Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Weźcie to zamknijcie, proszę. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Fleur. Już coś wie
Nick w grze : Wilczuraska Liczba postów : 190 Dołączył : 23/08/2012
| Temat: Weźcie to zamknijcie, proszę. Sob Paź 20, 2012 3:45 pm | |
| Tak więc, rozpaczliwie potrzebuję PD - toteż przez pewien okres czasu, moje prezentacje/avatary/bannery będą kosztować jedynie Punkt Dorastania od sztuki! - przykłady:
Przykłady macie min. na moim profilu w howrse (Wilczuraska, Przeczytajcie prezentację). Bannery: Nowsza prezentacja: Zdjęcie Textura
Przy zamawianiu proszę podać obrazek + dane dotyczące napisów, stylów etc.
Ostatnio zmieniony przez Fleur. dnia Pią Paź 26, 2012 11:22 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Weźcie to zamknijcie, proszę. Czw Paź 25, 2012 11:09 am | |
| Ja poproszę baner. Obrazek: dowolny. Najlepiej z jakimś słodkim kotem. Prosiłabym o napisanie mojego nicku Carmague.
|
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Weźcie to zamknijcie, proszę. Pią Paź 26, 2012 6:10 am | |
| Pozdrawiam za skopiowanie moich prezek 'Ehh, ja robiłam cięte z texturą z bokehem, a jak moje przycichly to ty ze swoimi wyskoczylas myśląc ze juz sama nie pamiętam co robiłam... Nie ma co, kreatywność 1 klasa | |
| | | myszka23 Już coś wie
Nick w grze : lucky23 Liczba postów : 180 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Weźcie to zamknijcie, proszę. Pią Paź 26, 2012 9:02 am | |
| To ja też zamówię Banner dla mojej hodowli złociaków poproszę ;D Zdjęcie z goldenkami + napisy ~Złota Nadzieja~ Hodowla psów rasowychKiedy można oczekiwać ? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Weźcie to zamknijcie, proszę. | |
| |
| | | | Weźcie to zamknijcie, proszę. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|