| [LWY] Lioden | |
|
+77Waleczna Kaati lwica001 sowa38 DarkStripe Heartlend10 asiam017 L e n k a Silvara Highstreet Xylax BeautyLoveMi Pimpek737 Arbuzek_10 Mishia Anya003 Kemishi magnolia77 Braksu Saladira Niunia1245 wercia d Imia Kitkaa julkaczaps rewia12 AyaKey koniczek Tiamat Aga282000 koniara25000 Guzik ebonita Evelynek Diamont Ayame Linea2010 Uśmieszek Jetrel Lubelak julcia0101 najreproduktor Presence Użytkownik Kikyo22 EREIS MaryMariaMara gwiazda2002 Estelle koteczek043 wera1452 ZetkaEmka erreo galop10000 Nesqa XX_lero Bodajże Ejli EveDallas ArinStreal koziorożec Nevarra Kai Shouri Temperance Lana. martosia2004 Kinma wilczyca1000 Zaplątana _pati201_ Szarusia16 Takashiro CzekoBoom blueberry. hanka1998 Malto klaczkakoniara 81 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
L e n k a Nowy
Nick w grze : Lenka Liczba postów : 19 Dołączył : 13/01/2013
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Cze 14, 2013 6:45 am | |
| Ereis, bardzo Ci dziekuje za pomoc, ale niestety przez tego linka nie moge napisac, bo po kliknieciu w niego wchodze na te "utknieta" strone z lwem: Create your Lion Before you can start your journey as King of the Jungle, you need to roll your character. You have five rolls and once you roll again, the old roll will be lost.
No prosze, ale nie wiedzialam, ze Polak jest wspoltworca. Myslalam, ze Abbey sama te gre stworzyla. Ty go moze znasz ? Moze on ma jakis inny adres mejlowy, na ktory moglabym napisac ? | |
|
| |
koniczek Nowy
Nick w grze : justyna40 Liczba postów : 2 Dołączył : 29/11/2012
| Temat: Re: [LWY] Lioden Nie Lip 07, 2013 6:28 am | |
| | |
|
| |
asiam017 Raczkujący
Nick w grze : angelikaskiba017 Liczba postów : 69 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Wrz 13, 2013 12:50 am | |
| Cześć gracie jeszcze ?;D już kodów chyba nie trzeba Gra teraz ma milion więcej możliwości !^^ Den-nasza jaskinia mamy tam -Naszego lwa dane -spis lwic -historie aktaków - i jakieś dane konta A w exprolerze tyle doszło ! Explore-To jest poprostu dowolna przygoda ;D Można lwice znależć,ale atakować inne zwierzaki :p Teritory map-tu pokazuje się mapa terytorium naszego,można atakować jak się ma przynajmniej 20 energi Huntig Grouds-Polowania lwic ! idealne miejsce by expspić nasze lwice Monkey Buniess-Można kupić przedmioty jak i je sprzedać ;D Sharpen your claws-Nie tylko ostrzymy pazury ale i znajdujemy ^^ Questing-zadania za nie można dużo dostać wystraczy coś upolować Leaders-tu są jakby najlepsze lwy taki po prostu ranking Search-Tu szukamy lwa albo gracza Trading center-Jeśli nie umiesz uwieść lwicy po prostu tu wejdż czasem rozdają darmowe lwy a czasem można zapłacić nawet pokarmem więc się opłaca Scyrling strone-tu o ile się nie myle możemy zrobić za żuczki dziecko xD Cups Game-czasem można żuczki albo coś trafić Sub male patrolling-nie wiem dokładnie na czym to polega oświećcie mnie ! Sales tree-tu szukamy czy ktoś ma coś do sprzedania Special lioness-a tu można zdobyć jakoś specjalne lwice Gra stała się bardzo ciekawa i dodoali chyba 2 nowe grafiki http://www.lioden.com/territory_lion.php?id=900768-taki nastoletni lewek http://www.lioden.com/territory_lion.php?id=929488-i jak samica ma młode Ja jestem asiam017 | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Wrz 20, 2013 7:49 am | |
| No nie wierzę .__. Ktoś mi śmignął login .__. Żeby nie było: jestem Crememuffin | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
Nick w grze : Aga282000 Liczba postów : 106 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pon Maj 05, 2014 10:47 am | |
| Na Lioden jestem Aga282000 (#1604).Atakujcie mnie jeśli możecie (chodzi o aktualny event).Mam też trochę lwów na sprzedaż, niektórę mogę oddać, tylko piszcie (na Lioden) . | |
|
| |
DarkStripe Nowy
Nick w grze : --- Liczba postów : 2 Dołączył : 25/06/2014
| |
| |
sowa38 Raczkujący
Nick w grze : sowa38 Liczba postów : 59 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sob Lip 05, 2014 2:37 am | |
| Ja też uwielbiam Lioden! Moje lwice to: Nala 9lvl Saphira 1lvl Spark 1lvl Lwy: Simba 1lvl
Ostatnio zmieniony przez sowa38 dnia Pon Lip 07, 2014 11:08 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
DarkStripe Nowy
Nick w grze : --- Liczba postów : 2 Dołączył : 25/06/2014
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sob Lip 05, 2014 3:12 pm | |
| w grze nazywam sie DarkStripe x)
sowa ukradłaś nazwe Saphiry !! | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sob Lip 05, 2014 6:37 pm | |
| Ostatnio troszkę tu się ruch zrobił. Ja w grze jestem Aga282000 (#1604), mam lwy na sprzedaż i trochę rzeczy na gałęzi, piszcie do mnie, zawsze milej się gra jak ma się znajmych | |
|
| |
lwica001 Nowy
Nick w grze : lwica 001 Liczba postów : 15 Dołączył : 08/07/2014
| Temat: Re: [LWY] Lioden Wto Lip 08, 2014 9:23 am | |
| Ja w grze jestem Lwica a mój lew nazywa się Szpon wiecie może co oznacza klepsydra koło imienia lwicy? Moje lwiczki upolowały gazele i zebre a ja coś co wygląda jak krzyżówka skunksa z kotem (małe puchate i biało-czarne) | |
|
| |
lwica001 Nowy
| Temat: Re: [LWY] Lioden Wto Lip 08, 2014 11:20 am | |
| Co oznacza zielona strzałka w górę przy imieniu? i pozostałe takie znaczki Moja zdobycz: ? nie mam pojęcia...chyba antylopa młoda gazela gazela zebra słoń x2 nie wiem co to... szczur Do czego służy to: i te kamienie ???! | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Wto Lip 08, 2014 4:35 pm | |
| | |
|
| |
lwica001 Nowy
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sro Lip 09, 2014 11:08 am | |
| Dziękuję za odpowiedź Aga282000 a wiesz może co oznacza klepsydra (też przy imieniu) ? A to moja dzisiejsza zdobycz: Moje lwice znowu dały znać co potrafią A ja jako "król zwierząt" upolowałam myszoskoczka | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sro Lip 09, 2014 1:34 pm | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Lip 11, 2014 11:33 am | |
| - lwica001 napisał:
- Co oznacza zielona strzałka w górę przy imieniu? i pozostałe takie znaczki
Moja zdobycz:
? nie mam pojęcia...chyba antylopa młoda gazela
Zwierzak numer jeden - koziorożec abisyński. Dwójka to nie młoda gazela, ale zwykły dikdik. - to z kolei jest zorilla. | |
|
| |
Kaati Nowy
Nick w grze : Kaati Liczba postów : 22 Dołączył : 03/07/2014
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Lip 18, 2014 1:42 pm | |
| Hej właśnie dołączyłam do gry Mój lew to łamaga, 4 lwice już odstraszył | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| |
| |
Kaati Nowy
Nick w grze : Kaati Liczba postów : 22 Dołączył : 03/07/2014
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sob Lip 19, 2014 3:29 am | |
| Byłoby świetnie, bo łącznie z dzisiaj odstraszył już 15 samic Nie wiem czy to ja coś źle robię, czy to mój lew ma w sobie coś takiego że panie go nie lubią A tak poza tym o co chodzi z tym "rollover"? | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| |
| |
Waleczna Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 11/11/2013
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pon Lip 28, 2014 12:47 am | |
| Zielona strzałka w górę - można podwyższyć level klepsydra - lwica ma czas odpoczynku po urodzeniu młodych. Ten kawałek mięsa o którym napisałyście odnawia energię do 100. Aby złapać lwicę trzeba trafić w odpowiednią kolejność przycisków.
