Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Z innej beczki- prezentacja

Go down 
AutorWiadomość
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

Z innej beczki- prezentacja Empty
PisanieTemat: Z innej beczki- prezentacja   Z innej beczki- prezentacja I_icon_minipostPią Lip 01, 2011 2:23 pm

Szukam osoby, która z dobrej woli pomogłaby mi wygenerować ramkę do prezentacji.
Zrobiłam tło, ale zawsze gubię się z rozmiejscowieniem i kodem dlatego pomyślałam, że może ktoś chciałby mi pomóc. Chodzi o ramkę z ruchomym paskiem prawdopodobnie na samym środku tła. ^ ^'

I poszukuję również kodu na małe literki :-)
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

Z innej beczki- prezentacja Empty
PisanieTemat: Re: Z innej beczki- prezentacja   Z innej beczki- prezentacja I_icon_minipostSob Lip 02, 2011 8:20 am

Tamten problem już rozwiązałam i cieszę się moją nową śliczną prezentacją. ;-)
Nie mogę tylko znaleźć ludzika, który mnie zainspirował i nie wiem czy nie będzie się czepiał o.O

Mam teraz inny problem. Wie ktoś może dlaczego nie mogę pogrubić fragmentów tekstu ?
Przy modyfikowaniu widać pogrubione literki, ale jak zapiszę i włączę moją stronę to już wszystko ginie.
Zna ktoś może rozwiązanie? :-)
Powrót do góry Go down

Z innej beczki- prezentacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacja w wix.com + prezentacja zwykła + pasujący awatar
» Prezentacja
» Prezentacja
» Prezentacja
» Prezentacja