Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ocenicie?... | |
| |
Czy moje prezentacje są ładne? | Tak | | 91% | [ 10 ] | Ujdą | | 9% | [ 1 ] | Nie | | 0% | [ 0 ] |
| Wszystkich Głosów : 11 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Ocenicie?... Czw Paź 25, 2012 4:11 am | |
| No więc tak niedawno zepsuł mi się komputer nie wiem, który to już raz. Trzeba było go zresetować i gdy nam go oddali Gimpa i moich wcześniejszych prac nie było więc zanim ściągnęłam gimpa minęło trochę czasu no i chyba zardzewiałam... Nie wiem czy moje prezki są ładne czy ohydne... Sami oceńcie: (ostatnia) stara praca jeszcze przed usunięciem gimpa: - Spoiler:
nowa wczoraj zrobiona: - Spoiler:
|
| | | ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Ocenicie?... Czw Paź 25, 2012 5:51 am | |
| ta pierwsza cudna, a ta druga też fajna tylko te kwiatki w ramce trochę nie pasują | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Ocenicie?... Czw Paź 25, 2012 6:21 am | |
| Według mnie pierwsza lepsza - tylko ramki trochę za ciemne, powinny mieć mniejsze krycie, jak dla mnie. Natomiast druga... W sumie nic ciekawego, jeżeli mam być szczera. To czerwone "coś" mi tam zupełnie nie pasuje, po za tym - nie lubię takich wysokich ramek, aż do nieba. Ale wiadomo, że jak grafiki się nie robi to potem się zapomina, gdzie kliknąć itp. Popracuj jeszcze troszeczkę i będzie świetnie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ocenicie?... Pią Paź 26, 2012 2:29 am | |
| Dzisiaj świeżutko zrobiona chyba trochę wycinka mi nie wyszła... - Spoiler:
|
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Ocenicie?... Pią Paź 26, 2012 3:09 am | |
| Jak dla mnie wycinka OK., ale trochę za małe ramki... Po za tym, jak podpisujesz prezentację, że tak to nazwę: fotografem i sobą to rób to inną czcionką niż nick czy napis powitalny. Ale ogólnie to cudo. *.* | |
| | | myszka23 Już coś wie
Nick w grze : lucky23 Liczba postów : 180 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: Ocenicie?... Pią Paź 26, 2012 4:51 am | |
| Unicorn Champions ; Ta dzisiejsza piękna <3 Czy mogłabym zamówić prezentację ? Dla mojej hodowli na doggi, i OJ na howrse ? Jak się zgodzisz podam informacje ;D | |
| | | Shizune Już coś wie
Nick w grze : eomia1 Liczba postów : 159 Dołączył : 08/08/2012
| Temat: Re: Ocenicie?... Pią Paź 26, 2012 6:55 am | |
| 1. Piękna 2.Coś bym dodała ale niewiem co :/ ale ładna | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ocenicie?... Pią Paź 26, 2012 7:14 am | |
| Łał cieszę się, że wam się podobają. Myszka napisz mi tutaj lub na howrse |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ocenicie?... | |
| |
| | | | Ocenicie?... | |
|