Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

cyfrówkowe cykanie

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostSob Wrz 29, 2012 9:30 am

Ano powiedzieli mi, że mam iść zrobić zdjęcia do prezentacji, to zrobiłam. Rezultaty wstawiam tu, wprawdzie nie wiem dlaczego. Sama nie sądzę, że te zdjęcia zwalają z nóg i właściwie przyznam, że robione są tylko po to, żeby były i specjalnie się nad fotografowanym obiektem nie pastwiłam. Zdjęcia przedstawiają miejsca, w których często biegam/jeżdżę na rolkach, więc jest ich malutko. Zakładając, że nie chce Wam się czytać o każdym z tych miejsc, nic o nich nie piszę. Zainteresowani mogą pytać. Wink Tyle nudnego wstępu, niech teraz Wasz oczy nacieszą się widokiem tych trzech niby zdjęć.

cyfrówkowe cykanie 73616384

cyfrówkowe cykanie Autostrada

cyfrówkowe cykanie Fontanny

Nad wodą spotkałam też psinę, która uganiała się za patykiem/kamieniami.

cyfrówkowe cykanie Piesb
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 9:14 am

Fujifilmem, jakąś cyfrówką.

Z dzisiaj. <3 Reszty zdjęć nie wstawię, bo dla osoby, która się tym nie interesuje, będą po prostu nudne.
Żeby zobaczyć zdjęcie w pełnych wymiarach - prawy przycisk myszy - pokaż obrazek. Wink

Spoiler:
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 9:24 am

Śliczne. <3
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 10:35 am

Toż to mój pies!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 10:36 am

Robisz piękne zdjęcia, vern. Serio Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 11:49 am

Na prośbę kogośtam..

cyfrówkowe cykanie 77411154 cyfrówkowe cykanie 36534909

cyfrówkowe cykanie 28422206 cyfrówkowe cykanie 83763344

cyfrówkowe cykanie 81706111 cyfrówkowe cykanie 90438413

Enjoy.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 11:54 am

Ładne. ^^ Czytałam, że na maratonach w Japonii nawet na ostatnim kilometrze ludzie wyrzucają śmieci do koszy, hmm...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 11:59 am

Japończycy to dziwni ludzie. Biegnąc maraton pod koniec nie masz sił zastanawiać się nawet dlaczego biegniesz, a cały świat kręci się wokół pytania "krzak, co ja właściwie robię, gdzie i po co ja biegnę?", a umysł świruje z wysiłku i dopiero po kilku, kilkunastu godzinach zaczynasz myśleć tak jak wcześniej. Reasumując, Japończycy to dziwni ludzie.
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipostNie Wrz 30, 2012 1:35 pm

Śliczne fotki cykasz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

cyfrówkowe cykanie Empty
PisanieTemat: Re: cyfrówkowe cykanie   cyfrówkowe cykanie I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

cyfrówkowe cykanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: