie potrzeba 6 lat, tabletu, gimpa, i talentu, aby zrobić dobre tło. Wystarczy pasja i umiejętność rozwijania swojej sztuki. Pare miesięcy i jej rysunek może zmienić się tak bardzo, że nie uwierzysz w to.. Zwłaszcza, że posiadam GIMP'a i tablet -,- | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Tło Wto Gru 25, 2012 8:50 am | |
| Szczerze mówiac na 100 % się nie dostaną ale ćwicz może coś z tego będzie. Za bardzo rozmazujesz nic tam nie widać jak dla mnie to plama kolorów.
W każdym razie nie rozumiem dlaczego kupujecie tablet bez umiejętności choćby rysowania lineartu albo cieniowania. Dużo razy takie coś widzę. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tło | |
| |
| | | | Tło | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|