Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kupię konia do Grand Prix ! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
MysticsDream Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 27/03/2011
| Temat: Kupię konia do Grand Prix ! Nie Lip 03, 2011 9:54 am | |
| Uwaga, uwaga !
Poszukuję konia do Grand Prix. Najlepiej już sprawdzonego i rasowego. ;-) Mam tylko jedną prośbę/ uwagę. Do zapłaty mam tylko jeden kupon, ale płacić mogę wszystkimi przedmiotami z Czarnego Rynku, które wypisane są w mojej prezentacji.!
Oferty proszę składać gdziekolwiek. Z góry dziękuję :*
| |
| | | momom Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 31/05/2011
| Temat: hej Nie Lip 03, 2011 10:33 am | |
| mam klaczkę rasy fryzyjskiej pg 472 http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=1576959&requete=type%3Ddirect%26typeSave%3D1%26mesVentes%3D1 | |
| | | MysticsDream Już coś wie
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Nie Lip 03, 2011 11:37 am | |
| Czy ten konik startował już w GP ? | |
| | | momom Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 31/05/2011
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Nie Lip 03, 2011 4:06 pm | |
| Startowała w paru zawodach ale jakiś tam wielkich sukcesów nie miała myślę ze jej potomstwo będzie lepsze | |
| | | MysticsDream Już coś wie
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Pią Lip 08, 2011 7:17 am | |
| Czekam jeszcze na inne propozycje | |
| | | sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Pon Lip 11, 2011 11:26 am | |
| Hej. Niestety, nie sprzedaję swoich koni do GP, ale mogę ci takiego konia wytrenować - wyjdzie taniej. Polega to na tym, że dajesz mi współdzielenie, i ja trenuję ci konia. Jeżeli nie masz konia, który po takim treningu nadawałby się do GP - możesz kupić go ode mnie na zamówienie.
cena takiego treningu do uzgodnienia na PW. mój nick na howrse to: sajgon1
Zapraszam ! (: | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Pon Lip 11, 2011 1:33 pm | |
| Po wytrenowaniu powinien być dobry do GP. Ma ZJ i KK. Towarzysz: Pies. 7 gwiazdek doskonałości
EDIT: Nieaktualne!
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: re Czw Lip 21, 2011 7:48 am | |
| Ja mogę sprzedać wałacha z 8*.UM to 136.Myślę,że da się je wysoko podnieść Dla mnie 500 i kupon wystarczy. |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! Nie Lip 31, 2011 6:44 am | |
| Witam Jeśli sprawa jest wciąż aktualna, mogę sprzedać wytrenowanego konia do Grand Prix - oto on - Santiago. Specyfikacja - pozwól, że skopiuję zamieszczone na howrse ogłoszenie "Sprzedam w pełni wytrenowanego konia luzytańskiego do Grand Prix. Wałach zwie się Santiago i posiada następujące statystyki: PG - 459.94; umiejętności - 709.09; BLUP - 100; wiek - 30 lat i 11 miesięcy; przedmioty z Czarnego Rynku - Krew Meduzy, Złote Jabłko, Powiew Eola, Woda Młodości, Kamień Filozoficzny, Laury Dafne, Konik Morski, Lonża Boreasza, Zestaw Posejdona, Zwój Plutona; towarzysz - małpa (możliwość zmiany po zakupie); kwaterunek - Ośrodek Dom (piąte miejsce w rankingu, boks z prysznicem, do 8 sierpnia 2011). Cena wałacha to 90.000 Equus i 4 kupony (zamiennie na 1 kupon + Objęcia Morfeusza). Sprawa pilna! Nie sprzedam konia za samo Equus. Santiago został wystawiony na sprzedaż prywatną." | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kupię konia do Grand Prix ! | |
| |
| | | | Kupię konia do Grand Prix ! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|