Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Spółka graficzna Limited Edition | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Spółka graficzna Limited Edition Czw Paź 04, 2012 6:41 am | |
| Zapraszam do spółki graficznej Limited Edition. Jest to nowo otwarta spółk agraiczna,w której brakuje nam grafików. UWAGA!!! Jest nabór do Limited Edition! http://limited-edition.strefa.pl/home.html | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Wto Paź 16, 2012 7:18 am | |
| Zaczarowana, a na kiedy będzie moja prezentacja podstronowa? Czekam już na nią od min. 2 tygodni.. Obiecałaś mi zrobić w ten dzień, w którym zamówiłam. Naprawdę nie chcę aby ta sytuacja znów się powtórzyła,że nie wykonasz dla mnie prezentacji. ( kiedyś też zamawiałam i było to samo ) Rozumiem,że możesz nie mieć czasu albo Ci się nie chce, ale mogłabyś chociaż coś napisać - tym bardziej iż potwierdziłaś moje zamówienie. | |
| | | felixnetnika8 Już coś wie
Nick w grze : felixnetnika8 Liczba postów : 114 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Wto Paź 16, 2012 7:37 am | |
| | |
| | | martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Wto Paź 16, 2012 12:03 pm | |
| wysłałam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Wto Paź 16, 2012 1:19 pm | |
| Wysłałabym, gdyby autorka szablonu miała swoje własne pomysły na ich wykonanie. |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Sro Paź 17, 2012 9:16 am | |
| - Philipek napisał:
- Zaczarowana, a na kiedy będzie moja prezentacja podstronowa? Czekam już na nią od min. 2 tygodni.. Obiecałaś mi zrobić w ten dzień, w którym zamówiłam.
Nie tylko to tak masz, ponieważ gdy ty zamawiałaś ja też. I jak się pytam to mówi, że dobrze dobrze z nią, ale pokazać nie pokazuje, bo niby niedokończone. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Sro Paź 17, 2012 11:07 am | |
| - cukiereczeek12 napisał:
- Philipek napisał:
- Zaczarowana, a na kiedy będzie moja prezentacja podstronowa? Czekam już na nią od min. 2 tygodni.. Obiecałaś mi zrobić w ten dzień, w którym zamówiłam.
Nie tylko to tak masz, ponieważ gdy ty zamawiałaś ja też. I jak się pytam to mówi, że dobrze dobrze z nią, ale pokazać nie pokazuje, bo niby niedokończone. A najlepsze jest to,że za każdym razem są jakieś wykręty. Zaczarowana, wybacz - ale jak masz tak robić, to lepiej w ogóle nie rób prezentacji dla graczy. Raczyłabyś chociaż odpisać. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition Sro Paź 17, 2012 11:56 am | |
| - Philipek napisał:
- cukiereczeek12 napisał:
- Philipek napisał:
Nie tylko to tak masz, ponieważ gdy ty zamawiałaś ja też. I jak się pytam to mówi, że dobrze dobrze z nią, ale pokazać nie pokazuje, bo niby niedokończone. A najlepsze jest to,że za każdym razem są jakieś wykręty. Zaczarowana, wybacz - ale jak masz tak robić, to lepiej w ogóle nie rób prezentacji dla graczy. Raczyłabyś chociaż odpisać. No właśnie. Mi mówiła, że mi jej nie pokaże, bo jeszcze napisów nie ma. No a co mi do tego, że nie ma napisów? No przecież i tak mogę to zobaczyć. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Spółka graficzna Limited Edition | |
| |
| | | | Spółka graficzna Limited Edition | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|