Ja już nie gram w Lioden, denerwuje mnie to, że cały czas trzeba lwy karmić, poprawiać samopoczucie i nie można się skupić na tym, co w tej grze jest ważne. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [LWY] Lioden Nie Sie 10, 2014 3:38 am | |
| Waleczna, lwy karmisz raz dziennie, raz dziennie utrzymujesz też relacje stadne, i tyle w temacie opiekowania się nimi. Poza tym polujesz, eksplorujesz otoczenie, walczysz, rozmnażasz i wychowujesz młode, drugi samiec może wyruszyć na obchód terenu... co jest tym, na czym nie można się skupić, a co jest ważne w lwiej grze? Osobiście lioden bardzo mi się podoba, uważam tę grę za wyjątkowo udaną, a że od czasu do czasu porzucam ją na dłuższy czas - bywa, jednak nie ma to nic wspólnego z tym, że gra mnie nudzi. Bo nie nudzi. Aktualnie dodano nowy event. Susza, próba przetrwania, opowiedzenie się po stronie "dobra/zła", nowe, czasami nieco okrutne atrakcje | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pon Sie 11, 2014 12:59 pm | |
| Wreszcie ktoś tu pisze, ja często sprawdzam ten temat, ale rzadko kiedy ktoś tu jest. To z lwicą i lwiątkiem rzeczywiście jest okrutne, ale ten event jest bardzo wzbogacający. Jak coś to ja jestem Aga282000 (#1604) | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sro Wrz 03, 2014 12:33 pm | |
| Poczytałem Was i zarejestrowałem się Teraz czekam na emaila, mam nadzieję że sie doczekam | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [LWY] Lioden Sro Wrz 03, 2014 1:57 pm | |
| Mirmil, gra ma problem z mailami aktywacyjnymi. Podobno można być pewnym tylko gmaila. Jeśli wiadomość nie będzie Ci długo przychodziła, możesz dać mi na pw znać, podesłać nick, pod jakim się zarejestrowałeś, numer gracza i mail, jaki podałeś przy rejestracji, a napiszę do admina z prośbą o aktywowanie Twojego konta. Metoda sprawdzona, pomogłam już w ten sposób jednej osobie, więc mogę pomóc i kolejnej Co do mojego klikania - obecnie bawię się na trzy sposoby: 1. Podwyższam statystyki stada, czyli polowania lwic i rekonesans samca przeznaczonego na nowego lidera. 2. Zbieram samice z płodnością Very Low i staram się uzyskać z nich zmutowane dzieciaki. Podobno narodziny lwiaka z defektem to jak wygrana w Totka, ale co tam, próbuję, nie mam nic do stracenia 3. Świeżo odkryta atrakcja - dekoracje i tła. Od czasu do czasu buszuję po sprzedażach/wymianach i wyłapuję rzeczy, które mogłabym przypisać moim lwiakom i nadać im nieco oryginalności. Aktualnie przyozdobiłam mojego przyszłego szefa stada, Mzuriego. | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: [LWY] Lioden Czw Wrz 04, 2014 2:27 am | |
| No faktycznie z tymi emailem aktywacyjnym był problem i dopiero konto oparte na gmailu aktywowałem. Mój lew ma już 3 level (nawet szybko poszło), ale dopiero dzisiaj udało mi sie przygarnąć 2 lwice. Zobaczymy jak im wspólne pożycie się ułoży A po co chcesz mutanty? I czym one się różnią od normalnych lwów? P.S.: Jak wysłać lwice na polowanie w to samo miejsce? Wysłałem jedną a potem chciałem drugą i nie wybierało tego terenu na którym była już ta pierwsza | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Czw Wrz 04, 2014 11:57 am | |
| - Mirmil napisał:
- No faktycznie z tymi emailem aktywacyjnym był problem i dopiero konto oparte na gmailu aktywowałem. Mój lew ma już 3 level (nawet szybko poszło), ale dopiero dzisiaj udało mi sie przygarnąć 2 lwice. Zobaczymy jak im wspólne pożycie się ułoży
A po co chcesz mutanty? I czym one się różnią od normalnych lwów?
