julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Graphic World Nie Wrz 23, 2012 3:28 am | |
| Wszystko robię za darmo. 1 osoba może złożyć tylko 1 zamówienie tygodniowo. Wykonuję prezentacje, avatary, bannery, podpisy, petycje oraz wszystko inne, czego tylko dusza zapragnie (no, może z wyjątkiem wszelkiego rodzaju koni rysowanych przeze mnie - nie umiem i nie zamierzam się na razie uczyć). Czas oczekiwania to max. 7 dni. Jednak zapewniam, że w większości przypadków będzie dużo krótszy. Prezentacje:
*łączone *zwykłe, z ramkami (Przykład) *z ramkami przesuwanymi w pionie *z ramkami przesuwanymi w poziomie *z teksturą *I inne... NIE robię HTMLu do prezentacji - Spoiler:
Jak zamówić prezentację? 1) Rodzaj (podaj rodzaj lub jeśli nie ma go na liście-opisz lub pokaż prezentację, która ci się spodobała) 2) Zdjęcie (podaj link lub co ma się na zdjęciu znajdować) 3) Napisy (np. Witam!) 4) Ilość ramek (tylko w prezentacjach łączonych, zwykłych oraz przesuwanych) 5) Kolorystyka, dodatki (np. brushe, czcionka, kolorystyka niebiesko-brązowa - jeśli nie podasz takich szczegółów, sama je dobiorę) Avatary:
*wycinane (Przykład) *zwykłe (Przykład) *ruchome (Przykład) *kołowe - Spoiler:
Jak zamówić avatar? 1) Rodzaj 2) Zdjęcie (link lub napisz co ma się znajdować) 3) Napisy (zazwyczaj piszę tylko twój nick, chyba, że chcesz inaczej) Podpisy:
*zwykłe *z przezroczystym tłem (Przykład)* - Spoiler:
Jak zamówić podpis? 1) Rodzaj 2) Zdjęcie/obrazek lub co ma się na nim znajdować 3) Napisy Bannery:*ze zdjęciem *z obrazkiem i teksturą *sam napis *napis+ozdoba - Spoiler:
Jak zamówić banner? 1) Rodzaj 2) Zdjęcie/obrazek/ozdoba lub opis jak ma wyglądać 3) Kolorystyka 4) Napisy Inne:Opisz co chcesz, być może to wykonam. O, właśnie- robię też userbary i stampsy. Każda moja praca zawiera mój podpis, czasem również strony, z której brałam zdjęcia. Jeszcze dzisiaj dodam przykłady mojej grafiki. Zapraszam! *Robione na szybko dla koleżanki, nie bić za kolory, bo ona takie wybrała
Ostatnio zmieniony przez julcia0101 dnia Nie Wrz 23, 2012 7:16 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
lalluna Nowy
Nick w grze : lalluna Liczba postów : 40 Dołączył : 13/08/2012
| Temat: Re: Graphic World Nie Wrz 23, 2012 3:40 am | |
| Prezentacja 1) Zwykła z ramkami 2) http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/393325_10151149490720982_1491704414_n.jpg 3) Witam 4) Ilość ramek 2 5) Kolorystyka, dodatki - Według twojego uznania Avatar 1) Ruchomy 2) Podobny do prezentacji 3) Lalluna | |
|
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Graphic World Nie Wrz 23, 2012 3:50 am | |
| | |
|
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Graphic World Nie Wrz 23, 2012 6:06 am | |
| Przykłady robię. Ze starych prac nic nie zostało, przez format dysku. Edit: Prezentacja dla lalluna: - Spoiler:
Avatar dla lalluna: W przyszłości proszę podawać większe zdjęcia, jeśli nie chcecie, by były rozpikselowały. Edit2: NA RAZIE WĄTEK ZAWIESZONY z powodu moich problemów z komputerem. | |
|