| Howrse.pl ma już DWA lata! | |
|
+28Julinda010 Fleur. Athi Narkotyka Philipek erreo Malto ozzy4401 natalias143 LadyArvena Basia Sabula avrilka Takashiro Suzan Karolina211 arlyn Evelynek koziorożec Mikim7 .Cava. hanka1998 anteek Casablanka Ayashi Zaplątana Nevarra Alaya 32 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 9:12 am | |
| - natalias143 napisał:
- Spoiler:
wcześniej chyba nie było tych gwiazdek...? Wąż oberwał kliknięciami i tyle Na mnie deszcz gwiazd spadł na stronie głównej howrse. Niestety, przegapiłam, ofiara, bo wcześniej kliknęłam na poszukiwanie skarbu... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 9:15 am | |
| I znów gwiazdki, i znów RO | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 9:21 am | |
| jak klikniesz w węża kilka razy, to się oszałamia i widzi gwiazdki (;
no i Ow z Kowelanem mają ustawione "interesujące" UFO, chociaż złote ostrogi to żaden szał (: | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 9:45 am | |
| - Cytat :
- Gratulacje!
Znaleziono Róg Obfitości. Róg Obfitości jest pełen niespodzianek... Gdy go otwierasz, masz szansę znaleźć przedmioty z Czarnego Rynku, pieniądze i punkty dorastania, jak również inne przedmioty pomagające koniom w zawodach. Spróbuj szczęścia i otwórz jeden już teraz! Łaaał, nie spodziewałam się jeszcze 1 deszczu gwiazd... tym razem na stronie zawodów. no nieźle ;D Ktoś mi powie, cmu tamto jest pogrubione? Oo Efekt kopiowania tekstu z howrse I prośba, nie pisz posta pod postem, ok? Będę wdzięczna Malto
| |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 10:57 am | |
| Wy to macie szczęście,ja złapałam do tej pory w UFO tylko 4 punkty dorastania... EDIT: Właśnie miałam deszcz gwiazd na stronie mojego konia. Ech.. - Cytat :
-
Gratulacje!
Znalazłeś 3000 Equus.
Ale bogacz! Możesz wydać te pieniądza na co tylko chcesz.
| |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 11:02 am | |
| A mi po raz drugi nie chce latać. Najwyraźniej muszę się zadowolić 3 000equss. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 11:17 am | |
| - koziorożec napisał:
- A mi po raz drugi nie chce latać. Najwyraźniej muszę się zadowolić 3 000equss.
Witaj w klubie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 11:36 am | |
| W y to macie szczescie, mi wpadła lira jedynie :<. W porównaniu do nyksa to nic... |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 11:49 am | |
| Gratulacje!
Znaleziono Zestaw Nyks.
Popraw wyniki jednego ze swoich koni, spraw aby dorastał bez punktów dorastania, był nieśmiertelny i trenuj go dwa razy szybciej. Dodatkowo czas pobudki zmienia się na 6 rano, zamiast 8 rano.
Zaraz po zalogowaniu ^^ | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 12:34 pm | |
| Kurczę, a u mnie pustka :/ Może dlatego, że prawie mnie nie ma XD Trzeba będzie chyba pobawić się i połazić po stronach, skoro nyxy i RO wpadają EDIT: lol. Postanowiłam sprawdzić, czy u Kowelana coś lata, weszlam na forum, żeby mieć do niego link, a tam gwiazdki i.... XD | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 12:49 pm | |
| U mnie za pierwszym zwykłe jabłko, a potem (drugi deszcz gwiazd! oO) Lira Apolla -.- Pech to pech... wolałbym już jeden a dobry ; ]
Gratuluje pozostałym! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 12:53 pm | |
| pamiętam pierwsze urodziny i założenie gry... sama konto założyłam chyba dzień po albo nawet i tego samego, eh. ;d |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 1:15 pm | |
| - Ayashi napisał:
- Dostałam Róg Obfitości na stronie z pracownikami OJ
Hej, ja też dokładnie tam i też róg;) | |
|
| |
ozzy4401 Już coś wie
Nick w grze : ozzy4401 Liczba postów : 110 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 1:26 pm | |
| Kolekcja gwiazdek: ZN - przeszkody RO - rejestracja do zawodów ZHe - ranking koni genetyka-czystej krwi/genetyka-jednorożce (nie pamiętam które) | |
|
| |
Fleur. Już coś wie
Nick w grze : Wilczuraska Liczba postów : 190 Dołączył : 23/08/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Sob Paź 06, 2012 1:46 pm | |
| Gratulacje!
Znaleziono Róg Obfitości.
Róg Obfitości jest pełen niespodzianek... Gdy go otwierasz, masz szansę znaleźć przedmioty z Czarnego Rynku, pieniądze i punkty dorastania, jak również inne przedmioty pomagające koniom w zawodach. Spróbuj szczęścia i otwórz jeden już teraz!
