Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ervisha = rudzikk69 | |
|
+12Croko Narkotyka Sabula Nathaly Chantell Temperance radek1998r Akardo rudzikk86 Sheila86 arlyn Morisowa 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Croko Nowy
Nick w grze : Croko Liczba postów : 2 Dołączył : 25/10/2012
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:03 am | |
| Hej. Czytając ten post, a w szczególności wypowiedzi Nathaly, parskałam śmiechem. Ona nie powinna się tu w ogóle wypowiadać, jako jedyny najgorszy i stronniczy moderator. Bo po co, wybaczcie? Znam opinię na jej temat, i jest ona, co dziwne, nahaha, negatywna. Ciekawe dlaczego... Mogłabym polemizować nad tym, ale nie odbiegajmy od tematu. Nathaly zrobi wszystko dla zysku. Taka prawda. Sama jest oszustką. Znając życie sama posiada lub przynajmniej posiadała same multikonta. Jeżeli moderator wie o istnieniu multikonta, czy tak przypadkiem, no nie wiem, nie ma obowiązku tego zgłosić na kontakt? To chyba proste i logiczne. Swoją drogą, brawa za logikę! "Skoro mowa o spojrzeniu na sprawe z boku - wiadomo powszechnie, ze Ervisha i Morisowa sie nie lubią. Ta pierwsza napisałaby zapewne wszystko,żeby te druga tak troszkę zgnębić." - własnie w tym momencie napisałaś, że oszustka gnębiłaby osobę, która wygląda mi na uczciwą. Sprawia takie wrażenie bo walczy o dobro innych, co powinien robić moderator.
[cenzura] Mikim7: Uważaj na słowa. Można się wypowiadać na każdy temat, ale z dystansem i kulturą! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:06 am | |
| Croko - nie obrażaj Nathaly ! Została powołana na to stanowisko przez howrse, co znaczy, że czymś wyróżniała się do bycia moderatorem. |
| | | Croko Nowy
Nick w grze : Croko Liczba postów : 2 Dołączył : 25/10/2012
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:07 am | |
| - UnicornHorse napisał:
- Croko - nie obrażaj Nathaly ! Została powołana na to stanowisko przez howrse, co znaczy, że czymś wyróżniała się do bycia moderatorem.
Tia... ciekawe czym. | |
| | | Morisowa Nowy
Nick w grze : Morisowa Liczba postów : 18 Dołączył : 26/09/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:08 am | |
| Croko - nie wiem kim jesteś człeku ale mnie rozbawiłeś | |
| | | Zabaaa91 Nowy
Nick w grze : Zabaaa91 Liczba postów : 13 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:09 am | |
| - Nathaly napisał:
Skoro mowa o spojrzeniu na sprawe z boku - wiadomo powszechnie, ze Ervisha i Morisowa sie nie lubią. Ta pierwsza napisałaby zapewne wszystko,żeby te druga tak troszkę zgnębić. A prawda jest taka,ze Morisowej ta sprawa w ogóle nie dotyczy;) Hm trafne spostrzeżenie ze Ervisha zrobi wszystko by rzucić złe świato na Morisową, już jak była u Nas w hodowli to bez podstawy wywaliła ją z hodowli (jako że była w zarządzie). Nathaly wręcz trafiłaś w 10siątkę mam nadzieję jednak, że Twojej hodowli nie dotnie tak przykry los, jak w Naszej. | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:10 am | |
| Hahaha Croko mistrz Oli? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:11 am | |
| Croco - - Cytat :
- Mikim7: Uważaj na słowa. Można się wypowiadać na każdy temat, ale z dystansem i kulturą!
|
| | | radek1998r Nowy
Liczba postów : 28 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:13 am | |
| Jest mi przykro,sądziłem,że się dogadam z Natalią,a ona tymczasem zarzuca mi to,że walczę o swoje racje, wiadomo,że nic nie odzyskam z tego,co zostało mi bezkarnie skradzione, cieszę się,że chociaż nie ukrywając tego,że mnie okradła wyrzuciła mnie z kontaktów na Skype | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:14 am | |
| - radek1998r napisał:
- Jest mi przykro,sądziłem,że się dogadam z Natalią,a ona tymczasem zarzuca mi to,że walczę o swoje racje, wiadomo,że nic nie odzyskam z tego,co zostało mi bezkarnie skradzione, cieszę się,że chociaż nie ukrywając tego,że mnie okradła wyrzuciła mnie z kontaktów na Skype
Hehe Czy ty na serio masz dzisiaj urodziny ? |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:15 am | |
| Tak,poważnie Na urodziny dostałem wielki prezent,zwany nienawiścią, dziękuję Wam, Howrseowicze | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:17 am | |
| Osobiście pogardzam takimi osobami jak niejaka Ervisha, tudzież rudzikk99, czy jakkolwiek się zwie - ktoś jej zaufał, oddał konto pod opiekę (inna sprawa, że radek nie powinien podawać swojego hasła), a ta zwyczajnie je zszabrowała i jeszcze miała czelność licytować się o nie swoją własność. Żałosne. Śmieszne? Śmieszne jest tylko to, że dziewucha ma multi, jak udowadniacie, a gra sobie w najlepsze pod oboma nickami. Dlaczego mnie to tak irytuje? Dlatego, że w czasie protestu przeciwko wycofaniu towarzyszy założyłam dodatkowe, czasowe konto wyłącznie do czytania forum po tym, jak zablokowano mi dostęp na Malto za wypowiadanie swojego zdania - i co? I ban pojawił się zaledwie dwa dni później. Odwołania nic nie dały. Głównie z uwagi na tę sytuację zrezygnowałam z gry. A tu panna kradnie, oszukuje, robi innych w konia i nic. Normalnie równi i równiejsi.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Paź 25, 2012 11:19 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:17 am | |
| | |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:20 am | |
| Malto,masz rację,byłem głupi i zaślepiony...nie powinienem ufać niektórym osobom,ale swoich błędów nie naprawisz w żadne sposób, czasu cofnąć się nie da. Jedyne co mogę zrobić ( oczywiście,że walczę o to i nie jestem sam ) to się nie poddać,bić głową w mur,dopóki go nie przebiję. | |
| | | arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:22 am | |
| - Malto napisał:
- Normalnie równi i równiejsi.
