| Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Wto Paź 09, 2012 2:49 pm | |
| Wstęp:Otóż od niedawna(a może i dawna XD) zajmuję się rysowaniem awatarów rysowanych. Jeden awatar zajmuje mi do 20 minut. Rysowane są myszką. Pozy, kolory i wzory zwierząt biorę z głowy więc są w pełni wykonane prze ze mnie. Chcesz zamówić? - Kod:
-
[b]Rodzaj zwierzaka: Kolor zwierzaka*: Poza zwierzaka: Dodatki do zwierzaka**: Nick na awatarze: Kontury: Ilość wykonanych awatarów: Dodatkowe prośby***:[/b] *-Możesz zostawić puste. Wtedy ja dam kolory. **- np. kokardki, bransoletki, kolczyki, skarpetki ***- nieobowiązkowe Ceny awatarów:Wahają się one między 1000q a 5000q. Oczywiście nie zależy to od ilości dodatków. Zależy, też ile kto czeka na awek. Przykłady:1|2|3|4|5|6|7Aby obejrzeć prace na bieżąco śledź mnie: http://cukiereczeek12.deviantart.com/
Ostatnio zmieniony przez cukiereczeek12 dnia Sro Paź 10, 2012 2:26 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sro Paź 10, 2012 8:24 am | |
| Działają tylko 2 pierwsze przykłady, nie wiem, czy tak ma być. Rodzaj zwierzaka: Świnka morska (jesteś w stanie mi narysować?) Kolor zwierzaka*: Czarny Poza zwierzaka: Stojący Dodatki do zwierzaka**: Brak Nick na awatarze: Brak. Jeśli musisz, jakiś mały, Muffyn Kontury: No... Brak? Ilość wykonanych awatarów: Nie rozumiem Dodatkowe prośby***: Brak |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sro Paź 10, 2012 8:51 am | |
| Rodzaj zwierzaka: Pies Kolor zwierzaka*: Łaciaty (brązowo-biały) Poza zwierzaka: Stojący podający łapkę Dodatki do zwierzaka**: Kokardka i ew. obróżka Nick na awatarze: Brak Kontury: Tak, chcę kontury czarne Ilość wykonanych awatarów: chcę tylko jeden avek Dodatkowe prośby***: Brak
| |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sro Paź 10, 2012 2:12 pm | |
| Dla Themmy: - Spoiler:
Dla Philipka: - Spoiler:
Może być? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Czw Paź 11, 2012 7:45 am | |
| Tak,słodkie. Może być. Ile płacę? | |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Czw Paź 11, 2012 8:15 am | |
| Nie wiem. Może być za darmo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Czw Paź 11, 2012 9:39 am | |
| Słodki <3 Grubiutki strasznie |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Czw Paź 11, 2012 9:51 am | |
| - Themma napisał:
- Słodki <3 Grubiutki strasznie
Ach, jakiś taki wyszedł. | |
|
| |
martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Pią Paź 12, 2012 1:31 pm | |
| Rodzaj zwierzaka:Piesek Kolor zwierzaka*:brązowy w białe łatki (jasno brązowy) Poza zwierzaka:siedzący Dodatki do zwierzaka**:po co? Nick na awatarze:martosia2004 Kontury:tak widoczne Ilość wykonanych awatarów:1 Dodatkowe prośby***:brak | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sob Paź 13, 2012 5:21 am | |
| Rodzaj zwierzaka: Mrówka Kolor zwierzaka*: Czarny Poza zwierzaka: Wybierz sobie Dodatki do zwierzaka**: Brak Nick na awatarze: MaryMariaMara Kontury: ??? Ilość wykonanych awatarów: No chyba 1 nie? Dodatkowe prośby***: Brak. | |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Wto Paź 16, 2012 12:08 pm | |
| Wybaczcie, że nie otrzymaliście jeszcze awatarów, ale wiecie; wycieczka szkolna, pakowanie i nie miałam czasu. Do jutra już będą. | |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Wto Paź 30, 2012 9:10 am | |
| | |
|
| |
kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sro Paź 31, 2012 4:41 pm | |
| Rodzaj zwierzaka: pies, koń Kolor zwierzaka*: Czarny, srokaty Poza zwierzaka: Stoi na dwóch łapach lub siedzi, stoi dęba Dodatki do zwierzaka**: Ćwieki ,glany i bordowa obroża ^_^ , bordowy kantar i ochraniacze Nick na awatarze: kucykwyrwij Kontury:widoczne Ilość wykonanych awatarów: 2 Dodatkowe prośby***: Żeby za koniem był księżyc (jakbyś mogła) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sob Lis 17, 2012 9:40 am | |
| Rodzaj zwierzaka: Kot Kolor zwierzaka*: Czarny Poza zwierzaka: Lezacy Dodatki do zwierzaka**: Niebieskie oczy Nick na awatarze: _ara_ Kontury: Widoczne Ilość wykonanych awatarów: 1 Dodatkowe prośby***: brak |
|
| |
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" Sob Lis 17, 2012 12:55 pm | |
| Hmm.... Wciąż nie dostarczyłaś awataru. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" | |
| |
|
| |
| Seria awatarów od cukierka "Sweety Tiere" | |
|