Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| "Wymiana" | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: "Wymiana" Wto Paź 02, 2012 6:31 am | |
| Proponowałabym dodać na samym dole forum box, w którym przewijałyby się bannerki for, blogów i stron, z którymi Zagroda miałaby się wymienić na bannery. Tym samym na forum, z którym Zagroda dokonałaby wymiany wstawiłoby banner zagrody do takiego samego boxiku. W efekcie forum zyska więcej użytkowników. :3 Można by także zamiast boxu wstawiać bannery stron z, którymi dokonano wymiany np. w specjalnym temacie.
Oczywiście wymieniać się można by tylko ze stronami związanymi z Howrse, bo w końcu jeśli ktoś nie gra na Howrse, to na zagrodzie nie ma czego szukać.
Jeśli taka propozycja już była lub temat do wymiany już istnieje - przepraszam. Przefiltrowałam forum możliwie jak najlepiej i niczego takiego nie znalazłam... | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: "Wymiana" Wto Paź 02, 2012 10:58 am | |
| Świetny pomysł,nawet można by było umieszczać bannery forum o koniach,nie o howrse,o koniach | |
| | | Reita-chan Już coś wie
| Temat: Re: "Wymiana" Sro Paź 03, 2012 8:40 am | |
| Na dodatek ja mogę zrobić taki box, jeśli np. administracja nie umie. : ) Albo mogę powiedzieć jak go zrobić. XD Na jedno wyjdzie... Moim zdaniem byłby to duży + użytkowników. No i oczywiście to od administracji będzie zależeć jakie bannery będą się tam przewijać. :3 Po za tym potrzebny byłby także specjalny temat, w którym właściciele innych for/stron zgłaszali by chęć wymiany z Zagrodą. | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: "Wymiana" Sro Paź 03, 2012 9:00 am | |
| Dobry pomysł Sant! Mam już na uwadze pewną stronę, która niedługo spełni swoją funkcję (pomoc średnio zaawansowanym i zaawansowanym graczom | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: "Wymiana" Sro Paź 03, 2012 1:26 pm | |
| Administracja uznała, że w trosce o cierpliwość użytkowników Zagrody Mgły, którzy posiadają starszy sprzęt, bądź nie najszybsze łącze internetowe propozycji nie wprowadzi, gdyż wtedy forum mogłoby się ładować nawet kilka minut. Trzeba znaleźć inne rozwiązanie. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: "Wymiana" Sro Paź 03, 2012 10:09 pm | |
| Może watek, po prostu? na wymanę? Bo w sumie mój komp nie unosi śmiesznotek, a takiie coś rozwaliłoby wszystko w drobny mak... Temat albo coś lepsze:) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: "Wymiana" Sro Paź 03, 2012 11:08 pm | |
| Można po prostu zareklamować się też w innych pogawędkach, Ciekawych ww itp. |
| Temat: Re: "Wymiana" Czw Paź 04, 2012 6:59 am | |
| No to jak mówiłam, można zrobi specjalny temat i da do niego link np. w ogłoszeniu, aby był bardziej widoczny. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: "Wymiana" Czw Paź 04, 2012 11:28 am | |
| Świetny pomysł ! Jestem za ! |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: "Wymiana" Czw Paź 04, 2012 11:43 am | |
| Umieszczenie ogłoszenia wyłącznie w wątkach o ciekawych stronach to nie jest żadna wymiana stron, czy tam współpraca. To po prostu cel tego forum czyli zwykła jednostronna reklama swojego portalu / blogu / forum / działalności. Ogłoszenie w formie linku lub obrazku na stronie głównej jest chyba celem tej sugestii, Tak Sant? (Może się mylę) Bo jeśli chodzi o reklamę stron na specjalnie przeznaczonym do tego forum, to tak już jest od dawna i to żadna zmiana. | |
| Temat: Re: "Wymiana" Pią Paź 05, 2012 10:07 am | |
| Mi nie chodzi o reklamę, tylko o WYMIANĘ. To zupełnie co innego. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: "Wymiana" Pią Paź 05, 2012 10:29 am | |
| Można by pod aktualnościami zrobić link 'strony partnerskie', który przekierowywałby do tematu z wymianą i partnerami :I | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: "Wymiana" | |
| |
| | | | "Wymiana" | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|