| Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Martka29 Raczkujący
Nick w grze : Martka29 Liczba postów : 68 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Wto Wrz 18, 2012 12:35 pm | |
| Jak uzyskać efekt podobny do tej grafiki? Wie ktoś może?? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Wto Wrz 18, 2012 1:52 pm | |
| to sklejka zdjęć i tyle. :p |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Wrz 19, 2012 6:31 am | |
| To wtopione/sklejone/połączone ze sobą zdjęcia. | |
|
| |
Martka29 Raczkujący
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Wrz 19, 2012 11:55 am | |
| vernille - domyśliłam się... Pytam się czy ktoś wie jak coś takiego zrobić. Nie mam czasu na metodę prób i błędów, bo lekcje się same nie odrabiają ... :< Philipek - a wiesz jak to robić? XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Wrz 19, 2012 10:58 pm | |
| Raczej każdy wie, jak zrobić sklejkę, aczkolwiek ja Ci tego nie powiem, bo: a) nie wiem nawet, jaki masz program; b) jest masa instrukcji w Internecie, a ja nienawidzę osób, które nie potrafią być samodzielne. Serio, dochodząc do czegoś sama, a nie zrzynając z gotowych poleceń, o wiele więcej się nauczysz. Rozumiem, że nie masz czasu na takie akcje, ale od czegoś są weekendy (które skądinąd trwa dwa dni, a na pracę z takim czymś wraz z nauką, myślę, że poświęcić trzeba w najgorszym przypadku "aż" godzinę), czy dni wolne. Amen. |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Czw Wrz 20, 2012 5:30 am | |
| - Martka29 napisał:
Philipek - a wiesz jak to robić? XD Owszem,wiem jak to zrobić. Sama do tego bardzo dawno temu doszłam. | |
|
| |
Martka29 Raczkujący
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sob Wrz 22, 2012 2:53 am | |
| vernille - próbowałam, ale wyszło marnie, szukałam w necie i nie znalazłam do końca tego co szukałam | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Paź 17, 2012 11:58 am | |
| - Philipek napisał:
- Martka29 napisał:
Philipek - a wiesz jak to robić? XD Owszem,wiem jak to zrobić. Sama do tego bardzo dawno temu doszłam. A podzielisz się wiedzą ? ^^ btw. zdjęcie z mojej prezentacji (oczywiście ten "mix" nie robiony przeze mnie xD) ^w^ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Paź 17, 2012 12:05 pm | |
| ja się mogę podzielić, ale moje nieśmiałe pytanie o program zostało pominięte... ;d ludzie, nikt wam nie pomoże nie wiedząc z czego korzystacie, tak jak nikt nie powie wam, jak zrobić daną kanapkę jeśli nie wie jakie macie składniki do wykorzystania... ;d |
|
| |
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Paź 17, 2012 12:42 pm | |
| - vernille napisał:
- ja się mogę podzielić, ale moje nieśmiałe pytanie o program zostało pominięte... ;d
ludzie, nikt wam nie pomoże nie wiedząc z czego korzystacie, tak jak nikt nie powie wam, jak zrobić daną kanapkę jeśli nie wie jakie macie składniki do wykorzystania... ;d ja mam gimpa 2.6 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Sro Paź 17, 2012 12:49 pm | |
| To najprościej Ci będzie pewnie krawędzie dużą gumką powycierać |
|
| |
| |
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Nie Lis 04, 2012 3:52 am | |
| mam pewną teorię, ale jeszcze sprawdzam, czy się sprawdza xD | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Nie Lis 04, 2012 3:54 am | |
| jednak się nie sprawdza xD ale próbuję dalej | |
|
| |
SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Nie Lis 04, 2012 4:53 am | |
| Spróbuję takie coś na Photoshopie, ale chyba nie jest to takie trudne ;-) | |
|
| |
horsesbeauty W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Gotye Liczba postów : 417 Dołączył : 22/07/2012
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Wto Mar 12, 2013 1:20 pm | |
| Tu macie, mi pomogło http://sliczny--blog.blog.onet.pl/2008/08/01/jak-polaczyc-dwa-obrazki-czyli-jak-zrobic-blendsa-w-pf-dwa-sposoby-profesjonalny-i-latwy/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? Nie Mar 24, 2013 6:35 am | |
| Skoro odświeżamy, jeśli ktoś ma jeszcze problem - najprostszy sposób. http://lavanda94.blog.onet.pl/Jak-zrobic-blenda-w-gimpie,2,ID254061285,n |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? | |
| |
|
| |
| Jak osiągnąć podobny efekt w grafice do prezentacji? | |
|