Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prośba do Twórców :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Catalina Nowy
Nick w grze : Catalina Liczba postów : 29 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Prośba do Twórców :) Sob Paź 13, 2012 3:19 am | |
| Mam prośbę do wszystkich Twórców, którzy wysyłają swoje prace do Czarnej Perły. W zasadzie jest to nie tyle prośba co raczej zamówienie Kolekcjonuję pegazy w formie koni do GP. I tutaj mam wielki dylemat. O ile jest pełno maści białych i czarnych lub szarych o tyle są ogromne braki innych kolorów: błękitny(niebieski) pegaz - jest tylko jedna maść (przyznam że nie zachwyca mnie zbytnio...); żółty pegaz - AŻ(!) 2 maści z czego jedna od naszej Jaselle niestety niezgodna z promieniem; czerwony pegaz - podobnie jak żółty tylko 2 maści zielony pegaz - również 2 maści no i maść różowa (hmmm...) której nie ma wcale. Nigdy nie brałam się za robienie maści, bo po prostu nie mam talentu do rysowania więc trudno jest mi powiedzieć czy stworzenie ich w konkretnych kolorach jest trudne czy nie. Nie mniej jednak bardzo bym się ucieszyła gdyby takie maści powstały i gdyby to własnie polscy Twórcy byli pionierami w tejże kolorystyce. Tym bardziej, że potencjał naszych Twórców jest ogromny co widać na niektórych prezentacjach. Z całą pewnością byłabym jedną z pierwszych osób, które takie maści by użyły. | |
| | | Kajtus Raczkujący
Nick w grze : Kajtus Liczba postów : 81 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) Nie Paź 14, 2012 7:25 am | |
| Ok, ja pomyslę nastepnym razem żeby którys z moich koni zahaczał o ta kolorystykę | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) Nie Paź 14, 2012 7:55 am | |
| ja pod żółtą i różową podpisuję się rękami i nogami. Niekoniecznie pegaz, może być rogaty, może byś zwykły, kuc, osioł, cokolwiek | |
| | | Catalina Nowy
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) Pon Paź 15, 2012 4:29 am | |
| Proszę o pegazy ponieważ akurat takie koniki z CP sobie upatrzyłam, ale przypuszczam, że inne rodzaje byłyby również mile widziane. Niestety nie wiem czy przy wysyłaniu prac zaznacza się kolorystykę, ale jeśli tak to dobrze byłoby je odhaczyć | |
| | | Kajtus Raczkujący
Nick w grze : Kajtus Liczba postów : 81 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) Pon Paź 15, 2012 6:57 am | |
| Nie, właśnie oni chyba sami przydzielają. Dziwne, że tych niestandardowych kolorów jest tak mało, bo w głosowaniu widzi się dużo kolorowych koni. | |
| | | Catalina Nowy
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) Pon Paź 15, 2012 9:40 am | |
| Tym bardziej byłam zaskoczona, bo mam zielonego pegaza a mimo to w trofeach mi tego nie zaliczyło... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prośba do Twórców :) | |
| |
| | | | Prośba do Twórców :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|