Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Czw Paź 18, 2012 12:17 pm | |
| Do rzeczy. Znów powracam do prezentacji. Wiem, że są niedopracowane, brzydkie, niekolorystyczne itd. Ale i tak je wstawiam. - Prezentacje(kliknij):
Jakaś taka 2 ramkowa A ta taka zwykła: Do OJ: A tu dla wszystkich: Najnowsza:
Jednym słowy: katastrofa. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Czw Paź 18, 2012 1:42 pm | |
| Ta ostatnia bardzo ciekawa,nikt takich nie robi. o.O | |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Pią Paź 19, 2012 6:55 am | |
| cukiereczek wybacz ale kopiujesz mój styl prezentacji -.- TA OSTATNIA PREZENTACJA jest u mnie na dA :< -.-
http://zaczarowanax3.deviantart.com/#/d5hqv0a | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Pią Paź 19, 2012 10:18 am | |
| - Zaczarowana.x3 napisał:
- cukiereczek wybacz ale kopiujesz mój styl prezentacji -.- TA OSTATNIA PREZENTACJA jest u mnie na dA :< -.-
http://zaczarowanax3.deviantart.com/#/d5hqv0a Serio? Nie wiedziałam. Ja nie zaglądam na dA ani po profilach howrse. | |
| | | Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Pią Paź 19, 2012 11:04 am | |
| Powiem w sprawie prezentacji cukiereczku : 1.Bardzo fajna prezentacja śliczne wypełnione rameczki 2.Bardzo pomysłowa i przyciąga uwage ;bardzo ladna 3.Hmmm..... dodałabym na tą ramkę aby ją odróżnić brushe .... 4.Śliczna ! :* 5.- W tej sprawie albo to ty skopiowałaś styl Zaczarowanej albo ona twój bo ... one mają identyczny podpis na dole ... | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Sob Paź 20, 2012 5:45 am | |
| Co do prezentacji Zacz. Widziałam bardzo podobną w Google grafika. Tylko nie była od Zaczarowanej a od innego gracza. | |
| | | kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Pią Paź 26, 2012 1:30 pm | |
| Slicznę, najbardziej podoba mi się pierwsza ♥ | |
| | | najlepsza9 Nowy
Liczba postów : 32 Dołączył : 27/10/2012
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... Sob Paź 27, 2012 10:22 am | |
| Nie widziałam jeszcze u żadnego gracza prezentacji ostatniej.Naprawdę miałaś pomysł.A inne można by było jeszcze dopracować ale nie są takie złe | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... | |
| |
| | | | Cukiereczeek zabiera się za prezentacje... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|