Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Imia Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 01/05/2012
| Temat: Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? Pią Paź 12, 2012 7:46 am | |
| Proszę o wasze zdanie. :3
Szczerze mówiąc w tych pokryciach nie podoba mi się zbyt przeceniony koń - nie z powodu UM, PG, * wycenia się je często na 7500 Eq, ale z powodu wyglądu, maści. Młodsi gracze często nabierają się, że koń odziedziczy maść, a inni zarabiają na tym. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? Pią Paź 12, 2012 9:49 am | |
| Co mnie denerwuje? Nawalenie 5 stron tym samym koniem -.- Rozumiem że ktoś chce zarobić ale bez przesady ;/ | |
| | | Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? Pią Paź 12, 2012 10:27 am | |
| Ja się wypowiem z perspektywy hodowcy jednorożców: przeszkadza mi fakt, że wszystkie pokrycia są obłędnie drogie i że właściwie za bardzo nie mam z czego wybierać przy szukaniu ogiera. Jest jeden ogier, którego oferty ciągną się przez X stron, a każda z nich kosztuje 7500 equus i nie ma dla niego żadnej alternatywy. Ale z drugiej strony ciężko, żeby wystawiano pokrycia dziesięcioma rożnymi ogierami z takim samym PG | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? Pią Paź 12, 2012 1:26 pm | |
| 5 stron ? To mało. Swego czasu przez kwadrans szukałam krycia dla swojej różki. po 8 stronach przestałam liczyć. Z ilością kryć przesadzają i często idzie to w parze z ceną. Ceny zresztą nieraz też kosmiczne. Zwykły koń bez wyblupowania, a cena tysiak. Nie wiem oni sobie chyba za wygląd liczą. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? | |
| |
| | | | Co najbardziej denerwuje Was w pokryciach ogólnodostępnych? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|