| Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+38nutrenka Karolinkaaaax33 Lubelak mina stirit1 Winrire Rose666 zabkaxx2 Dżaga Sakura Yara... wera1452 wierszownik Sheila86 NatkaSalinero Kraviec Furia wik182 Kaja99 wera_nika3 kasiakasjerka Bonny2 patka909 WeraSmela Salli Szatejel whitewolf MysticsDream Ola Koniara amorkowa Malto LadyArvena Nevarra wizna1 Loosanne CzekoBoom Star-x3 Aki Chrupcia 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 2:13 am | |
| Słuchajcie, dzisiaj w nocy Lubelak został potrącony przez samochód, leży w szpitalu, ma poobijane płuca, połamane żebra, złamaną nogę i kręgosłup. Czeka go długie leczenie i rehabilitacja. Prosi o to, żebyśmy trzymali za niego kciuki tak aby mógł szybko do nas wrócić. Pierwsze o czym pomyślał po przebudzeniu w szpitalu było forum...
On nas teraz potrzebuje! Bardzo proszę o słowa otuchy dla Piotra, osobiście dopilnuję, żeby je przeczytał. Postaram się na bieżąco informować was o postępach leczenia.
PIOTRUŚ TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!
|
|
| |
Chrupcia Nowy
Liczba postów : 27 Dołączył : 16/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 2:22 am | |
| Lubelak życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia! Żeby Cię szybko, sprawnie i przede wszystkim DOBRZE poskładali. Zdrowiej i wracaj jak najszybciej! Trzymamy kciuki! I nie martw się o forum! Będziemy o nie dbać! Gorące buziaki! :*:* Mam nadzieję, że słowa otuchy pomogą Ci chociaż odrobinę przetrwać te ciężkie chwile! | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 2:49 am | |
| Tak ja Chrupcia życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję że szybko do nas wrócisz. Smutno słyszeć że kogoś z nas dotknęło takie nieszczęście | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 2:50 am | |
| Jejku, to straszne... Przecież on jeszcze niedawno odpisywał na wiadomości.
Wracaj szybko do zdrowia, trzymam za Ciebie kciuki.! Ja już tęsknię za Twoim poczuciem humoru na przykład. :*
| |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 3:33 am | |
| Wracaj szybko do zdrowia.. trzymamy za Ciebie kciuki i mamy nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia.. Jedna chwila nieuwagi ze strony kierowcy lub pieszego i może stać się tragedia. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 3:45 am | |
| ;( przykromi z powodu Lubelaka.
Wracaj do zdrowia stary. ;***** |
|
| |
Loosanne Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 29/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 4:08 am | |
| mam nadzieje, ze nic się nie skomplikuje bardziej i wyjdzie z tego ;/ Głupota kierowców jest straszna i nie do opisania. | |
|
| |
wizna1 Raczkujący
Liczba postów : 65 Dołączył : 24/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 4:32 am | |
| Piotrek, 3maj się, wracaj do nas. Ktoś musi dodawać śmiesznotki na forum | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 5:32 am | |
| Trzymamy kciuki byś szybko do nas wrócił i życzymy szybkiego powrotu do zdrówka | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 5:47 am | |
| | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 6:44 am | |
| Oj, Lubelak.... Co ty się tak pchasz na tamten świat? Kiedyś z gazem, teraz to. Chyba bardzo szpitale lubisz Zdrowiej nam szybko, nie daj się otruć tymi papkami co cię będą karmić, porozciągaj troche nogi, co przed kompem się zastały.... Laptopa do szpitala niech ci ktoś przytarga i pisz jak się masz i co lekarze powiedzieli. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 7:17 am | |
| Lubelak, wiary w szybkie wykurowanie się życzę! Pozytywne nastawienie może wydawać się rzeczą banalną, ale ma wręcz magiczną moc Trzymam za Ciebie kciuki, nie myśl o tym, co się wydarzyło, ale o tym, co będzie A będzie dobrze! Musi być P.S. Mam nadzieję, że darują Ci ryżowy kleik... karmili mnie tym, jak leżałam w szpitalu po operacji... wspominam to gorzej niż cięcie Jeszcze raz zdrowia! | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 8:50 am | |
| O kurczę, biedactwo Życzę ci powrotu do zdrowia... i żeby nigdy, nigdy więcej ci się to nie przytrafiło (ani nikomu innemu)! Wracaj do zdrowia! | |
|
| |
Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 11:28 am | |
| Mimo to, iż Cię prawie nie znam życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i oczywiście trzymam za Ciebie kciuki! | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sro Cze 29, 2011 4:45 pm | |
