Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prośba do Twórców :)

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Catalina
Nowy
Catalina

Nick w grze : Catalina
Liczba postów : 29

Prośba do Twórców :) Empty
PisanieTemat: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostSob Paź 13, 2012 3:19 am

Mam prośbę do wszystkich Twórców, którzy wysyłają swoje prace do Czarnej Perły. W zasadzie jest to nie tyle prośba co raczej zamówienie Very Happy

Kolekcjonuję pegazy w formie koni do GP. I tutaj mam wielki dylemat. O ile jest pełno maści białych i czarnych lub szarych o tyle są ogromne braki innych kolorów:
błękitny(niebieski) pegaz - jest tylko jedna maść (przyznam że nie zachwyca mnie zbytnio...);
żółty pegaz - AŻ(!) 2 maści z czego jedna od naszej Jaselle niestety niezgodna z promieniem;
czerwony pegaz - podobnie jak żółty tylko 2 maści
zielony pegaz - również 2 maści
no i maść różowa (hmmm...) której nie ma wcale.

Nigdy nie brałam się za robienie maści, bo po prostu nie mam talentu do rysowania więc trudno jest mi powiedzieć czy stworzenie ich w konkretnych kolorach jest trudne czy nie. Nie mniej jednak bardzo bym się ucieszyła gdyby takie maści powstały i gdyby to własnie polscy Twórcy byli pionierami w tejże kolorystyce. Tym bardziej, że potencjał naszych Twórców jest ogromny co widać na niektórych prezentacjach. Z całą pewnością byłabym jedną z pierwszych osób, które takie maści by użyły.
Powrót do góry Go down
Kajtus
Raczkujący
Kajtus

Nick w grze : Kajtus
Liczba postów : 81

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 7:25 am

Ok, ja pomyslę nastepnym razem żeby którys z moich koni zahaczał o ta kolorystykęWink
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostNie Paź 14, 2012 7:55 am

ja pod żółtą i różową podpisuję się rękami i nogami. Niekoniecznie pegaz, może być rogaty, może byś zwykły, kuc, osioł, cokolwiek
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 4:29 am

Proszę o pegazy ponieważ akurat takie koniki z CP sobie upatrzyłam, ale przypuszczam, że inne rodzaje byłyby również mile widziane. Niestety nie wiem czy przy wysyłaniu prac zaznacza się kolorystykę, ale jeśli tak to dobrze byłoby je odhaczyć Wink
Powrót do góry Go down
Kajtus
Raczkujący
Kajtus

Nick w grze : Kajtus
Liczba postów : 81

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 6:57 am

Nie, właśnie oni chyba sami przydzielają. Dziwne, że tych niestandardowych kolorów jest tak mało, bo w głosowaniu widzi się dużo kolorowych koni.
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipostPon Paź 15, 2012 9:40 am

Tym bardziej byłam zaskoczona, bo mam zielonego pegaza a mimo to w trofeach mi tego nie zaliczyło...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prośba do Twórców :)   Prośba do Twórców :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prośba do Twórców :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Dla twórców. Mam problem ...
» Motyw - sztuka w kwietniu, nowy pomysł twórców gry