P.S.: Jak wysłać lwice na polowanie w to samo miejsce? Wysłałem jedną a potem chciałem drugą i nie wybierało tego terenu na którym była już ta pierwsza Chcesz moge dać Ci lwice tylko napisz na Lioden, to powiem które mogę Ci dać Mutanty można sprzedać za ładną sumę 2 lwice nie mogą iść w to samo miejsce. Dla przypomnienia na lioden jestem Aga282000, a moje ID to 1604. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [LWY] Lioden Czw Wrz 04, 2014 2:56 pm | |
| Zgadza się, zmutowane lwy można sprzedać za niezłą sumkę, jednak nie to jest (bezpośrednio) moim celem. Chcę pobawić się genetyką, zobaczyć, jaka mutacja się trafi, o ile w ogóle się trafi - może wpadnie mi coś, czego jeszcze gracze nie odkryli Poza tym chcę stworzyć własnego smilodona :3 Przyda się do tego zmutowany samiec bez grzywy (np. taki) lub samiec z grzywą Tsavo, ale bez ogona + kły od Xylaxa . Kto wie, może jakimś cudem się uda Co do polowań - jak wspomniała Aga, nie można ulokować dwóch lwic w tym samym miejscu. Każdą lwicę stawiasz gdzie indziej, jednak od ich rozlokowania będzie zależało, jaką zdobycz Ci przyniosą - im więcej lwic w tym samym typie terenu, tym większa szansa na porządną zdobycz. Co gdzie można dorwać, znajdziesz w rozpisce Hunting Prey List na stronie polowania. Co do numerów kont - #956, Beata | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: [LWY] Lioden Czw Wrz 04, 2014 3:22 pm | |
| Myślałem, że chcesz mieć własne albinosy, a Ty chcesz prawdziwe dziwolągi Wyśle Wam zaproszenia do przyjaciół (nie pogniewam się jak je odrzucicie). Ja poluje nocami na borsuki (badgers) do questa i muszę powalczyć o terytorium, bo szkoda mi wydawać te SB, które tak wolno się zbierają. | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Wrz 05, 2014 11:21 am | |
| - Malto napisał:
- Zgadza się, zmutowane lwy można sprzedać za niezłą sumkę, jednak nie to jest (bezpośrednio) moim celem. Chcę pobawić się genetyką, zobaczyć, jaka mutacja się trafi, o ile w ogóle się trafi - może wpadnie mi coś, czego jeszcze gracze nie odkryli Poza tym chcę stworzyć własnego smilodona :3 Przyda się do tego zmutowany samiec bez grzywy (np. taki) lub samiec z grzywą Tsavo, ale bez ogona + kły od Xylaxa . Kto wie, może jakimś cudem się uda
Co do polowań - jak wspomniała Aga, nie można ulokować dwóch lwic w tym samym miejscu. Każdą lwicę stawiasz gdzie indziej, jednak od ich rozlokowania będzie zależało, jaką zdobycz Ci przyniosą - im więcej lwic w tym samym typie terenu, tym większa szansa na porządną zdobycz. Co gdzie można dorwać, znajdziesz w rozpisce Hunting Prey List na stronie polowania.
Co do numerów kont - #956, Beata U mnie urodziło się jedno zmutowane (Folded Ears) lwiąto, zostało sprzedane za 10GB. Dobry pomysł, na pewno będzie fajnie wyglądał Przy okazji pochwalę się swoim lwem ^^ | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [LWY] Lioden Pią Wrz 05, 2014 12:43 pm | |
| Aga, lubię tę grzywę. Poza tym Twój lew, widzę, na bogato U mnie nie urodziło się jeszcze nic zmutowanego i nie wiadomo, czy kiedykolwiek się doczekam A przydałby się bezogonowy samiec Tsavo - z ciekawości zwizualizowałam smilodona (powiedzmy, że oryginał ) i wyszło coś takiego :3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [LWY] Lioden | |
| |
|
| |
| [LWY] Lioden | |
|