| Nie pozostaje mi nic innego jak tylko dołączyć się do tych wszystkich pięknych życzeń. Byleby wszystkie szybko się spełniły Trzymaj się mocno i wracaj do nas szybko. :* | |
|
| |
whitewolf Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 25/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 1:58 am | |
| Trzymaj się Lubelaczku, zdrowiej i jak najszybciej wracaj do nas bo twojego poczucia humoru nikt nie zastąpi. | |
|
| |
Szatejel Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 5:38 am | |
| bardzo mi przykro z powodu tego co się stało, mam jedynie nadzieję, że Lubelak trzyma się i, że szybko wróci do siebie. uch, wiem jak to jest leżeć w szpitalu >< to okropne. pozostaje nadzieja, że szybko go przywrócą do normalnego życia :< trzymam kciuki! | |
|
| |
Salli Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 25/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 6:31 am | |
| Nigdy tego nie pojmę dlaczego takie osoby jak Lubelak spotyka takie nieszczęście... Trzymaj się i niepoddawaj ! Dasz radę =) Coś ci polecę - bo pewnie się tam strasznie nudzisz w tym szpitalu... Poproś kogoś by ci przyniusł film pt. "Sekret" , napewno ci pomoże i wzmocni No i wracaj szybko. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Czw Cze 30, 2011 6:36 am | |
| Szybkiego powrotu do zdrowia!!!Smutno nam tu będzie na forum bez Ciebie;( To był dla mnie szok jak się dowiedziałam,widocznie zło spotyka same dobre osoby mam nadzieję,że jak najszybciej wrócisz do nas.Pozdrawiam Pysia2762Pysia2762 Będziemy czekać na Cbiebie;) |
|
| |
WeraSmela Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 6:37 am | |
| Zdrowiej jak najszybciej! Trzymamy kciuki! | |
|
| |
patka909 Nowy
Nick w grze : Patickaaa Liczba postów : 12 Dołączył : 06/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 7:08 am | |
| Wracaj do zdrowia !!!!!!!!! Trzymam kciuki, zeby nic sie nie pogorszyło Wracaj, i to szybko ! Może się nie znamy, ale ja i tak zrobię to, co wszyscy tu robią ! <trzymam kciuki> ;P | |
|
| |
Bonny2 Nowy
Nick w grze : Cymery Liczba postów : 26 Dołączył : 08/06/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 10:41 am | |
| Zdrowiej i wracaj do nas jak najszybciej! | |
|
| |
kasiakasjerka Nowy
Liczba postów : 7 Dołączył : 28/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czw Cze 30, 2011 3:17 pm | |
| Lubelak wracaj do nas szybko, jak nie wrócisz to ja cie znajde i ci do tyłka nakopie, wiec lepiej bedzie dla ciebie jak sam sie pojawisz jaknajszybciej na forum | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Pią Lip 01, 2011 3:06 am | |
| Jeszcze raz piszę żebyś do nas jak najszybciej wrócił--> |
|
| |
wera_nika3 Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sob Lip 02, 2011 2:35 am | |
| Ja również życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia! Oprócz tego życzę dużo wytrwałości i żeby wszystko potoczyło się dobrze. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 03, 2011 1:45 pm | |
| Dzisiaj Piotr miał założony drenaż do opłucnej. Biedactwo strasznie cierpi ale humor go nie opuszcza:) Bardzo proszę o trzymanie kciuków - jutro mają być wyniki tomografii i będzie dokładnie wiadomo jaki jest stan jego kręgosłupa. Są podejrzenia, że pęknięcie widoczne na poprzednim badaniu było błędem maszyny. Jeśli sie potwierdzą to przynajmniej to największe zmartwienie mu odejdzie i zniknie ten niewygodny kołnierz z jego szyi. A więc jeszcze raz bardzo proszę o zbiorowe trzymanie kciuków
|
|
| |
Szatejel Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 03, 2011 2:13 pm | |
| mam nadzieję, że badanie będzie pozytywne dla niego :< | |
|
| |
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie Lip 03, 2011 2:52 pm | |
| Wszyscy trzymamy bardzo mocno kciuki. ! | |
|
| |
Kaja99 Nowy
Liczba postów : 44 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pon Lip 04, 2011 12:42 am | |
| Trzymaj się , trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się trzymaj się !!!!! TRZYMAM KCIUKI , TRZYMAM KCIUBKI !!! | |
|
| |
wik182 Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 04/07/2011
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pon Lip 04, 2011 9:34 am | |
| Lubelak - wracaj do zdrowia i do nas! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Lubelak- Trzymamy kciuki, wracaj do zdrowia i do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|