Trafne Malto. Jak na moje, gdyby Erv nie należała do DDN również miałaby już bana, o którym wspomniałaś | |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:23 am | |
| Bardzo dziękuję Mikim za życzenia Dziękuję wszystkim za dobrą wolę, wiele osób zaproponowało mi cenne rzeczy, chcą mi pomóc stanąć na nogi,ale oddać to wszystko musi tylko jedna osoba Nie wykorzystuję innych,jak niektórzy sobie ubzdurali. | |
| | | Go?? Gość
| | | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| | | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:27 am | |
| W takim wypadku także życzę dużo zdrowia,szczęścia,pomyślności i czego tylko sobie zapragniesz ( poza Howrse oczywiście,bo ta gra to zło nieczyste ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:29 am | |
| - radek1998r napisał:
- W takim wypadku także życzę dużo zdrowia,szczęścia,pomyślności i czego tylko sobie zapragniesz ( poza Howrse oczywiście,bo ta gra to zło nieczyste )
Bardzo dziękuję ! - radek1998r napisał:
- (...) ( poza Howrse oczywiście,bo ta gra to zło nieczyste )
Popieram. |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:29 am | |
| Ja oczekuję jakichś wyjaśnień dotyczących zaistniałej sytuacji,bo drogą rozmowy nic nie zdziałaliśmy, to będziemy prać publicznie brudy. | |
| | | Go?? Gość
| | | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:42 am | |
| Croko skoro posiadam multi zgłoś mnie! Masz słuszność, nic na howrse nie robię tylko oszukuje, wyłudzam hasła i okradam biednych i niewinnych.
Arlyn ile razy mam powtarzać - zgłoś ja! JA nie miałam podstaw,żeby ja podejrzewać o posiadanie multikont.
Radek, to sie w koncu dogadaliście co do zwrotu tych przedmiotów czy nie? Bo Twe wypowiedzi sa sprzeczne. | |
| | | Zapominajka Nowy
Nick w grze : Zapominajka Liczba postów : 16 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:43 am | |
| Co do wypowiedzi Erv i Nathaly a propos wcześniejszego zachowania Morisowej, mam tylko jeden cytacik biblijny: 'Kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień" | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:46 am | |
| - Nathaly napisał:
- Arlyn ile razy mam powtarzać - zgłoś ja! JA nie miałam podstaw,żeby ja podejrzewać o posiadanie multikont.
Nathaly, wiadomo, że szarego ludka kontakt oleje. Gracze mają nie zgłaszać innych za multi, o ile się nie mylę. Czy w takim razie nie byłoby lepiej, gdybyś Ty, jako Moderator gry, przekazała sprawę wyżej, skoro już wiesz, jak sprawa wygląda? Ciebie szybciej wysłuchają niż "jakąś tam Arlyn". Radek, też mnie to ze zwrotem interesuje... oszustka oddała Ci wszystko, czy nie?
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Paź 25, 2012 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:48 am | |
| Widzę, że mnie nie było parę godzin i z tematu zrobił się cyrk. A więc podsumuję: 1. W screenach które dał Radek widać wyraźnie, że nie było to włamanie, tylko Radek podał koleżance hasło tak więc przejechał się po prostu na zaufaniu. 2. Sprawa została między nimi w miarę wyjaśniona 3. Dalsze rozdmuchiwanie sprawy nie ma sensu tym bardziej, że dyskusja zeszła już całkiem na inny temat.
W związku z powyższym. ZAMYKAM!
Ostatnio zmieniony przez Sheila86 dnia Czw Paź 25, 2012 11:50 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:50 am | |
| Sheila86, uważam, że sprawy nie są wyjaśnione, więc wybacz, ale jeszcze na jakiś czas pozwolę sobie pozostawić temat otwarty | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 Czw Paź 25, 2012 11:51 am | |
| Malto, to niech wyjaśniają je między sobą a nie kłócą się na Zagrodzie! To nie jest plac zabaw tylko forum publiczne. Jest czarna lista można jej użyć, natomiast tutaj wątek zdecydowanie powinien zostać zamknięty, bo rozmowa całkowicie zeszła z tematu i zaczęła się zwykła przepychanka. Zamykam ponownie! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ervisha = rudzikk69 | |
| |
| | | | Ervisha = rudzikk69 | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|