Yay! | |
|
| |
Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 12:52 am | |
| Ja miałam na stronie wątka dot. Deszczu Gwiazd xD Przypadek?Była tam Klepsydra. | |
|
| |
Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 1:05 am | |
| Mi gwiazdy latały po raz trzeci, ale tym razem nie zdobyłam Liry, tylko Zestaw Hery | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 2:09 am | |
| Dziś też jeszcze gwiazdki latają? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 2:15 am | |
| u mnie lata zwykłe UFO, więc już się chyba skończyło (: | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 2:23 am | |
| Mi latał Nyks, potem KK i ostatnie gwiazdy to było 3000 eq. Nie spodziewałam się takiego szczęścia | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Nie Paź 07, 2012 6:18 am | |
| Ciekawe jakie będą nagrody w tym konkursie...za pierwsze miejsce 10 PD? xD | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 3:13 am | |
| - Cytat :
- Cześć!
Z okazji drugich urodzin Howrse PL, chcielibyśmy ogłosić konkurs na symbol dwuletniego Howrse!
Z czym kojarzy Wam się Howrse, które właśnie ukończyło 2 lata? Może coś specyficznego symbolizuje dla Was właśnie te ostatnie dwa lata?
Do konkursu możecie wysłać dowolną pracę przedstawiająca logo, postać, zwierzę, instalację lub cokolwiek przyjdzie Wam do głowy- Wasz wybór jest nieograniczony!
Spośród zgłoszonych prac wybierzemy 3, które spodobają się nam najbardziej, a ich autorzy otrzymają Złote Jabłko!
Zasady konkursu: - konkurs trwa od 8. do 15. października, do godz. ok. 15:00 - jedna osoba może zgłosić tylko jedną pracę, zgłoszona praca musi być wersją ostateczną (UWAGA: nie można postować kilku wersji z poprawkami!) - pracę można zgłosić w tym wątku, podając do niej link lub umieszczając ją w znacznikach [ url ]/[ /url ] - praca musi być wykonana osobiście oraz być zgodna z ogólnie przyjętymi zasadami dobrego wychowania itp. (wszelkie plagiaty oraz naruszenia zasad dobrego wychowania zostaną ukarane utratą Karmy)
Żeby ułatwić nam odnalezienie wszystkich prac, bardzo prosimy o niekomentowanie ich w tym wątku i pozostawienie go do wklejania prac oraz zadawania ewentualnych pytań.
Dziękujemy i powodzenia! Ow i cała załoga Howrse Ktoś coś maże? Sama zgłosiłam cuś takiego: | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 4:22 am | |
| - Ow napisał:
- Cześć!
Z okazji drugich urodzin Howrse PL, chcielibyśmy ogłosić konkurs na symbol dwuletniego Howrse!
Z czym kojarzy Wam się Howrse, które właśnie ukończyło 2 lata? Może coś specyficznego symbolizuje dla Was właśnie te ostatnie dwa lata?
Z czym nam się kojarzy? Według mnie te obrazki oddawały wszystko XD Plus mój aktualny awatar I nie potrzeba słów... Ciekawe, czy Owlient nałożyłby bana za tego typu prace wysłane na konkurs... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 5:45 am | |
| Szczerze mówiąc to nie opłaca mi się otwierać programu żeby coś maznąć albo zrobić. - Cytat :
- Spośród zgłoszonych prac wybierzemy 3, które spodobają się nam najbardziej, a ich autorzy otrzymają Złote Jabłko!
Złote Jabłko,TYLKO Złote Jabłko?! | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 6:17 am | |
| | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 9:16 am | |
| Dwie pierwsze rysowała Caddie. A ktoś pamięta, kto trzecią? | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 10:40 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Cześć!
Do konkursu możecie wysłać dowolną pracę przedstawiająca logo, postać, zwierzę, instalację lub cokolwiek przyjdzie Wam do głowy- Wasz wybór jest nieograniczony!
Spośród zgłoszonych prac wybierzemy 3, które spodobają się nam najbardziej, a ich autorzy otrzymają Złote Jabłko!
Zasady konkursu: - konkurs trwa od 8. do 15. października, do godz. ok. 15:00 - jedna osoba może zgłosić tylko jedną pracę, zgłoszona praca musi być wersją ostateczną (UWAGA: nie można postować kilku wersji z poprawkami!) - pracę można zgłosić w tym wątku, podając do niej link lub umieszczając ją w znacznikach [ url ]/[ /url ] - praca musi być wykonana osobiście oraz być zgodna z ogólnie przyjętymi zasadami dobrego wychowania itp. (wszelkie plagiaty oraz naruszenia zasad dobrego wychowania zostaną ukarane utratą Karmy)
Żeby ułatwić nam odnalezienie wszystkich prac, bardzo prosimy o niekomentowanie ich w tym wątku i pozostawienie go do wklejania prac oraz zadawania ewentualnych pytań.
Dziękujemy i powodzenia! Ow i cała załoga Howrse Ktoś coś maże?
Sama zgłosiłam cuś takiego:
Śliczne,nie ma co:) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 12:48 pm | |
| |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! Wto Paź 09, 2012 1:03 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Cześć!
Dziękujemy i powodzenia! Ow i cała załoga Howrse Ktoś coś maże?
Sama zgłosiłam cuś takiego:
Już się bałam, że będą same bazgroły z gliterów i painta Ja namazałam takie tam... - Spoiler:
A. Zgubiłaś Oceana XD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Howrse.pl ma już DWA lata! | |
| |
|
| |
| Howrse.pl ma już DWA lata! | |
|