Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| cyfrówkowe cykanie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: cyfrówkowe cykanie Sob Wrz 29, 2012 9:30 am | |
| Ano powiedzieli mi, że mam iść zrobić zdjęcia do prezentacji, to zrobiłam. Rezultaty wstawiam tu, wprawdzie nie wiem dlaczego. Sama nie sądzę, że te zdjęcia zwalają z nóg i właściwie przyznam, że robione są tylko po to, żeby były i specjalnie się nad fotografowanym obiektem nie pastwiłam. Zdjęcia przedstawiają miejsca, w których często biegam/jeżdżę na rolkach, więc jest ich malutko. Zakładając, że nie chce Wam się czytać o każdym z tych miejsc, nic o nich nie piszę. Zainteresowani mogą pytać. Tyle nudnego wstępu, niech teraz Wasz oczy nacieszą się widokiem tych trzech niby zdjęć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 9:14 am | |
| Fujifilmem, jakąś cyfrówką. Z dzisiaj. <3 Reszty zdjęć nie wstawię, bo dla osoby, która się tym nie interesuje, będą po prostu nudne. Żeby zobaczyć zdjęcie w pełnych wymiarach - prawy przycisk myszy - pokaż obrazek. - Spoiler:
|
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 9:24 am | |
| | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 10:35 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 10:36 am | |
| Robisz piękne zdjęcia, vern. Serio |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 11:49 am | |
| Na prośbę kogośtam.. Enjoy. |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 11:54 am | |
| Ładne. ^^ Czytałam, że na maratonach w Japonii nawet na ostatnim kilometrze ludzie wyrzucają śmieci do koszy, hmm... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 11:59 am | |
| Japończycy to dziwni ludzie. Biegnąc maraton pod koniec nie masz sił zastanawiać się nawet dlaczego biegniesz, a cały świat kręci się wokół pytania "krzak, co ja właściwie robię, gdzie i po co ja biegnę?", a umysł świruje z wysiłku i dopiero po kilku, kilkunastu godzinach zaczynasz myśleć tak jak wcześniej. Reasumując, Japończycy to dziwni ludzie. |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie Nie Wrz 30, 2012 1:35 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: cyfrówkowe cykanie | |
| |
| | | | cyfrówkowe cykanie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |