Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sama nie wiem, co to jest... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Sama nie wiem, co to jest... Sob Paź 20, 2012 7:55 am | |
| Choć za oknem był piękny, lipcowy ranek, a słońce świeciło na małą Agnieszkę, ta była zasmucona. Powodem tego smutku była utrata rodziców. Dziewczyna trafiła ze swoją siostrą do domu dziecka. Dziewczynka miała dopiero 5 lat. Gosia była 3 lata starsza. Siedziały tak razem w jednym pokoju, gdy ktoś zapukał do drzwi. Była to recepcjonistka. Powiedziała dziewczynom, że młode małżeństwo chce je zaadoptować. Aga zrobiła smutną minę a Gosia zaczęła protestować. Krzyczała, że nie chce trafiać do innej rodziny.
W budowie
Ostatnio zmieniony przez cukiereczeek12 dnia Nie Paź 21, 2012 12:35 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Sama nie wiem, co to jest... Sob Paź 20, 2012 8:00 am | |
| Ja też nie wiem co to jest. Baardzo krótkie, ale zapowiada się nieźle. Dostrzegam tylko jeden błąd, po Agnieszce powinnaś postawić przecinek. ,Choć za oknem był piękny, lipcowy ranek, a słońce świeciło na małą Agnieszkę, ta była zasmucona.' - Wtedy lepiej się czyta. Nic więcej ode mnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Sama nie wiem, co to jest... Nie Paź 21, 2012 12:57 pm | |
| Znaki interpunkcyjne. I najważniejsze - przymiotniki! To one 'barwią' opowiadania. Np. Była to młoda, blond włosa recepcjonistka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Sama nie wiem, co to jest... Nie Paź 21, 2012 1:01 pm | |
| Rozwinęłabym to na znacznie, znacznie dłuższe opowiadanie... :c |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sama nie wiem, co to jest... | |
| |
| | | | Sama nie wiem, co to jest... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |